Merhaba. İlk olarak "Kiminle siz rol yapar" demen gerçekten üzücü, buna cevabını gerçekten sadece GLM tanıtımına bakarak alabilirsin, tanıtım sana en iyi şekilde cevap verecektir. İlk olarak karakterimi tanıtayım size, biraz sizin gibi egositlik yapayım dostum. Jin Chiba 24 y/o GLM, onaylı bir birliğin lideriyim, Valachi masasının ortağıyım, sokağımın önünde bir kaza gerçekleşiyor. Dikkat et. "SOKAĞIMIN". Lider olarak sana ilk başta şunu söylüyorum, dikkatli sür. Sende bana tartışmadan sonra şu cümleyi kuruyorsun. "Araba sürmeyi öğrenmelisin" Yukarı da anlattığım Jin Chiba karakterine bunu dersen, o tarz bir küfür yersin. Yaptığım agresiflik bir olay yok, gereksiz ve kin tutulmuş bir şikayet. "KENDİ BÖLGEMDE" yaşanan bir kaza sonucunda bana "Araba sürmeyi öğrenmelisin" tarzında laf yaparsan, küfür yersin. Yediğin küfür zaten çok ağır bir küfür değil ama belli ki başarılarımız ağır kaçmış, afiyet olsun

Umarım bu olayı IC çözmeyi denersin, OOC pek hoş olmamış dostum, iyi geceler tatlı rüyalar dilerim sana. Güzel geceler seninle olsun

"Kim 2 aydır en aktif birlikle rol yapar?
Kim savaş değil dost yanlısı bir birlikle rol yapar?
Kim sadece legal değil illegal bir birlikle rol yapar?
Kim 1 ayda 100 sayfa atlayan birlikle rol yapar?"
Haklısın ahbap, şimdi tanıtıma gidip kitleyeceğim ve şunu yazacağım. "Şikayet sonuçlanana kadar tanıtım kilit, adminlere trip hesabı anlarsın?"