Konu: GodLays  (Okunma sayısı 1673 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2022 17:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven Lian @Baldwin in your turf
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa 6 hit tutturuyorum sadece 1 kere canı gidiyor, büyük ihtimalle godu açıp kapatıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Eğer lag veya senkron diyecek olursa aynı şekil benimde canımın gitmemesi gerekiyor onda ve bende farklı görüntüler olması gerekiyor, videolu savunma yaparsa daha hoş olur. @BallıSüt adına şikayet.

#1 - 21.08.2022 17:28
Basit bir şekilde savunmamı yapayım, öncelikle sırf toxiclemek için başlığı bile uygun yapmamışsın. Godlays... Anlıyorum.

Bisikletten atladıktan sonra bisiklete takılıp laglanıyorsun, sadece cbug ve croll yaptığın içinde hit atamıyorsun. Açtığın tüm şikayetlerde sadece cbug ve croll yapıyorsun. Şunu anlatmaktan sıkıldım... Vice hasarlarında senin ekranın değil, benim ekranım önemli. Fark ettiysen ilk 2 mermide animasyona girmiyorum çünkü benim ekranımda hit yemiyorum. 140 can ile çatışmaya giriyorum, uyuşturucu içiyorum. Zaten son attığın 4 hit benim ekranımda tutuyor ve benim canım 6-7 falan kalıyor. Hatta yanıp sönüyor can barım.

Croll yapmasan 6 hiti belki tutturacaksın ama sırf kazanmak için hırs yapıyorsun, elini c'den çekmiyorsun ve bu yüzden sürekli düşüyorsun. Bunun sonucunda karşı tarafa god açtın, god açtın diye sürekli şikayet ediyorsun. God'un nasıl çalıştığını bile bilmiyorken bu kadar ağır suçlamalar yapman tuhaf.

5-10 arasında bir canım kaldığının ssi aşağıda.
Spoiler: GösterGizle

Şu zamana kadar ne Vicolays hesabında ne bu hesapte hileye başvurmadım, hile kapsamında ceza almadım. 12 kişilik 6 günlük bir birlik için neden god açayım? Bunu düşününce kartlar oturuyor zaten.
« Son Düzenleme: 21.08.2022 17:30 Baldwin in your turf »

#2 - 21.08.2022 17:36
Bu arada c-roll yapınca nasıl vurulmuyor, ne alaka diyorsun. Video başında bende sana 2 hit atıyorum ama c-bug yaptığım için laga düşüyor, senin ekranına yansımıyor. Dolaylı yoldan canın gitmiyor, anlaşılır konuştum.

#3 - 21.08.2022 17:48
Selam, VİCEolays. Hasarlar sistemi iki kişinin ekranında önemli değil, attığım hitler sana işlemiyor. En başta lag demişsin, bu bir lag mı? Üç hitimin tutmaması, lag halinde olsam sağ sola kayarsın. Fakat böyle bir durum görmüyorum.

İki tane unknown ekran görüntüsü viceOlays, lagımın olduğunu bize videonu sunarak kanıtlayabilirsin. Bariz bir şekilde god kullanıyorsun, her hangi bir video atana kadar şüphem tekrar ediyor. Daha fazla ileti gelmeyecek.

#4 - 21.08.2022 17:50
Bu arada c-roll yapınca nasıl vurulmuyor, ne alaka diyorsun. Video başında bende sana 2 hit atıyorum ama c-bug yaptığım için laga düşüyor, senin ekranına yansımıyor. Dolaylı yoldan canın gitmiyor, anlaşılır konuştum.
Senin attığın CBUG bana işliyor ama dostum? Bu ne demek oluyor, konuyu çarpıtma. Olayın C-BUG ile her hangi bir alakası bile yok, karakterine attığım hitler düpe düz işlemiyor işte. Her neyse, sadece kendini kandırıp teselli ediyorsun. Altı hitin bir tanesi bile mi tutmaz, etrafa yumruk atıp g-1 bastığını düşünüyorum. Ateş ederken g-1 basmak zordur. Etrafa yumruk atıp karşıma çıktığında, hasar yemeye başlıyorsun. :D:D:D:D:D

#5 - 21.08.2022 17:57

Screenshotları upload etmek yerine direkt fotoğrafa girdim ve prntscrn tuşu ile ss aldım. Boyutlarından belli 1765x994 ve 1762x987 ss mi var? Sol üstte ss aldığımı doğrulayan bilgilendirme yazısı var.

Gelelim cbug işliyor mu falan demene. Öncelikle god nasıl çalışıyor bunu bilmiyorsun, g+1 godunda bana hit attığında ismimin üstünde 100 canımın olduğuna dair bir ss çıkar. Videoda canım gitmiyor bile çünkü canım gitmiyor. Senin cbug'ın bana işliyor demişsin. Hayır işlemiyor, ilk 2 mermiyi yemiyorsun ama sonraki mermileri yiyorsun. Şimdi sen god mu oluyorsun? Vice da sıkan kişinin ekranının bir önemi yok, mermiyi yiyen kişinin ekranı önemli olan.

0.01 ve 0.03 arasına bak. CBug yapıyorum ama mermi sana gelmiyor.

#6 - 21.08.2022 18:07
God için ayriyetten bir savunma da yapacağım, şikayet kapanmasın

#7 - 21.08.2022 18:08
Ya dostum G-1 bir terim olarak söylendi, piyasada bir sürü GOD var. Konuyu çarptırma da, yönetici kararı bekleyelim. İlk C-BUG yaptığın yerde ateş bile etmiyorsun.

#8 - 21.08.2022 18:10
Ya dostum G-1 bir terim olarak söylendi, piyasada bir sürü GOD var. Konuyu çarptırma da, yönetici kararı bekleyelim. İlk C-BUG yaptığın yerde ateş bile etmiyorsun.
Sen okumuyorsun yazdıklarımı benim. Sana dediğim şey şu, bak büyük harflerle yazacağım. BAHSETTİĞİM ZAMAN ARALIĞINDA ATEŞ ETMİYORUM AMA BENİM EKRANIMDA ATEŞ EDİYORUM, SENİN EKRANINDA GELMEMESİNİN SEBEBİ CBUG SIRASINDA ANİMASYONDA OLMAM, ANİMASYONDA OLDUĞUM İÇİN İLK 2 MERMİM SANA GİTMİYOR! Senin de aynı şekilde ilk 2 mermim gitmiyor. Şimdi anladınız mı?

#9 - 21.08.2022 18:51
Ben god konusunda pek bilgili değilim, daha çok sobeit ve türevlerine hakimim. Arkadaşımın dediğine göre god'u açtığında canın %100'e sabitlenir, eğer canın %50'yken god açarsan tekrar %100 olur dedi. Görülen o ki videolarda canım %100 olmuyor, aksine canım 50'lerde olduğunun bilgisini veriyor. Eğer god olsaydım orada canım 100 (-40) vesaire yazması gerekirdi ama 52(-40) yazıyor, zaten daha sonra hit tutturamıyorsunuz ve düşüyorsunuz.

Bizzat sizin videonuzdan bunu doğrulayabiliriz.

Gördüğünüz üzere arkadaşımız hit yiyor, canı 50lere düşüyor ve god açıyor. Bunun üzerine canı 100 oluyor. God kullanmadığımı anlamışsınızdır umarım, yine anlamayıp ya da anlamamazlıktan gelip toksiklik yapıp iğneleyici yazılar yazacaksınız ama yapacak bir şey yok, buna alışmışsınız.  :vice: