Konu: Phillip_Scorazzi - Maske_23317 - Maske_39701  (Okunma sayısı 597 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.08.2022 00:12
Yönetici cevaplayana kadar başka bir yazı yazmayacağım, iyi roller.

#11 - 20.08.2022 00:19
F8 ile dolanmaman benim problemim değil, savunma yapıyorsan somut kanıtlar kullanmalısın. Söze gelince
Alıntı
Karakterim 40+ level karakterlerimiz mevcut
diyorsunuz. 40 seviyeye gelene kadar somut kanıtlar ile savunma yapılacağını öğrenememiş olmanız garip.

#12 - 20.08.2022 00:19
Sen neden vurduğumu biliyorsun. Ama olayı çaktırmıyorsun. Yok ilk defa böyle dm görüyorum gibi şeyler söylüyorsun. Her böyle role girip vurulup şikayet açacaksan işimiz var.

#13 - 20.08.2022 00:19
F8 ile dolanmaman benim problemim değil, savunma yapıyorsan somut kanıtlar kullanmalısın. Söze gelince
Alıntı
diyorsunuz. 40 seviyeye gelene kadar somut kanıtlar ile savunma yapılacağını öğrenememiş olmanız garip.
Canım kardeşim ss almadım. Anlamıyor musun?

#14 - 20.08.2022 00:20
Alıntı
Chloe Rosenfield siz ateş açarken yokuşta bizi görüyor ve siz gittikten sonra yanımıza geliyor, olayı kendisi de kendi gözleri ile görüyor. Kendisi rol yaptığım birisi ve olayları da yakından takip ediyor.
Bu şahitliğin onaylanması için kanıt istiyorum öncelikle, teşekkürler. İkinci olarak benim savunmama yapılan savunma diyeceğim diyemiyorum, savunmama yapılan yorum diyeyim.

Alıntı
Gibisinden bir savunma yapılmış, öncelikle her ne kadar bağlı karakter yönetirsen yönet. Her ne kadar karşı tarafı seversen sev yine de senden maymuncuk gibi bir şey istediğinde nedenini sorarsın. Arkadaşlar bunu sormuyor ve ne hikmetse hiç sorgusuz sualsiz eve geliyorlar. Arkadaşlar olaya biraz realistik bakmaya çalışın. Sonrasında dediğine göre Scorazzi anlık ateş açınca Kazuo ve Rika'da ateş açmış, bu nasıl bir savunma, DM attık demenin yasal bir yolunu falan mı arıyorsunuz? Hiç tanımadığın, hiç sorunun olmayan birine ateş açtığını burada doğruluyorsun ve savunmaya yine bakıyorum, hiçbir kanıt koyulmamış.
Evet, sadece bir kısıma (yorum) yapmışsın. Ve açıkçası saçmalamışsın, sebepsiz bir ateş açılmadı. DM'i açıkladığın kısımda anında sıkılmasından bahsetmişsin, olay sadece o geceye dayanmıyor. Savunmamda anlattığım gibi, önceki olaylarda da yapılana agresiflikler var. İhlal yaptığımızı düşünmüyorum. Ve şuna geleyim, karakterimin Scorazzi'ye bağlı olmasının sebepleri şunlar; Birliğimizin yakında girdiği savaşlarda, önemli konularda ve olaylarda Scorazzi'nin Rika'yı kurtardığından dolayı Rika karakterinin Scorazzi'yi yakın görmesi normal. Teşekkürler, iyi roller dilerim.

#15 - 20.08.2022 00:22
Alıntı
Genellikle sosyal rol, ve birlik arası rol yapan biriyim. İlk defa DM gibi bir ihlalden şikayet yiyorum. Sebepsiz yerde sağda solda silah sıkan bir eleman değilim.  O:-)

#16 - 20.08.2022 00:22
Ayrıca dostum o rol anında yoldan gelen geçen herkesi etiketlemişsin. Ne bu kin bu nefret dayıcım.

#17 - 20.08.2022 00:23
Sen neden vurduğumu biliyorsun. Ama olayı çaktırmıyorsun. Yok ilk defa böyle dm görüyorum gibi şeyler söylüyorsun. Her böyle role girip vurulup şikayet açacaksan işimiz var.
Olayı gayet net bir şekilde açıkladım, ben böyle bir şey yazmadım. Ekstra olarak ben senin kardeşin değilim. Ss almadıysanız bunun benim problemim olmadığını belirttim.
Alıntı
Ayrıca dostum o rol anında yoldan gelen geçen herkesi etiketlemişsin. Ne bu kin bu nefret dayıcım.
Eklediğim üç kişinin üçü de role dahillerdi, buna takılmaktan daha önemli problemleriniz var gibi, zaten üç arkadaşta olay anında orada olduğunu ss ile belirtmiş.

Alıntı
DM'i açıkladığın kısımda anında sıkılmasından bahsetmişsin, olay sadece o geceye dayanmıyor. Savunmamda anlattığım gibi, önceki olaylarda da yapılana agresiflikler var.
Ya arkadaşım, atsana bana da şu agresiflikleri ve o olayın öncesine dayanan rolleri. Göstersene bize de bunları, gelmişsin buraya agresiflikten bahsediyorsun neyin agresifliği, neyin? Senin ile role bir kere girmişimdir en fazla ve bana hala agresiflik diyorsun, dalga falan mı geçiyorsun anlayamadım  :D

#18 - 20.08.2022 00:28
Alıntı
Ya arkadaşım, atsana bana da şu agresiflikleri ve o olayın öncesine dayanan rolleri. Göstersene bize de bunları, gelmişsin buraya agresiflikten bahsediyorsun neyin agresifliği, neyin? Senin ile role bir kere girmişimdir en fazla ve bana hala agresiflik diyorsun, dalga falan mı geçiyorsun anlayamadım.
Evet bu güzel, önceki rollere şahit olarak @cnrgnscnr Megan_Snow şahitlik edebilir diye düşünüyorum.

#19 - 20.08.2022 00:31
Yoldan geçen şahitlik yapan arkadaşın bizi gördüğüne dair kanıtı bekliyorum.