Konu: YENİ DÖNEM YOL HARİTASI & OYUNCU-YÖNETİM SÖYLEŞİSİ  (Okunma sayısı 2584 defa)

#40 - 18.08.2022 11:20
Eleştiri!
•Hile Şikayeti : Hile şikayetleri ayrı bir alan olduğu için kesinlikle hileden ban yiyen oyuncuların UnBan'lardan faydalanmaması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle 5 defa hileden ban yemiş insanlara tevazu gösterilmemeli.
Neden? O kişinin kullandığı programlar yüzünden kim bilir kaç oyuncu silah kaybetti? Silah da değil, emekleriyle satın aldığı saatlerini hiçe sayarak elde ettiği şeyleri. Hile kullanarak onlardan çalan oyunculara bu sunucuda yer verilmemeli.
Genel olarak gözlemlediğim süreç içerisinde artık oyuncuların hile açmaktan korkmadığını düşünüyorum. Çünkü hileden ban yiyen çoğu kişinin banının 1 ay sonra açıldığına şahit oldum. Bence sistemler yerine sunucu yönetiminin daha katı olması gerekiyor. Şahsen şu an illegal role girmek istemiyorum.

•Silah Kullanımları Hakkında: Basit bir şekilde "Level sistemi" gelmesi şart. "1 seviye" adam /silahsat komutu ile silah alamamalı.  Belli bir seviyeye ulaşana kadar silaha sahip olmaması gerekiyor oyuncuların. Bu onları OOC ticarete sürüklüyor. Çünkü piyasa çok pahalı, parası olmayan adam bir şekilde gidip karşı tarafa OOC bir şekilde yaklaşıp silahı OOC parayla satın alıyor. Şikayet yerse bile arkadaşımdan ödünç aldım vs vs bahanelerle olayı kapatabiliyor.

•Vice Map'i: Evet başlarda herkes tarafından aşırı Hype aldı. Kullanmış olduğumuz harita genellikle büyük. Kimsenin Vice Map'ine gidip rol yaptığını görmedim. (Yarışçı sürücüler hariç)
Bence gereksiz bir map oldu, insanların bu şeylere genel olarak başlarda çok Hype sonrasında kimsenin umurunda olmadığı alanlar haline dönüşüyor. (ÖRN : İstasyon)

•Son olarak ekleyeceğim bir şey varsa da ekipte "illegal kesimle" ilgilenen çok fazla adayın olduğunu düşünmüyorum. Admin kesimi genellikle legal takılmayı tercih ediyor.
Hotline'lar yok, illegal oyuncularla yapılan max aktivite "Mayonu kap gel! Havuz partisi" her gece /dans 11 çekip afk atan oyuncuları görmek üzücü.
Sunucuda çete kesiminde keyifli brawllar görmek istiyorum, herkes bir olay olduğu zaman anında silahına davranır oldu. Toplu brawllar düzenlenebilir.
Oyuncuların sıkıldığını düşünüyorum. İllegal kesimi canlandırmak için yeni projeler gerekiyor...

>Ben gözlemlediğim kadarıyla sunucuda olup bitenleri bu şekilde yorumluyorum. Umarım düzelir ve her şey oyuncuların istediği düzende olur.

« Son Düzenleme: 18.08.2022 11:31 meriawam »
Like
28
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
lencarst, hako klopf klopf,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 18.08.2022 11:23
:palmiye: :vice:
Karakter başvurusu eskiye dönüyor, mutluyum. Artık küçük harf kullanıp kendini role odakte edemeyenleri görmeyeceğim  :-X

EK-

Fakat CGH kaldırılıp eski hastane rolleride geri gelse çok güzel olur. Günde ben şahsen bir tane CGH personeli göremiyorum. Eski ASGH geri gelirse ve mapı (onu canlandıran zaten bulunduğu Vice City hastane mapı) daha zevkli ve rollere odakte olunur. Hastane rollerini son zamanlarda hep fast-kendi isteğimiz ile tedavi rolünü ilerletiyoruz. Bu süreçte düzelmeye ihtiyacı olan bir şey diye düşünüyorum. Eskiyi düşünecek olursak çoğunlukla ASGH rolleri baya baya dönüyordu ve tadıda vardı. Ama son zamanda gelen CGH' rolleri ne zaman zevk ve ya heves yarattı birisinde? İkinci defa diyorum -günde bir tane CGH personeli max 1 tane görüyoruz ve ya hiç-. Bu öneriyi ikinci defa belirtiyorum. Summer seasona giriş sırasında da belirtmiştim. Umarım dikkate alınır bu öneri. Boşluğu kapatmanız gerek. 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 18.08.2022 11:24
Eleştiri!
•Hile Şikayeti : Hile şikayetleri ayrı bir alan olduğu için kesinlikle hileden ban yiyen oyuncuların UnBan'lardan faydalanmaması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle 5 defa hileden ban yemiş insanlara tevazu gösterilmemeli.
Neden? O kişinin kullandığı programlar yüzünden kim bilir kaç oyuncu silah kaybetti? Silah da değil, emekleriyle satın aldığı saatlerini hile kullanarak onlardan çalan oyunculara bu sunucuda yer verilmemeli.
Genel olarak gözlemlediğim süreç içerisinde artık oyuncuların hile açmaktan korkmadığını düşünüyorum. Çünkü hileden ban yiyen çoğu kişinin banının 1 ay sonra açıldığına şahit oldum. Bence sistemler yerine sunucu yönetiminin daha katı olması gerekiyor. Şahsen şu an illegal role girmek istemiyorum.

