Konu: [11.08.2022 - Eowyn Eich] DM  (Okunma sayısı 451 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2022 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eowyn Eich @Synyster

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Örnekler
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim MetalVice grubu ile tartışma ve sözlü bir çatışma içerisinde, ben bunların konser yaptığı mekâna gidiyorum; ufak laflar söyleyip bir olay çıkartıyorum. Sözlü bir kavga çıktı orada, sonra insanlar birbirine girmeye başladı. Ben karışmadım, uzakta bekledim. Dışarıya çıktığımda Eowyn Eich adlı karakter (ki bu karakter ünlü, VFC şampiyonu olmuş bir karakter.) herkesin ortasında silahını çekiyor ve beni sebepsiz yere vuruyor. Mekânda çıkan sözlü bir kavga yüzünden beni silahla gereksiz yere vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını çekmesini ve 500$ yaralı tedavi paramın karşılanmasını arz ederim.

#1 - 11.08.2022 11:58
Merhaba, öncelikle yapmış olduğunuz açıklamalara cevap vereyim: "Ufak laflar" söyleyip olay çıkarmıyorsunuz, daha önceden de yaptığınız gibi yanınızdaki Arran karakteri ile konseri ve mekanı tamamen sabote edecek hareketlerde, küfürlerde bulunuyorsunuz buna şahitlik edecek yirmi kişi etiketleyebilirim eğer istenirse. Kavgaya karışmayıp uzaktan izlediğinizi belirtmişsiniz onu da şuraya bırakayım: https://cdn.discordapp.com/attachments/1007036538523242607/1007037093630971986/samp_10_08_2022_23_28_13.png
Onun dışında VFC şampiyonu olduğumdan bahsetmişsiniz, doğrudur. Herkesin içinde vurduğumu söylemişsiniz fakat sslerde pek insan göremedim; varsayalım çok insan var, ünlü olunca vuramama gibi bir şart mı koşuluyor onu da bilemedim.
Mekan içinde Ronin birlik üyeleri sizi sabote ettiğiniz için dışarı çıkarmaya çalışıyor (https://cdn.discordapp.com/attachments/1007036538523242607/1007038513453219970/samp_10_08_2022_23_25_40.png) fakat siz onların ikisini birden HULK gibi ittirip sıyrılıyorsunuz nasıl oluyorsa.(Powergaming+Fear rp ihlali yapıyorsunuz kısaca) (https://cdn.discordapp.com/attachments/1007036538523242607/1007038511817424936/samp_10_08_2022_23_26_09.png)
Sizi mekandan çıkarmaya çalıştıkları halde role uymuyorsunuz, fear rp yapmaya devam ediyorsunuz. En son ben gelip size çıkmanızı söylüyorum, kapıdan çıkıp dışarıda başka bir kavga başlatıyorsunuz Matthias Leighmoon karakterine karşı kendisi de onaylayacaktır diye düşünüyorum. @qus_furqan
En son ise mekanımızın çatısında bulunuyorsunuz, kendi attığınız ssdeki chatloglara bakıldığında bu açıkça belli oluyor. Ethan karakteri sizi kovuyor, inatla IC olarak bilmediğiniz bir gizli geçitten geçiyorsunuz(Kendi gönderdiğiniz sste Triss karakterinin söylediği sözden de belli), gizli geçitte görüldüğünüz için ve inatla fear rp yapmayıp mekanda dolaşmaya devam ettiğiniz için vuruluyorsunuz. Sonrasında sizi 2-3-4 saat tutma, işkence etme gibi rollere girmediğimizi de biliyorsunuz. Zaten açtığınız şikayetin kanıtında benim vurduğum bile belli değil, tam olarak neden şikayetçisiniz onu da anlamadım. Kendi yaptığınız troll davranışları, rol sabote etmelerinizi vesaire mi açığa vurmaya çalıştınız? Savunmam bu kadar, eğer @qus_furqan 'ın mekan içindeki olaydan sonra çatıda da Kirby ve Arran karakterlerinin yaptığı rollerle ilgili ssleri varsa şahit olarak atmasını bekleyebiliriz. Onun dışında herhangi bir yorum veya sözlü tartışmaya girmeyeceğim.

#2 - 11.08.2022 13:24
Fear RP demişsin, o mekânda ben ve arkadaşlarım da gayet kalabalıktık ve hoodunuz onaylı bir hood değil; Powergaming konusuna gelecek olursak ikisinin kas seviyesini toplayınca benim kas gücüm etmiyordu, o yüzden yaptığım şey gayet normal. Sonrasında ben mekândan kendi isteğim ile ayrılıyorum, dışarıda Matthias karakteri bana saldırmaya başlayınca ben de ona saldırıyorum (altını çizeyim, yumruk ile) onu takip ediyorum ve gizli geçide kaçıyor. IC olarak bilmemem mümkün değil, gözümün önünde kaçıyor o karakter. Ben de oraya girip sadece iki saniye durup çıkıyorum, silah ile sıkıyorsun. Senin sıktığın yüzde yüz belli, bunu inkâr edemezsin. İstenirse hasar loglarından da bakılabilir. Hem sözlü tartışma yüzünden silah çekiyorsun, o kadar kalabalık bir yerde ünlü karakterin ile, bu saçma bir şey. Hem de yumruk ile birbirine giren insanlara sıkıyorsun, bu da brawl kural ihlaline giriyor zaten. Eowyn Eich adlı karakterin en kısa sürede en ağır cezayı almasını arz ederim, benim de yazacaklarım bu kadardı. Kimseyle rol için OOC tartışacak değilim zaten.

