Basit bir şekilde savunmamı yapayım, öncelikle sırf toxiclemek için başlığı bile uygun yapmamışsın. Godlays... Anlıyorum.
Bisikletten atladıktan sonra bisiklete takılıp laglanıyorsun, sadece cbug ve croll yaptığın içinde hit atamıyorsun. Açtığın tüm şikayetlerde sadece cbug ve croll yapıyorsun. Şunu anlatmaktan sıkıldım... Vice hasarlarında senin ekranın değil, benim ekranım önemli. Fark ettiysen ilk 2 mermide animasyona girmiyorum çünkü benim ekranımda hit yemiyorum. 140 can ile çatışmaya giriyorum, uyuşturucu içiyorum. Zaten son attığın 4 hit benim ekranımda tutuyor ve benim canım 6-7 falan kalıyor. Hatta yanıp sönüyor can barım.
Croll yapmasan 6 hiti belki tutturacaksın ama sırf kazanmak için hırs yapıyorsun, elini c'den çekmiyorsun ve bu yüzden sürekli düşüyorsun. Bunun sonucunda karşı tarafa god açtın, god açtın diye sürekli şikayet ediyorsun. God'un nasıl çalıştığını bile bilmiyorken bu kadar ağır suçlamalar yapman tuhaf.
5-10 arasında bir canım kaldığının ssi aşağıda.
Şu zamana kadar ne Vicolays hesabında ne bu hesapte hileye başvurmadım, hile kapsamında ceza almadım. 12 kişilik 6 günlük bir birlik için neden god açayım? Bunu düşününce kartlar oturuyor zaten.