Konu: [15.08.2022 - Tysean Devonish] /Q - Bağlantı Koparmak  (Okunma sayısı 371 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2022 13:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tysean Devonish @rollinpeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: James Corwin @AhmetWR Shawnee Tillman  @gökdeniz    
Luna Liebermann @crimsonwitchh

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/08/2022, 18:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar

Sunucuda kolluk kuvvetleri IC düzeni sağlayan, sunucunun omurgası olarak nitelendirilen devleti temsil eden kuruluşlardır. Tüm kolluk kuvvetlerine karşı yapacağınız roller mantık çerçevesinde olmalıdır.

Uygunsuz örnekler aşağıda verilmiştir:
- Polisler tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
- Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
- Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
- Polisler, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
- Polis ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
- Polis ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
- SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
- Kolluk kuvvetlerine ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
- Kolluk kuvvetleri ait bürolarda kolluk kuvvetleri üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
- Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen saatler içerisinde aktif saha devriyemizi Idlewood yakasında sürdürüyorduk, Idlewood'n ara sokaklarında silah sesine benzer bir ses duyduk ve tam teçhizat olarak bölgeye yönelim sağladık. Bölgede dolanırken bir Banshee model araç gördük. Araca yaklaştığımız gibi oyun içerisinden Latrelle Hodges'n bağlantısı koptu, daha sonrasında bölgede bekledik. Aracın lastiklerini kontrol ettik, kısa süre sonra Tysean Devonish karakteri oyuna giriş sağladı. Telsizlerimizi gördüğü gibi oyundan "/q" komutunu kullanarak çıkış sağladı, Idlewood'n rol olanağını bildiğimizden dolayı bölgede daha fazla bekleyemedik ve etrafta dolanmaya başladık. Süreç içerisinde bir ekibi bölge içerisinde devriyesini sıklaştırmasını istedik, FBI Rancher'in içerisinde bulunan üç adet polis memuru, Idlewood etrafında dolanıyorlardı. Ara sokak kontrolü yapılırken tekrardan Tysean Devonish karakteri oyuna giriş sağladı, FBI Rancher yaklaştığı gibi oyundan tekrardan çıkış sağladı. Elinde silah olduğu gözüktü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

ilişkin görüntüler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yaklaşık yirmi dakika sonra arkadaşın oyuna girip hiçbir şey yapmadan dolandığını gördük, hiçbir kolluk kuvvetleri üyesine ulaşıp rolü sürdürme çabasına girmedi. İlgili cezanın verilmesini istiyoruz, çatışma sonrasında oyundan çıkan, bilerek bağlantı koparan insanların sayısı şu sıra arttı.

#1 - 15.08.2022 13:53
Birliğim savaşta değil, Latrelle Hodges'ın sultan model arabası buga girince ben düştüm, ardından oyunum dolayısıyla çöktü, ardından giriş sağlamaya çalıştım fakat STAY WITHIN THE WORLD BOUNDRIES hatası aldım geri q attım, hemen ardından girdiğimde yanımda kimse yoktu. Kısaca ben vurulmadım, Latrelle Hodges buga girince ekranım simsiyah olup STAY WITHIN THE WORLD BOUNDRIES hatası aldım, bunun doğrultusunda 120 saniye bile değil 60 saniye bekledim. Kalkıp yürüdüm, bu kadar. Silahla vurulma veya ateş ettiğime dair kanıtınız varsa sunabilirsiniz. İyi bir gün geçirin. Ek olarak arkadaşlar hasarlarıma bakmaya çalışmış, göründüğü üzere hasar almadığım gözüküyor. Silah sesini nereden duydunuz onuda pek anlamadım, çünkü ben silah sesi duymadım. Benle role girmeye çalıştığınızı bilseydim o an role uyardım zaten, zevkinizi istemedende olsa kaçırdıysam üzgünüm.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 13:59 rollinpeace »

#2 - 15.08.2022 13:58
Birliğim savaşta değil, Latrelle Hodges'ın sultan model arabası buga girince ben düştüm, ardından oyunum dolayısıyla çöktü, ardından giriş sağlamaya çalıştım fakat STAY WITHIN THE WORLD BOUNDRIES hatası aldım geri q attım, hemen ardından girdiğimde yanımda kimse yoktu. Kısaca ben vurulmadım, Latrelle Hodges buga girince ekranım simsiyah olup STAY WITHIN THE WORLD BOUNDRIES hatası aldım, bunun doğrultusunda 120 saniye bile değil 60 saniye bekledim. Kalkıp yürüdüm, bu kadar. Silahla vurulma veya ateş ettiğime dair kanıtınız varsa sunabilirsiniz. İyi bir gün geçirin.

