0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FEAR RP
Merhabalar, önceki jaillerin tarihlerine bakıp konuşmalısın. Polise vereceğim demek Retarded RP değil diye düşünüyorum. Arkadaşlar yaptıkları rolde win alamayınca sinirlenip 2 gün sonra şikayet açmış sanırım. Kararı bekleyelim.
Kotyenka ile bir kaza gerçekleştiriyoruz, burada sorun yok. Bunun sonucu beni takip etmeye başladı ve arabama çarptı. Benzer bir olay.
Şikayetle âlâkam yok fakat ben de yazma gereği duydum. Kotyenka karakteri oluşum hoodumuza araç ile girip motorları eziyor. Fear rp yapmıyor ve bunu da kendisine alışkanlık hâline getiriyor.
Alıntı yapılan: acarsthefinest - 27.08.2022 03:27Kotyenka ile bir kaza gerçekleştiriyoruz, burada sorun yok. Bunun sonucu beni takip etmeye başladı ve arabama çarptı. Benzer bir olay. Videonun öncesinde bana çarpıyorsun bende seni kovalıyorum aracın handı gereği anında duramıyorum. Bana ilk çarpan sensin rolüne girmiyorsun birşey yapmıyorsun haklı gibi bunu atıyorsun. Gece gece sinirlerimi bozdunuz
Alıntı yapılan: iambussyboss - 27.08.2022 06:10Alıntı yapılan: acarsthefinest - 27.08.2022 03:27Kotyenka ile bir kaza gerçekleştiriyoruz, burada sorun yok. Bunun sonucu beni takip etmeye başladı ve arabama çarptı. Benzer bir olay. Videonun öncesinde bana çarpıyorsun bende seni kovalıyorum aracın handı gereği anında duramıyorum. Bana ilk çarpan sensin rolüne girmiyorsun birşey yapmıyorsun haklı gibi bunu atıyorsun. Gece gece sinirlerimi bozdunuzNon RP bir sürüşle 1 level oyuncuya çarpıyorsun, ben de peşinden geliyorum. Peşinden gelirken yine kaza yapıyorsun ben de sana çarpıyorum. Bunun sonucu aramızda birkaç hakaret sözcüğü geçiyor beni peşliyorsun ve bana çarpıyorsun.