Konu: Kotyenka Pinky - Retard RP  (Okunma sayısı 490 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.08.2022 02:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @iambussyboss Kotyenka Pinky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Üç kişi daha vardı.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.08.2022 16:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı esir alma rolü yapıyoruz, esareti sırasında "sizi polise vereceğim" "öğrenmişsin bir laf konuş dur" "ben şehrin sahibiyim" tarzı saçma sapan rol yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Troll bir oyuncu zaten cezasının önceki cezalarına bakılarak verilmesini isterim.

#1 - 26.08.2022 22:04
Merhabalar, önceki jaillerin tarihlerine bakıp konuşmalısın. Polise vereceğim demek Retarded RP değil diye düşünüyorum. Arkadaşlar yaptıkları rolde win alamayınca sinirlenip 2 gün sonra şikayet açmış sanırım. Kararı bekleyelim.

#2 - 26.08.2022 22:07
Merhabalar, önceki jaillerin tarihlerine bakıp konuşmalısın. Polise vereceğim demek Retarded RP değil diye düşünüyorum. Arkadaşlar yaptıkları rolde win alamayınca sinirlenip 2 gün sonra şikayet açmış sanırım. Kararı bekleyelim.
Ek olarak benimle ilk rolün  troll karakter olduğumu söylüyorsun, rol yapmadığın insanların rolünü sorgulama.

#3 - 27.08.2022 03:14
"Şehrin sahibi" gibi cümleler kullanmak Retarted RP'ye girer diye düşünüyorum. Ayrıca geçmişte aldığın cezaların tarihi önemsiz, sebepleri daha önemli. Tarhilerine bakacak olursakta yakın tarihte aldığın cezalar var. Troll karakter olduğunu sadece bize sergilediğin rolden değil, geçmiş cezalarından da anlayabiliriz.

#4 - 27.08.2022 03:27
Kotyenka ile bir kaza gerçekleştiriyoruz, burada sorun yok. Bunun sonucu beni takip etmeye başladı ve arabama çarptı. Benzer bir olay.

#5 - 27.08.2022 03:34
Şikayetle âlâkam yok fakat ben de yazma gereği duydum. Kotyenka karakteri oluşum hoodumuza araç ile girip motorları eziyor. Fear rp yapmıyor ve bunu da kendisine alışkanlık hâline getiriyor.

#6 - 27.08.2022 06:10
Kotyenka ile bir kaza gerçekleştiriyoruz, burada sorun yok. Bunun sonucu beni takip etmeye başladı ve arabama çarptı. Benzer bir olay.

Videonun öncesinde bana çarpıyorsun bende seni kovalıyorum aracın handı gereği anında duramıyorum. Bana ilk çarpan sensin rolüne girmiyorsun birşey yapmıyorsun haklı gibi bunu atıyorsun. Gece gece sinirlerimi bozdunuz
« Son Düzenleme: 27.08.2022 06:25 iambussyboss »

#7 - 27.08.2022 06:12
Şikayetle âlâkam yok fakat ben de yazma gereği duydum. Kotyenka karakteri oluşum hoodumuza araç ile girip motorları eziyor. Fear rp yapmıyor ve bunu da kendisine alışkanlık hâline getiriyor.
Acısı olan gocunuyor bu arkadaşlarada şikayet açtığım için adımı gören gelip yazıyor. Motor falan ezmedim, zaten oraya geldiğim rolde bana işkence yaptınız.
 Üstünden iki hafta geçmiş birşeyi pişirip önümüze koymayın.

#8 - 27.08.2022 13:35

Videonun öncesinde bana çarpıyorsun bende seni kovalıyorum aracın handı gereği anında duramıyorum. Bana ilk çarpan sensin rolüne girmiyorsun birşey yapmıyorsun haklı gibi bunu atıyorsun. Gece gece sinirlerimi bozdunuz
Non RP bir sürüşle 1 level oyuncuya çarpıyorsun, ben de peşinden geliyorum. Peşinden gelirken yine kaza yapıyorsun ben de sana çarpıyorum. Bunun sonucu aramızda birkaç hakaret sözcüğü geçiyor beni peşliyorsun ve bana çarpıyorsun.

#9 - 27.08.2022 15:31

Non RP bir sürüşle 1 level oyuncuya çarpıyorsun, ben de peşinden geliyorum. Peşinden gelirken yine kaza yapıyorsun ben de sana çarpıyorum. Bunun sonucu aramızda birkaç hakaret sözcüğü geçiyor beni peşliyorsun ve bana çarpıyorsun.

Ehliyet görevi yapan oyuncuya dokunmadan geçiyorum, İGS deki motorcu pingden dolayı önümde göründüğü için kaza yaptım. Onunlada pm den konuştuk. Seni ilgilendirmeyen olaylara dahil olma. Kimseye çarpmadım senkronizasyon hatasından dolayı olan bir şey yüzünden bana çarptın, sonra bende seni kovaladım önüne kırıp polis çağırıp tutanak tutucaz bekle dedim. Alay edip gittin. Olay bundan ibaret. Kendi haklı olduğun yerleri anlatıyorsun sadece, acelem var hızlı sürüyorum sadece bu? Benim arabam 130 basıyor seninki 189 alay ede ede kaçmıyorsun bile dur diyorum takmıyorsun, o araçla sana ne yapabilirim en fazla? Eğer sorunun varsa farklı şikayet aç, başka bir konuya atlama.