İlkinde relog atıyorsun, bir süre soruna oyuna geliyorsun tamam güzel / sorun yok. Birkaç dakika sonra yanına ekip aracı geliyor, ekip aracı gelene kadar crash almıyorsun? Ekip aracı gelince crash alıyorsun, hah. Öyle de mi olmadı? Neden rolü daha sonrasında sürdürmek için çabalamıyorsun? Neden herhangi birine PM atıp ulaşmaya çalışmıyorsun? "Crash aldım, oyunum çöktü." olabilir eski bir oyun oynuyoruz, bu hatalar düzeldikten sonra bize ulaşamadın mı?

Yukarıda yazdığım gibi, oyunum çöktü - internetim gitti, gibi sebepleri geçerli bir sebep olarak görmüyorum. İyi forumlar, yetkili kararına bırakıyorum.

Ek:

Spoiler: GösterGizle

Birliğim savaşta değil demişsin, internet üzerinde birkaç video araması yaptım ve gayet de savaş içerisinde olduğunu gördüm:

Dipnot: Rol bu arkadaşlar, kayıp etmekte var kazanmakta. Bu kadar kasmayın.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 14:13 Fender »

#3 - 15.08.2022 13:59
Birliğim savaşta değil, Latrelle Hodges'ın sultan model arabası buga girince ben düştüm, ardından oyunum dolayısıyla çöktü, ardından giriş sağlamaya çalıştım fakat STAY WITHIN THE WORLD BOUNDRIES hatası aldım geri q attım, hemen ardından girdiğimde yanımda kimse yoktu. Kısaca ben vurulmadım, Latrelle Hodges buga girince ekranım simsiyah olup STAY WITHIN THE WORLD BOUNDRIES hatası aldım, bunun doğrultusunda 120 saniye bile değil 60 saniye bekledim. Kalkıp yürüdüm, bu kadar. Silahla vurulma veya ateş ettiğime dair kanıtınız varsa sunabilirsiniz. İyi bir gün geçirin. Ek olarak arkadaşlar hasarlarıma bakmaya çalışmış, göründüğü üzere hasar almadığım gözüküyor. Silah sesini nereden duydunuz onuda pek anlamadım, çünkü ben silah sesi duymadım. Benle role girmeye çalıştığınızı bilseydim o an role uyardım zaten, zevkinizi istemedende olsa kaçırdıysam üzgünüm. Etraftaki Idlewood üyeleride bana polis senin için geldi gibisinden bir pm atmadı.

#4 - 15.08.2022 14:23
İyi demişsin, kazanmaya oynuyorsun kanka. Metalayıp camhunttan düşen adamın üstüne koşuyorsun silah sesi duydum diye, şuan savaşta falan değilim Aiken Demetrius karakterini rolle ck ettim. Savaş anlayışını değiştir, daha fazla savunma gelmeyecek. PD üstünlüğünü tanıyoruz fakat böyle bir üstünlükten bahsetmiyorduk.
Vurulduğuma dair video hasar kayıtları vs göremiyorum, iyi winlemeler size.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 14:26 rollinpeace »

#5 - 15.08.2022 15:40
İyi demişsin, kazanmaya oynuyorsun kanka. Metalayıp camhunttan düşen adamın üstüne koşuyorsun silah sesi duydum diye, şuan savaşta falan değilim Aiken Demetrius karakterini rolle ck ettim. Savaş anlayışını değiştir, daha fazla savunma gelmeyecek. PD üstünlüğünü tanıyoruz fakat böyle bir üstünlükten bahsetmiyorduk.
Önce şahitliğimi onaylayıp bu "PD win moruq yhaa" kafasını değiştirmeni istiyorum senden, bir rica çünkü bu Q olaylarını herkesten çok yaşıyoruz ki artık tahammülümüz yok. Şikayet açıyoruz çünkü boş yere zevkimiz kırılıyor, bunun win ile alâkası yok. Oyundan düşüyorsun, eyvallah. Geri gelip tekrar düşüyorsun, yine eyvallah. Ancak geldin, polisler yok, sağlamsın, rolü devam ettirmek için ulaşman gerekiyor. Ulaşmıyorsunuz, yapılması gerekeni üstlenmiyorsunuz, sonra biz şikayet açınca "bırakın abi wini yhaa, PD win" oluyor, olur, olacak.

