Uzun uzun yazmak seni haklı çıkartmıyor, kaza oldu. İnkar edip yönetimi kandırma çabana anlam veremiyorum hala. Ayrıca kaza ettikten sonra küfür edebilirim, dediğinin mantığı nerede? Birisi aracına çarpsa küfretmez misin? CJ savunmasını da yaptım, CJ'den sonra yolun ortasında durup hareket bile etmeden bekliyordun. Belli ki saldırmamızı bekledin, şikayet açmaya yer arıyormuşsun. Biz de baktık gittiğin yok, saldırdık. Ya sen anlamıyorsun, ya ben anlatamıyorum dostum. Aracıma vuruyorsun, araçtan dumanlar çıkıyor. Hala peşimden gelip dur bakalım diyorsun. Ne yapmamı bekliyorsun? Dur bakalımdan sonra korktun mu falan diyorsun, senin yaptığın agresif değil mi? Tüm olayı uzun uzun yazıp çarpıtarak yönetimi kandırmaya çalışıyorsun ve hala bunu inkâr ediyorsun. IC küfrün yasak olduğu nerede görülmüş? İstersem kalan tüm değerlerine bile küfredebilirdim. Veya seni mekana kilitleyip dört saat orada tutabilirdim. Her rahatsız olduğun rol sonucu şikayet mi açıyorsun sen? Biri aracıma çarptıktan in bakalım korktun mu derse o adamın ister tüm değerlerine küfrederim, ister saldırırım. Daha önce trafiğe çıkmadıysan bu durumlarda fikrin olmayabilir. Arkadaşın zaten internetinden dolayı yaptığımız kaza bile on kez işledi, arkadaş bir kere vurduktan sonra aracı geri gidip tekrar vurdu ve bu bir kaç kez tekrarlandı. Sinirimiz bu yüzden olduğu için küfrettik ve olayı orada sonlandırdık. Fakat arkadaş olay aradığı için takipledi ve sonucuna vardı. Her rahatsız olduğun rolde şikayet açıp olayı çarpıtarak yönetimi kandırmaya çalışacaksan kendini toparlamanı önerebilirim.