Yoldan geçen şahitlik yapan arkadaşın bizi gördüğüne dair kanıtı bekliyorum.
DM atmadığınıza, bu rolü sürdürebilecek mantık çerçevesinde bir sebebiniz olduğuna dair bir kanıt bekliyorum(z).
F8 ile dolanmaman benim problemim değil, savunma yapıyorsan somut kanıtlar kullanmalısın. Söze gelince Karakterim 40+ level karakterlerimiz mevcut
diyorsunuz. 40 seviyeye gelene kadar somut kanıtlar ile savunma yapılacağını öğrenememiş olmanız garip.
Canım kardeşim ss almadım. Anlamıyor musun?
Konumuz seviye mi? 7.1k oynama sürem bulunuyor, bunun yanında uzun bir süre de rol geçmişim var. Herhangi bir silahlı role girişeceğim zaman nedenleri araştırıp bunları ekran görüntüsü ile doğrulayacak kadar aklım, rol bilgim mevcut. Sebepsiz yere, roleplay standartlarında mantıksız şekilde ateş açıyor oluşunuzu doğrulayacak birkaç görüntü almak zor olmamalı. 40 seviye olmaya gerek yok, sunucuya yeni başlayan veya roleplay serüvenine yeni atılan bir birey bile bunu kolaylıkla düşünebilir.
Gerçek hayatta seni evinden, evini taciz ettiğin için kovan birisine karşı hamlede bulunamazsın bile. Eğer bulunursan her ne olursa olsun suçlu konumda olan sen olacaksın, bunu bu mantıkta düşünebilirsiniz eğer diğer yanıtları anlamadıysanız. "Kız arkadaşımla ayrıldım." , "Kız arkadaşımın olduğu eve gidip konuşmaya çalıştım, Ethan Fincsther bizi evinden kovdu." , "Bu duruma sinirlendim ve bizi kendi özel mülkünden kovan birisine ateş açtım." ...

Gülünç