Ayrı olarak vurulduğunun hasar kaydını vesaire istiyorsun, şuan amacımız o değil, bunu bilmen gerek. Aktif bir rolde Q atıyorsun, kavgaya karışıp düşsen bile bizimle role giriyorsun. Bunu sürdürmüyorsan ihlal yapmışsındır. İyi günler, iyi forumlar.  :sampanya:

#6 - 15.08.2022 15:59

Birliğim savaşta değil demişsin, internet üzerinde birkaç video araması yaptım ve gayet de savaş içerisinde olduğunu gördüm:

Idlewood savaşta değil, Florencia 13 üyelerini avlıyor, bulduğunu öldürüyor. Bunu rolde böyle yansıtmanız daha iyi olur, hem GND açısından hem VICE devizyonu açısından. İyi forumlar.

#7 - 15.08.2022 16:00
Sorun şurada, kavgaya karışıp düşmüyorum hatta sizin geldiğinizden bile haberdar değilim. Bana pmden q attın gibisinden bir ulaşım sağlasaydınız inanın o rolün tekrarını yapardım fakat atladığın bir konu var. "Ben rolle düşmedim açıkla düştüm", rolümü yapmak zorundayım diyip boş rollere girerseniz pd win algısı oluşur. Umarım açıklayıcı olmuştur.

#8 - 15.08.2022 16:02

Kazanmaya oynarım, sende kazanmaya oynarsın, herkes kazanmak ister çünkü kayıp eden taraf kendini kötü hisseder. Ne istiyorsun? Yaptığın ihlali göz ardı edip, sonrasında hiçbir şey olmamış gibi rolüme devam etmemi mi istiyorsun? Ayrıca Camhunt ile izlediğimizi söylemişsin, ki böyle bir şey olmadı. Idlewood'n yanından geçerken partnerim silah sesi duyuyor, bende şarkı dalgınlığı ile Ganton Binco bölgesine kadar gidiyorum. Oradan geri dönüyorum, dostum. Gerçekten şikayetlerde söyleyecek bir şey bulamayınca Polisler Wine oynuyor, Polisler bunu yapıyor, Polisler şunu yapıyor. Gerekirse yaparız, ki gerçek hayatta bulunan polislerden kat kat daha az prosedür uyguladığımızı da buradan bildirmem gerekiyor. Size şans tanıyoruz, sizde sürekli bu şansı karalıyorsunuz. Şu modunuzdan artık çıkın " PD WİNE OYNUYOR" herkes kazanmaya oynar. İstiyorsanız devriye başlangıcı verirken artık tüm silahlarımızı bırakalım, NPC gibi dolanalım böyle daha adaletli olur.

Sorun şurada, kavgaya karışıp düşmüyorum hatta sizin geldiğinizden bile haberdar değilim. Bana pmden q attın gibisinden bir ulaşım sağlasaydınız inanın o rolün tekrarını yapardım fakat atladığın bir konu var. "Ben rolle düşmedim açıkla düştüm", rolümü yapmak zorundayım diyip boş rollere girerseniz pd win algısı oluşur. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Kasıtlı olarak /sq attığın belli oluyor dostum, bundan dolayı hiçbir şey söylemiyorum. Umarım demek istediklerimi anlamışsındır. İyi forumlar, benden daha fazla yanıt gelmeyecek.

Ek: (Ganton bölgesinden geri dönüş sağlıyoruz) ((Kırpılma sebebi forum üzerinden paylaşmak istemediğim bir rol bulunuyor, eğer yetkili isterse özel mesaj yolu ile yollarım))
Ganton: GösterGizle

Sizde bug yolu ile yaralıya düştüğünüzü öne sunuyorsunuz, kanıtları alalım. Yoksa benden bir şey beklemeyin.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 16:14 Fender »

#9 - 15.08.2022 16:03
::)
Ayrıca "silah sesi duyduğunuzun" kanıtını video halinde ulaştırın o halde, camhunt mu değil mi o zaman belli olur.  :) Kasıtlı olarak sq mu? Geçenlerde benim silahımı felony ile almıştınız, böyle bir oyuncu olsaydım orada da atardım. Bir şikayet haksız ve mantığına ters düşünce kinlenmen yanlış.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 16:05 rollinpeace »