•Silah Kullanımları Hakkında: Basit bir şekilde "Level sistemi" gelmesi şart. "1 seviye" adam /silahsat komutu ile silah alamamalı.  Belli bir seviyeye ulaşana kadar silaha sahip olmaması gerekiyor oyuncuların. Bu onları OOC ticarete sürüklüyor. Çünkü piyasa çok pahalı, parası olmayan adam bir şekilde gidip karşı tarafa OOC bir şekilde yaklaşıp silahı OOC parayla satın alıyor. Şikayet yerse bile arkadaşımdan ödünç aldım vs vs bahanelerle olayı kapatabiliyor.

•Vice Map'i: Evet başlarda herkes tarafından aşırı Hype aldı. Kullanmış olduğumuz harita genellikle büyük. Kimsenin Vice Map'ine gidip rol yaptığını görmedim. (Yarışçı sürücüler hariç)
Bence gereksiz bir map oldu, insanların bu şeylere genelde başlarda çok Hype sonrasında kimsenin umurunda olmadığı alanlar haline dönüşüyor. (ÖRN : İstasyon)

•Son olarak ekleyeceğim bir şey varsa da ekipte "illegal kesimle" ilgilenen çok fazla adayın olduğunu düşünmüyorum. Admin kesimi genellikle legal takılmayı tercih ediyor.
Hotline'lar yok, illegal oyuncularla yapılan max aktivite "Mayonu kap gel! Havuz partisi" her gece /dans 11 çekip afk atan oyuncuları görmek üzücü.
Oyuncuların sıkıldığını düşünüyorum. İllegal kesimi canlandırmak için yeni projeler gerekiyor...

>Ben gözlemlediğim kadarıyla sunucuda olup bitenleri bu şekilde yorumluyorum. Umarım düzelir ve her şey oyuncuların istediği düzende olur.

Tek kelime yanlışı yok.
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
meriawam,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 18.08.2022 12:00
Eleştiri!
Neden? O kişinin kullandığı programlar yüzünden kim bilir kaç oyuncu silah kaybetti? Silah da değil, emekleriyle satın aldığı saatlerini hiçe sayarak elde ettiği şeyleri. Hile kullanarak onlardan çalan oyunculara bu sunucuda yer verilmemeli.

Bence gereksiz bir map oldu, insanların bu şeylere genel olarak başlarda çok Hype sonrasında kimsenin umurunda olmadığı alanlar haline dönüşüyor. (ÖRN : İstasyon)

Sunucuda çete kesiminde keyifli brawllar görmek istiyorum, herkes bir olay olduğu zaman anında silahına davranır oldu. Toplu brawllar düzenlenebilir.

Tek kelime yanlış yok.  :-*
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
meriawam,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 18.08.2022 12:21
  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 18.08.2022 12:33
 :vays: :nays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 18.08.2022 12:36
Sunucu da çok fazla hile kullanan var, en azından wallhack kullanımı engellenmeli. En basit bir police pursuit serverinde bile wallhack hilesiyle girdiğinde bağlantın kopuyor oyundan atıyor. Hile konularında daha katı olunmalı, godmode konusuna çözüm gelmeli en eski god cleosu çalışıyor sunucuda çoğu kişi kullanıyor bunların hepsine çözüm gelmeli. Hileden banlanan kişilerin banları geri açılmamalı.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Hudayfa, meriawam,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 18.08.2022 13:08
 :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 18.08.2022 13:20
Tarafsız olarak söylüyorum ve daha önce o birlikte bulunmadım. Şuda bir gerçek BUFFALO birliği bu sunucuya cidden renk katan birliklerden bir tanesiydi, onlara ciddi anlamda haksızlık yapıldı. Diğer birliklere gösterilen tölerans BUFFALO'ya gösterilmedi. Bu cümlem yanlış anlaşılmasın tabi diğer birliklere tölerans gösterilecek emek veriyorlar bir kalemde silinip atılamaz ama malesef BUFFALO tek kalemde silindi.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Bolderann,
Tepki yok
Tepki yok