Arkadaş Vice Mall tarafında aracımızı perte çıkartıyor, fotoğraflardan görüleceği üzere araç duman atmaya başlamış bile. Ondan sonra arkadaşa küfredip yoluma bakıyorum, takiplemeye başlıyor. Biz devam ettiğimiz halde ısrarla takipleyip arkadan bağırıyor. Gitmeye çalıştığın falan yoktu, karşında duruyoruz. Aramızda bir metre mesafe var fakat sen "insene aşağıya, korktunuz mu?" gibi cümleler sarfediyorsun. Arkadaşın üç kişi olduğumuzu bildiği halde sözde yaptığı fear rollerini bırakıyorum.
Kaza bu görüntüde bariz belli, durduk yere küfrettiğimiz yok. Güvenli bölgede yapmıyoruz, görüntülerde gözüküyor. Küfredip yola devam etmek bir ihlal değil, sonuçta aracıma çarpıyorsun. Kaza olduğu görüntülerde belli oluyor, güvenli bölgeden çıkmanı bekleyip küfredemem.
CJ konusuna gelirsek, attığımı hatırlamıyorum bile. Yüksek ihtimal yazı yazarken chatim kapandı ve yanlışlıkla araçtan attım. Çünkü koltuğa oturmamışım bile, direkt iptal etmişim. Zaten sonrasında belli ki aracına geçmemişsin ki saldırmışız. Şikayet açmaya yer aramışsın, yanlışlıkla attığımı anlayıp tekrar binip hemen gidebilirdin.
Ettiğimiz küfürler rol içi dostum, rol içerisindeki karakterine edilen küfürleri kendi üzerine benimseyip "kanına dokunmasına" gerek yok, fiziksel bir şey uygulamıyoruz. Sadece küfrediyoruz.
Yani son olarak şunu belirteyim, kavga kazadan dolayı çıkmıyor. Kaza gerçekleştikten sonra küfredip yoluma bakıyorum, arkadaş ısrarla peşleyip "korktun mu?" diyor. Böylesine iğneleyici rol yaptıktan sonra şu tarz bir şikayet açman saçma olmuş. Bu küfürleri de bu kadar kafana takmanı önermem, bunlar senin şahsına değil oyun içi karakterine. Sırf jail attırmak için olan olayları, kazayı bildiğin halde tüm rolü çarpıtarak anlatman hoş bir durum olmamış. Yaptığımızı düşündüğün ihlallerin savunmasını yukarıya bıraktım. Daha fazla ileti atıp karşılıklı diyaloğa girmeyelim.
İyi forumlar.