Konu: YENİ DÖNEM YOL HARİTASI & OYUNCU-YÖNETİM SÖYLEŞİSİ  (Okunma sayısı 2578 defa)

#50 - 18.08.2022 13:36
Dixsept ve ballantine öncülüğünde fm ekibine ayar verilmeli, illegallere daha fazla rol paslanmalı
« Son Düzenleme: 18.08.2022 18:46 Automatik sig sauer »
100
9
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
OKN, elzem in der hölle, bensanasenibendenalana, Axy, meriawam, lastgunmobster, JameikaGold, vickie,
qioxe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#51 - 18.08.2022 14:02
Daha dün Vice'ın Youtube kanalındaki eski videolara bakıyordum, biraz özlemişim gerçekten de.

Birde karakter başvurusu sistemini eski hale getirseniz, üüüüfffff tadından yenmez bir güncelleme olur. ((Yorumları incelerken gördüm, sanırım geliyormuş eski sistem, gözden kaçırdım sanırım))
« Son Düzenleme: 18.08.2022 14:05 Sebastian Hamilstappen »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 18.08.2022 14:08
 :sampanya: :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#53 - 18.08.2022 14:15
Valachi hk.
Son bir aydır Valachi'yi rollerde görüyoruz, bu herkesin istediği bir şeydi zaten. Fakat eskisinden çok farklı bir Valachi ile karşılaşıyoruz. Eskiden düzenli olarak Valachi ve hood onaylı birlikler sık sık toplantı yapardı, rastgele rol pasları yapılırdı.
Şu anda ise Valachi'nin sadece "savaş bitirme" odaklı işlediğini gözlemledik. Valachi'nin durumları iyi değerlendirmesi ve sadece "savaşı bitirin" odaklı ilerlememesi gerekmekte.
Savaş durumlarında haklı /haksız durumları eskisi gibi değerlendirilmiyor. Ya her iki taraf eli boş dönüyor ya da iki taraf Valachi'e ödeme yapıyor. Bu sebepten dolayı birlikler, savaş durumuna girerken "haklı mıyım?" diye düşünmüyor. Çünkü her iki şekilde de ya ceza ödeyecek ya da sebep önemsenmeden savaş bitirilecek. Yeni dönemde Valachi'nin daha aktif ve emsal kararlarının olmasını umuyorum.

Hotline hk.
Hotlineların sıklık olarak azaldığının farkındayız. Hem nadiren hotline yapılıyor hem de eskiye nazaran basitleşmiş hotlinelar görüyoruz. Uzun soluklu ve kaliteli hotlinelar görmek dileğiyle...  :vice:
100
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
willkommen gangsta propaqanda, lastgunmobster, Axy, going under, JameikaGold, meriawam, hako klopf klopf,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 18.08.2022 14:29
EK-

Fakat CGH kaldırılıp eski hastane rolleride geri gelse çok güzel olur. Günde ben şahsen bir tane CGH personeli göremiyorum. Eski ASGH geri gelirse ve mapı (onu canlandıran zaten bulunduğu Vice City hastane mapı) daha zevkli ve rollere odakte olunur. Hastane rollerini son zamanlarda hep fast-kendi isteğimiz ile tedavi rolünü ilerletiyoruz. Bu süreçte düzelmeye ihtiyacı olan bir şey diye düşünüyorum. Eskiyi düşünecek olursak çoğunlukla ASGH rolleri baya baya dönüyordu ve tadıda vardı. Ama son zamanda gelen CGH' rolleri ne zaman zevk ve ya heves yarattı birisinde? İkinci defa diyorum -günde bir tane CGH personeli max 1 tane görüyoruz ve ya hiç-. Bu öneriyi ikinci defa belirtiyorum. Summer seasona giriş sırasında da belirtmiştim. Umarım dikkate alınır bu öneri. Boşluğu kapatmanız gerek. 
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
lastgunmobster, vickie, Axy, grandzero,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

RVN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 20242022 Yılbaşında Oyundaydı
#55 - 18.08.2022 14:43
 :vays:  :palmiye:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 18.08.2022 14:45
hile konusunda bunu engelleyecek bir hile koruması yerine ağır ceza şartları ve banlanan karakterin geriye dönüşü olmayacak bir şekilde forumdan da ban yemesi olacaktır. oyuncu kaybetmiş değil, o toxiclikten arınmış birçok oyuncu kazanılmış olunacak.

ek olarak, dönem başında pd üstünlüğü, baskın pd olayının da üstünde durulmadığını defalarca gördüm. durduk yere pdye sıkan birlikler, gece saatlerinde dmye çıkan birlikler hala var. rol demiyorum, dm bu çünkü. ne çok baskıcı bir pd ne de bu kadar çok ezilen bir pd istendiğini sanmasam da durum bu ve el atıldığını görmedim. hiç silah patlamasın, savaş çıkmasın kafasında da değilim, sadece "hadı cıkak bıraz pd vurak yav, saat gece 2 az kısı olurlar zaten" kafasıyla çıkıp, dm atıp dönen kişilere/birliklere bildiğim kadarıyla yaptırım da gelmedi. herhangi bir işlem de görmediler. bisiklet/sanchez ve maske sistemiyle gece ortaya çıkıp günlerce ve hatta haftalarca art arda durduk yere pdye ateş eden kişiler/birlikler, eğlenmeleriyle kaldılar ve pd birliğinin içindeki birçok kişinin hevesini kırdıklarını düşünüyorum. bu konuda üstün pd rol sisteminde de başarılı olunmadığını gördüm.

tekrar vurgulayarak sonlandırıyorum, pd tanrı olsun, pdye kimse ateş edemesin kafasında birisi değilim. savaş çıkabilir ve rolün devamında pdye de ateş edilebilir. fakat gecenin bir saatinde, rolsüz ve tamamen dm kafasında defalarca freeroam serveri havası yaratıldı ve karşılık bulmadılar. benim sitemim sadece bu.

Spoiler: GösterGizle

evet bu pdde rol yaptığım icin ve bu durumlar can sıkıcı oldugu icin, aglama mesajı dostum. bildin.

ek iki olarak, fm tarafının bu dönemde fazlasıyla işlevsiz olduğunu gördüm. savaş zamanında ortaya çıkıp, sana bu kadar para cezası, sana da şu kadar para cezası rollerinden ötesini göremedim. sokaklarda aktif olan çeteler, kültürlerini yansıtan mafyalar teşvik edilebilir. anlaşmalı birçok rol dönebilir. ben şahsen sokak ortasında brawl atan çeteleri özledim. fmnin tekrar oyun içinde aktif olmasını, rol döndürmesini/paslamasını ve hotline döneminin tekrar aktif olması, bence sunucunun illegal tarafını da ooc savaşlardan kurtaracak bir boyuta geçirebilir.

onun dışında çoğu madde ve güncelleme yerinde ve iyi tespitlerle oluşturulmuş.  :sampanya: :vice: :minigun:
« Son Düzenleme: 18.08.2022 15:20 lastgunmobster »
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
meriawam, willkommen gangsta propaqanda, Axy, going under,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 18.08.2022 14:45
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Bolderann,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 18.08.2022 14:52
 :o :o :o süper şeyler geliyor sadelik ve realistlik iyidir ekibe zihin açıklığı <3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#59 - 18.08.2022 15:33
vice online açılmadan önce samp sunucusuna yeni animasyonlar-yeni sistemler gelir ise rollerimiz daha güzelleşebilir diye düşünüyorum. hele ki yeni animasyonların gelmesi şart bence. iyi forumlar dilerim. :vice:
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Axy, willkommen gangsta propaqanda,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok