Konu: 11.08.2022 Kasparov oluşumundan üç kişi, hile kullanımı  (Okunma sayısı 640 defa)

#0 - 12.08.2022 14:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reteos Moses @hapY - 26737 @vaiselblacksmith - Maske 26287 forum adı bilinmiyor
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maske 26737 hiçbir şekilde hasar yemiyor. Reteos karakteri hasar yiyor sonra bir anda ortadan kayboluyor. Eve de girmiyor, dikkatli izleyin. Sonra da aynı yerden tekrar spawn oluyor. Tp hilesi kullanıyor. Sonra ise Maske 26287 gate üzerini göğe yükselerek aşıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar hileye rağmen oluşumlarına karşı bir hamle yapılmazsa yapmaya devam edecekler.
« Son Düzenleme: 12.08.2022 15:57 Automatik sig sauer »

#1 - 12.08.2022 14:54
@Lia Bu arkadaşlar hileyle savaşmaya devam ediyorlar, şikayet incelenene kadar hesapları inceleme altına alınabilir mi?

#2 - 12.08.2022 15:01
Interiordan çıktığım açıkca görünüyor, karakterim spawn korumasında olduğu için hit yemediğimi sunucuda ki pek çok kişi bilir. Daha öncesinde 4-5 kişiye bu şekilde şikayet açılmıştı. @Lia spawn koruması var diyip kapatmıştı. Algı oluşturmak için şikayet açtığınız aşikâr. Ayrıca videoyu indirdik, merminiz açıkca 50+6 olarak görünüyor, mermi.cs kullandığınız belli. Savunmam bu kadar.

#3 - 12.08.2022 15:02
Merhabalar, ortada hiçbir türlü hile yok. Orada anim buguna girip duvarın oraya doğru koşuyorum, sonra sana rush atıp vuruyorum. Bahsettiğin hile teleport ise kısaca açıklayım. Teleport attığın zaman loga düşüyordur, VICE adminleri teleportun logunu yapmıştır. Artık şikayetlerinize gülüyorum, algı yaratmayın. Bu arada mermileri cebe mi doldurdun gardasim? Cok mermin var.

#4 - 12.08.2022 15:04
Kendisi moderasyonda, benden rica etti savunmasını iletmemi.
Sam Kherlakian'ın savunması

Interiordan çıktığım açıkca görünüyor, karakterim spawn korumasında olduğu için hit yemediğimi sunucuda ki pek çok kişi bilir. Daha öncesinde 4-5 kişiye bu şekilde şikayet açılmıştı. @Lia spawn koruması var diyip kapatmıştı. Algı oluşturmak için şikayet açtığınız aşikâr. Ayrıca videoyu indirdik, merminiz açıkca 50+6 olarak görünüyor, mermi.cs kullandığınız belli. Savunmam bu kadarda.

#5 - 12.08.2022 15:59
Mermi hilesi kullanan kişi oluşumdan atıldı. Yeni hesap açıp gelemez, merak etmeyin. Aynı davranışları da sizden bekliyorum. Algı konusuna değinelim, ne algısından bahsediyorsunuz ki? Hileden ban yiyen oyuncularınızın haddi hesabı yok, hâlâ algı diyorsunuz bunun önüne geçmeniz gerekirken. Sam karakteri interiordan çıkarken hasar yemiyor, o spawn koruması doğru. Fakat çıktıktan sonra iki hit daha yiyor, onlar da işlemiyor. Aşağıya bırakacağım videoda yine hit yiyor, yine hasar yemiyor. Reteos ise mermiye falso veriyor ve anim bugu gibi şeyleri de sallıyor, bu açık ve net. Videoyu yavaşlatarak izleyebilirsin. Sam karakteri hasar yemezken Reteos hasar yiyor, ikisi de aynı yerden çıkıyor.

https://streamable.com/uwd4f4

#6 - 12.08.2022 16:07
Spoiler: GösterGizle
Mermi hilesi kullanan kişi oluşumdan atıldı. Yeni hesap açıp gelemez, merak etmeyin. Aynı davranışları da sizden bekliyorum. Algı konusuna değinelim, ne algısından bahsediyorsunuz ki? Hileden ban yiyen oyuncularınızın haddi hesabı yok, hâlâ algı diyorsunuz bunun önüne geçmeniz gerekirken. Sam karakteri interiordan çıkarken hasar yemiyor, o spawn koruması doğru. Fakat çıktıktan sonra iki hit daha yiyor, onlar da işlemiyor. Aşağıya bırakacağım videoda yine hit yiyor, yine hasar yemiyor. Reteos ise mermiye falso veriyor ve anim bugu gibi şeyleri de sallıyor, bu açık ve net. Videoyu yavaşlatarak izleyebilirsin. Sam karakteri hasar yemezken Reteos hasar yiyor, ikisi de aynı yerden çıkıyor.

Nereye oluşumdan attın, işiniz gücünüz algı herif ban yedi.

#7 - 12.08.2022 16:32

Yine ne yazık ki halinize acıyarak savunmamı yapıyorum. Duvara doğru koştuğum sırada oradan DT tutan kişiye göstermeden direkt rush atıp dönüp vuruyorum. Alta bırakacağım ss de gördüğünüz üzere falso verdiğim yok. Falso versem böyle dönmeme gerek kalır mı? Hayır. Hileden anlamıyorsanız açmayın şikayet, her neyse boş algı yaratmaya devam edin. (Ek olarak; Sıktıktan sonra c basıyorum c bug animine de girmiş olabilirim. Samp buglu bir oyun, böyle şeyler yaşanabiliyor.

#8 - 12.08.2022 20:14
Alakası olmadığı halde şikayet içerisine yorum atan kullanıcılara forum üzerinden uyarı puanı verildi. Bir kullanıcı ise forumdan yasaklandı.

Savunmalar yapılmış, şikayet değerlendirilene kadar kilitli kalacak.

#9 - 15.08.2022 00:08
Karakterlerden biri yasaklanmış.

Geriye kalan iki karakterde yasaklanacak.