İyi demişsin, kazanmaya oynuyorsun kanka. Metalayıp camhunttan düşen adamın üstüne koşuyorsun silah sesi duydum diye, şuan savaşta falan değilim Aiken Demetrius karakterini rolle ck ettim. Savaş anlayışını değiştir, daha fazla savunma gelmeyecek. PD üstünlüğünü tanıyoruz fakat böyle bir üstünlükten bahsetmiyorduk.
Vurulduğuma dair video hasar kayıtları vs göremiyorum, iyi winlemeler size.
Kazanmaya oynarım, sende kazanmaya oynarsın, herkes kazanmak ister çünkü kayıp eden taraf kendini kötü hisseder. Ne istiyorsun? Yaptığın ihlali göz ardı edip, sonrasında hiçbir şey olmamış gibi rolüme devam etmemi mi istiyorsun? Ayrıca Camhunt ile izlediğimizi söylemişsin, ki böyle bir şey olmadı. Idlewood'n yanından geçerken partnerim silah sesi duyuyor, bende şarkı dalgınlığı ile Ganton Binco bölgesine kadar gidiyorum. Oradan geri dönüyorum, dostum. Gerçekten şikayetlerde söyleyecek bir şey bulamayınca Polisler Wine oynuyor, Polisler bunu yapıyor, Polisler şunu yapıyor. Gerekirse yaparız, ki gerçek hayatta bulunan polislerden kat kat daha az prosedür uyguladığımızı da buradan bildirmem gerekiyor. Size şans tanıyoruz, sizde sürekli bu şansı karalıyorsunuz. Şu modunuzdan artık çıkın " PD WİNE OYNUYOR" herkes kazanmaya oynar. İstiyorsanız devriye başlangıcı verirken artık tüm silahlarımızı bırakalım, NPC gibi dolanalım böyle daha adaletli olur.
Sorun şurada, kavgaya karışıp düşmüyorum hatta sizin geldiğinizden bile haberdar değilim. Bana pmden q attın gibisinden bir ulaşım sağlasaydınız inanın o rolün tekrarını yapardım fakat atladığın bir konu var. "Ben rolle düşmedim açıkla düştüm", rolümü yapmak zorundayım diyip boş rollere girerseniz pd win algısı oluşur. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Kasıtlı olarak /sq attığın belli oluyor dostum, bundan dolayı hiçbir şey söylemiyorum. Umarım demek istediklerimi anlamışsındır. İyi forumlar, benden daha fazla yanıt gelmeyecek.
Ek: (Ganton bölgesinden geri dönüş sağlıyoruz) ((Kırpılma sebebi forum üzerinden paylaşmak istemediğim bir rol bulunuyor, eğer yetkili isterse özel mesaj yolu ile yollarım))
Sizde bug yolu ile yaralıya düştüğünüzü öne sunuyorsunuz, kanıtları alalım. Yoksa benden bir şey beklemeyin.