Sen neden vurduğumu biliyorsun. Ama olayı çaktırmıyorsun. Yok ilk defa böyle dm görüyorum gibi şeyler söylüyorsun. Her böyle role girip vurulup şikayet açacaksan işimiz var.
Olayı gayet net bir şekilde açıkladım, ben böyle bir şey yazmadım. Ekstra olarak ben senin kardeşin değilim. Ss almadıysanız bunun benim problemim olmadığını belirttim.
Ayrıca dostum o rol anında yoldan gelen geçen herkesi etiketlemişsin. Ne bu kin bu nefret dayıcım.
Eklediğim üç kişinin üçü de role dahillerdi, buna takılmaktan daha önemli problemleriniz var gibi, zaten üç arkadaşta olay anında orada olduğunu ss ile belirtmiş.
DM'i açıkladığın kısımda anında sıkılmasından bahsetmişsin, olay sadece o geceye dayanmıyor. Savunmamda anlattığım gibi, önceki olaylarda da yapılana agresiflikler var.
Ya arkadaşım, atsana bana da şu agresiflikleri ve o olayın öncesine dayanan rolleri. Göstersene bize de bunları, gelmişsin buraya agresiflikten bahsediyorsun neyin agresifliği, neyin? Senin ile role bir kere girmişimdir en fazla ve bana hala agresiflik diyorsun, dalga falan mı geçiyorsun anlayamadım