Konu: Jin Chiba - Gereksiz agresif "Rol"  (Okunma sayısı 498 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2022 02:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jin Chiba - @BenJin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshot

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gereksiz agresif rol/tavır

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile normal bir çarpışma yaşıyoruz, ters düz geldi falan demeyeceğim kanıtım yok.
Şikayet açmayı düşünmezdim fakat karakter bir birliği yönetiyor ve hood onayı mevcut. Evet olaya gelelim, dediğim gibi çarpışıyoruz vs. Kişi birden üstten konuşmaya başlıyor. "Dikkatli sür bu sokakta." "Ne fark eder?" "Bu sokakta düzgün sürmelisin." Diyorum ki düzgün sürmem için bir sebep söyle. Çünkü kendiside bende ters yönden geldik kafa kafaya çarpıştık. Kişi şöyle demiş; "Sokak benim, farklı bir sebep var mı?" Bende demişim ki "Araç sürmeyide öğrenmelisin." Bu söz tamamen normal bir şeydir. Kimse bu söze sinirlenmez tabii Türk değilseniz(?) Ardından Jin; "Siktir git sokaktan." "Bana ne yapacağımı öğretme." diyor. Sakin bir şekilde "Önümden çekil gideyim." diyorum, agresif rol yapacak bir bölge olmadığından dolayı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bir birlik/hood yönetiyorsunuz fakat her sorun yaşadığınıza agresif tavırlar sergiliyorsunuz, eee? Kim sizinle rol yapmak ister ki?

#1 - 27.08.2022 02:56
Merhaba. İlk olarak "Kiminle siz rol yapar" demen gerçekten üzücü, buna cevabını gerçekten sadece GLM tanıtımına bakarak alabilirsin, tanıtım sana en iyi şekilde cevap verecektir. İlk olarak karakterimi tanıtayım size, biraz sizin gibi egositlik yapayım dostum. Jin Chiba 24 y/o GLM, onaylı bir birliğin lideriyim, Valachi masasının ortağıyım, sokağımın önünde bir kaza gerçekleşiyor. Dikkat et. "SOKAĞIMIN". Lider olarak sana ilk başta şunu söylüyorum, dikkatli sür. Sende bana tartışmadan sonra şu cümleyi kuruyorsun. "Araba sürmeyi öğrenmelisin" Yukarı da anlattığım Jin Chiba karakterine bunu dersen, o tarz bir küfür yersin. Yaptığım agresiflik bir olay yok, gereksiz ve kin tutulmuş bir şikayet. "KENDİ BÖLGEMDE" yaşanan bir kaza sonucunda bana "Araba sürmeyi öğrenmelisin" tarzında laf yaparsan, küfür yersin. Yediğin küfür zaten çok ağır bir küfür değil ama belli ki başarılarımız ağır kaçmış, afiyet olsun  :) Umarım bu olayı IC çözmeyi denersin, OOC pek hoş olmamış dostum, iyi geceler tatlı rüyalar dilerim sana. Güzel geceler seninle olsun  :sampanya:

"Kim 2 aydır en aktif birlikle rol yapar?
Kim savaş değil dost yanlısı bir birlikle rol yapar?
Kim sadece legal değil illegal bir birlikle rol yapar?
Kim 1 ayda 100 sayfa atlayan birlikle rol yapar?"

Haklısın ahbap, şimdi tanıtıma gidip kitleyeceğim ve şunu yazacağım. "Şikayet sonuçlanana kadar tanıtım kilit, adminlere trip hesabı anlarsın?"  :manifdog
« Son Düzenleme: 27.08.2022 03:07 BenJin »

