Konu: [Skin Bugu - vorbeikommen]  (Okunma sayısı 900 defa)

#0 - 23.08.2022 14:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Niklas Akerlund @vorbeikommen
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, önceden açtığı şikayet bugunu yeni hesabında kullanarak yaptığı abuse/bug tekrarlıyor. Bu kişinin Pyrex olduğunu tahmin ediyorum, bugu bilenlerden birininde o olduğunu biliyorum. Şikayet açıp üstüne üstlük yeni hesabına geçip @berkayinho hesabının skinlerini giymeye devam ediyor. Şu an güncel skini aşağıda bıraktığım skin değil, bunu yaptığında kanıtını aldım. Skin değiştirme logları kontrol edilebilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 23.08.2022 22:06 schurtytheemperor »

#1 - 23.08.2022 20:45
arkadasın 10 poşetle yakalanınca ban yemedi, pyrex kardesimin selamı var

#2 - 23.08.2022 20:49
bu arada feltorum schurtytheemperor

#3 - 23.08.2022 20:51
savunmayı teker teker yaziyorum, evde değilim. hesabım 6 level bug 1 ay önce kaldırıldı, yapmam imkansız. Ali kankanin dedigi gibi bu bir oyun O:-)

#4 - 23.08.2022 21:47
savunmayı teker teker yaziyorum, evde değilim. hesabım 6 level bug 1 ay önce kaldırıldı, yapmam imkansız. Ali kankanin dedigi gibi bu bir oyun O:-)
Bug kaldırılmadı ki bu bugu kullanıyorsun, palavra atmana gerek yok. Gerekli logları yetkililer inceler, karar verir.

#5 - 23.08.2022 21:56
bugun kaldırılmasını saglayan bizleriz, yine de sen bilirsin. kanıtın yoktur, senin icin loglara bakmazlar. bakabilirler, bug falan kullanmıyorum.

#6 - 23.08.2022 22:02
özel skin kullanmıyorum, attığın skin eski zaten. çoğu oyuncunun profiline bakabilirsiniz, buga girebiliyor. savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#7 - 23.08.2022 22:06
Bugun fixlenmesini sağlayan sizsiniz, evet. Kavga ettikten sonra yüzsüzlük yapıp şikayet açıyorsunuz şikayet gayet haklıydı, bir problem yok. Benim için loga bakmak zorunlu neden diye soracak olursan; bu benim hakkım, bir şikayet açtıysam sunucu için açıyorum kendim için değil. Burada sunucu lehine açıyoruz adı üstüne hileci/bugger şikayeti. Algı yapmana gerek yok feltor.

#8 - 23.08.2022 22:26
senin dedigin gibi olsun, daha fazla uzatmayalım

#9 - 24.08.2022 16:18
Alıntı
Bu kişinin Pyrex olduğunu tahmin ediyorum, bugu bilenlerden birininde o olduğunu biliyorum. Şikayet açıp üstüne üstlük yeni hesabına geçip @berkayinho hesabının skinlerini giymeye devam ediyor

Bulut kardeşim sana samimi tavsiyem fazla tahminde bulunmaman gerektiği yönündedir. Vice oynamadığım, hatta SAMP'ı bıraktığım biliniyor. Neye dayanarak benim adımı kullanıp "Bu kişinin Pyrex olduğunu tahmin ediyorum" diyebiliyorsun anlamış değilim.

Hepinizin hakkını verip nerede ne kadar yancınız, yandaşınız var üzerinden acımasızca geçtiğim için paranoyak bir şekilde her önünüze gelenden ürkmenizi normal karşılıyorum. Ancak @vorbeikommen aslan kardeşim SAMP ortamında karakteri/duruşu değişmemiş sayılı adamlardan biri olan Feltor'dur.

Alıntı
Yasaklanmasını talep ediyorum.

Feltor dostum bir bug yapmış mıdır yapmamış mıdır bunu bilmiyorum, ancak yapmışsa bile yasaklanmaz, çünkü bu bugı aylarca kullanıp yönetime bildirmeyen @shotofwhiskey 650 dakika jail ile işin içinden çıktı. Kendi arkadaşınızın aynı bugı kullandığı için 650 dakika jail yediğini bilirken, Feltor kardeşim için "Yasaklanmasını talep ediyorum." yazıyorsunuz.

Ne kadar karaktersiz insanlar olduğunuzu uzun uzun yazmama gerek yok, etrafınızdaki herkesten tekme yiyip, tüm gün ailevi değerlerine küfür ettiğiniz adamlarla abi/kardeş olmak zorunda kaldığınızın herkes farkında. Hile kullanmak övünülesi bir hareketmiş gibi davranıp, tüm hileci ve karaktersizler bir araya geldikten sonra seste "Friende ekleyin, biz ban yemeyiz rahat olun." muhabbeti çevirdiğinizi de herkesin gözünün önüne serdim. Bence diğer türeme arkadaşların gibi nickini değiştir, itibarınız toparlanacak gibi değil çünkü  ::)

Sağda solda adımı kullanıp rahatsızlık vermeyin. Benim adımı kullanmadan tüm gün SAMP oynamaya devam edebilirsiniz.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 24.08.2022 16:25 mehmetcan12qw »