Bu kişinin Pyrex olduğunu tahmin ediyorum, bugu bilenlerden birininde o olduğunu biliyorum. Şikayet açıp üstüne üstlük yeni hesabına geçip @berkayinho hesabının skinlerini giymeye devam ediyor
Bulut kardeşim sana samimi tavsiyem fazla tahminde bulunmaman gerektiği yönündedir. Vice oynamadığım, hatta SAMP'ı bıraktığım biliniyor. Neye dayanarak benim adımı kullanıp "Bu kişinin Pyrex olduğunu tahmin ediyorum" diyebiliyorsun anlamış değilim.
Hepinizin hakkını verip nerede ne kadar yancınız, yandaşınız var üzerinden acımasızca geçtiğim için paranoyak bir şekilde her önünüze gelenden ürkmenizi normal karşılıyorum. Ancak
@vorbeikommen aslan kardeşim SAMP ortamında karakteri/duruşu değişmemiş sayılı adamlardan biri olan Feltor'dur.
Yasaklanmasını talep ediyorum.
Feltor dostum bir bug yapmış mıdır yapmamış mıdır bunu bilmiyorum, ancak yapmışsa bile yasaklanmaz, çünkü bu bugı aylarca kullanıp yönetime bildirmeyen
@shotofwhiskey 650 dakika jail ile işin içinden çıktı. Kendi arkadaşınızın aynı bugı kullandığı için 650 dakika jail yediğini bilirken, Feltor kardeşim için "Yasaklanmasını talep ediyorum." yazıyorsunuz.
Ne kadar karaktersiz insanlar olduğunuzu uzun uzun yazmama gerek yok, etrafınızdaki herkesten tekme yiyip, tüm gün ailevi değerlerine küfür ettiğiniz adamlarla abi/kardeş olmak zorunda kaldığınızın herkes farkında. Hile kullanmak övünülesi bir hareketmiş gibi davranıp, tüm hileci ve karaktersizler bir araya geldikten sonra seste "Friende ekleyin, biz ban yemeyiz rahat olun." muhabbeti çevirdiğinizi de herkesin gözünün önüne serdim. Bence diğer türeme arkadaşların gibi nickini değiştir, itibarınız toparlanacak gibi değil çünkü

Sağda solda adımı kullanıp rahatsızlık vermeyin. Benim adımı kullanmadan tüm gün SAMP oynamaya devam edebilirsiniz.