#2 - 27.08.2022 03:04
Merhaba. İlk olarak "Kiminle siz rol yapar" demen gerçekten üzücü, buna cevabını gerçekten sadece GLM tanıtımına bakarak alabilirsin, tanıtım sana en iyi şekilde cevap verecektir. İlk olarak karakterimi tanıtayım size, biraz sizin gibi egositlik yapayım dostum. Jin Chiba 24 y/o GLM, onaylı bir birliğin lideriyim, Valachi masasının ortağıyım, sokağımın önünde bir kaza gerçekleşiyor. Dikkat et. "SOKAĞIMIN". Lider olarak sana ilk başta şunu söylüyorum, dikkatli sür. Sende bana tartışmadan sonra şu cümleyi kuruyorsun. "Araba sürmeyi öğrenmelisin" Yukarı da anlattığım Jin Chiba karakterine bunu dersen, o tarz bir küfür yersin. Yaptığım agresiflik bir olay yok, gereksiz ve kin tutulmuş bir şikayet. "KENDİ BÖLGEMDE" yaşanan bir kaza sonucunda bana "Araba sürmeyi öğrenmelisin" tarzında laf yaparsan, küfür yersin. Yediğin küfür zaten çok ağır bir küfür değil ama belli ki başarılarımız ağır kaçmış, afiyet olsun  :)
:D Pekala savunmanın olan kısımlarına göre yorum yapayım.
Valachi'in masa ortağısın pekala sadece sen masa ortağısın galiba. Kin tutuğumu söylemişsin, bir kelime öğrenmişsiniz adı "Kin" her şikayete yazıyorsunuz. Ben anlayamadım. Karakterin bir birliği yönetiyor fakat önüne gelen tartışmada ki karaktere küfür mü ediyor? "Jin Chiba karakterine bunu dersen, o tarz bir küfür yersin." Tamam, üstün olduğum bir bölgeye gel bana de ki; "Araba sürmeyi öğrenmelisin." Çıkarıp sıkayım o zaman sana? Bu nasıl bir savunma, herkes bu savunmayı yaparsa kendine göre sütten çıkma ak kaşık. Egoist demişsin bana/bize, sebep? Yani sebep derim sadece bir şey demem. Senin görüşündür, ama burası görüşleri belirtme yeri değil şikayet etme/savunma yeridir. Tekrar sağlıklı bir savunma yap ve ya yetkili etiketle sonuçlansın. EK: Sana "Kiminle siz rol yapar?" dediğimi görmüyorum. "Kim sizinle rol yapmak ister ki?" demişim, sanırım algılamadan önce kendine göre bir edit yapıp ona göre yorumluyorsun. İyi günler. GLM'in baş komutanı, KING! Jin Chiba. :garip:  :garip:

#3 - 27.08.2022 03:11
Olayı IC çözemeyeceğin belli, aramızdaki farkı herkes biliyor. Sonuçlanabilir, savunmam bu kadar. OOC kinlenen birisine daha savunma yapmam. Hah? Rolü devam ettirmek istersen diye, GLM sokağına beklerim ahbap, tabi gelebilirsen.  :manifdog

#4 - 27.08.2022 03:12
Merhaba. İlk olarak "Kiminle siz rol yapar" demen gerçekten üzücü, buna cevabını gerçekten sadece GLM tanıtımına bakarak alabilirsin, tanıtım sana en iyi şekilde cevap verecektir. İlk olarak karakterimi tanıtayım size, biraz sizin gibi egositlik yapayım dostum. Jin Chiba 24 y/o GLM, onaylı bir birliğin lideriyim, Valachi masasının ortağıyım, sokağımın önünde bir kaza gerçekleşiyor. Dikkat et. "SOKAĞIMIN". Lider olarak sana ilk başta şunu söylüyorum, dikkatli sür. Sende bana tartışmadan sonra şu cümleyi kuruyorsun. "Araba sürmeyi öğrenmelisin" Yukarı da anlattığım Jin Chiba karakterine bunu dersen, o tarz bir küfür yersin. Yaptığım agresiflik bir olay yok, gereksiz ve kin tutulmuş bir şikayet. "KENDİ BÖLGEMDE" yaşanan bir kaza sonucunda bana "Araba sürmeyi öğrenmelisin" tarzında laf yaparsan, küfür yersin. Yediğin küfür zaten çok ağır bir küfür değil ama belli ki başarılarımız ağır kaçmış, afiyet olsun  :) Umarım bu olayı IC çözmeyi denersin, OOC pek hoş olmamış dostum, iyi geceler tatlı rüyalar dilerim sana. Güzel geceler seninle olsun  :sampanya:

Kim 1 ayda 100 sayfa atlayan birlikle rol yapar?"

Haklısın ahbap, şimdi tanıtıma gidip kitleyeceğim ve şunu yazacağım. "Şikayet sonuçlanana kadar tanıtım kilit, adminlere trip hesabı anlarsın?"  :manifdog
Kim 1 ayda 100 sayfa atlayan birlikle rol yapar?" Doğru dedin ben yapamam, teşekkürler.

Tarafımdan başka ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 27.08.2022 03:14 Kangal Sucuks »

#5 - 27.08.2022 03:13
Şikayete admin etiketlemek yasak, bilgin olsun  :) İyi geceler.

#6 - 27.08.2022 03:14
Yanlışları öğrenerek düzeltmek gerekiyor, teşekkürler.

#7 - 27.08.2022 03:15

Rica ederim dostum, öğretmek bizim işimiz. Forumumuza göz atmayı unutma, kaparsın bir şeyler  :)

#8 - 27.08.2022 03:21

Rica ederim dostum, öğretmek bizim işimiz. Forumumuza göz atmayı unutma, kaparsın bir şeyler  :)
Teşekkürler bir şeyler öğrenebileceğim son kişiler arasındasın diyebilirim. Konumuna göre fazla bilgilisin.

#9 - 27.08.2022 03:22
Adminlerin uyguladığı ve doğru olan kararları buraya atarak beni rezil ettin, tebrikler. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 27.08.2022 03:24 BenJin »