#3 - 11.08.2022 13:41
Fear RP demişsin, o mekânda ben ve arkadaşlarım da gayet kalabalıktık ve hoodunuz onaylı bir hood değil; Powergaming konusuna gelecek olursak ikisinin kas seviyesini toplayınca benim kas gücüm etmiyordu, o yüzden yaptığım şey gayet normal. Sonrasında ben mekândan kendi isteğim ile ayrılıyorum, dışarıda Matthias karakteri bana saldırmaya başlayınca ben de ona saldırıyorum (altını çizeyim, yumruk ile) onu takip ediyorum ve gizli geçide kaçıyor. IC olarak bilmemem mümkün değil, gözümün önünde kaçıyor o karakter. Ben de oraya girip sadece iki saniye durup çıkıyorum, silah ile sıkıyorsun. Senin sıktığın yüzde yüz belli, bunu inkâr edemezsin. İstenirse hasar loglarından da bakılabilir. Hem sözlü tartışma yüzünden silah çekiyorsun, o kadar kalabalık bir yerde ünlü karakterin ile, bu saçma bir şey. Hem de yumruk ile birbirine giren insanlara sıkıyorsun, bu da brawl kural ihlaline giriyor zaten. Eowyn Eich adlı karakterin en kısa sürede en ağır cezayı almasını arz ederim, benim de yazacaklarım bu kadardı. Kimseyle rol için OOC tartışacak değilim zaten.
Anlaşmalı bir brawl rolünde değilsiniz, istediğim gibi sıkarım. O mekan bize ait, iş yeri de aynı şekilde. İş yerinin sahiplerine karşı fear rp kuralına uymadığınız ve powergaming yaptığınız açık. İki kişi sizi tutuyor siz ise garip üstün yeteneklerinizle sıyrılıyorsunuz. Kalabalık olduğunuzu kanıtlayacak bir ss bekliyorum ki gelmeyecek çünkü orada yirmi kişiyiz. Geçen hafta aynı gün Aaron karakterinin vermiş olduğu konserde de aynı şekilde /s üzerinden sabote ettiniz, karakterinizin vurulması gayet olası bir durum. Ünlü bir karakteri yönetmek her şeyden kısıtlanmak anlamına gelmiyor olaya kendi açınızdan bakmayın. Log kayıtlarına bakılmasını talep edebilirsiniz, aynı şekilde sizin /s üzerinden yazdıklarınız, saboteleriniz, troll emoteleriniz, hepsinin açığa vurulmasını talep edebilirim ve bunu uzattıkça uzatırız. Fear rp+powergaming ihlali yaptınız ve karşılığını aldınız, şikayet açıp uzatılacak bir şey görmüyorum.

#4 - 11.08.2022 16:26
İkimizin kas ve dayanıklılık gücü seni hayliyle geçiyor. 4+4 8, sen ise kas level 7. burada açık bir PG var dostum. kanıtımız da şurada. dayanlıklılığını bile geçiyoruz ikimiz. /dene /incele atmadan sıkıyorsun boş keseden https://cdn.discordapp.com/attachments/852668360012333067/1007285012619595916/samp_11_08_2022_16_49_58.png
« Son Düzenleme: 11.08.2022 16:52 Bolderann »

#5 - 11.08.2022 16:28
Şikayet edilen kişinin birliğinde dahil, olaya, kanıtlara destekçi bir birlik üyesi olarak şunu da belirtmem gerek. IC rolde gizli geçitler olan Elysium'da geçitlere sadece rol ve kod ile giriliyor siz rolsüz bir şekilde girip çıkıyorsunuz ve bu da illegal bir birliğin güvenliğini ihlal ediyor. Benim için bu şikayette Eowyn karakteri haklı.

#6 - 11.08.2022 19:30
İkimizin kas ve dayanıklılık gücü seni hayliyle geçiyor. 4+4 8, sen ise kas level 7. burada açık bir PG var dostum. kanıtımız da şurada. dayanlıklılığını bile geçiyoruz ikimiz. /dene /incele atmadan sıkıyorsun boş keseden https://cdn.discordapp.com/attachments/852668360012333067/1007285012619595916/samp_11_08_2022_16_49_58.png
Şikayet ile ilgisi olmayıp da dahil olan, üstüne ortak nezaket yapan birisi sizi haklı durumda olsanız bile (ki değilsiniz) haksız duruma düşürür. Her şey ortada, silahla ateş açmak için hiçbir sebep yok. Başka bir şikayetiniz varsa siz de oluşturursunuz, oradan devam ederiz. IC olan olaylar yüzünden OOC kin yapmışsınız burada kin kusuyorsunuz.

#7 - 11.08.2022 19:30
Şikayet edilen kişinin birliğinde dahil, olaya, kanıtlara destekçi bir birlik üyesi olarak şunu da belirtmem gerek. IC rolde gizli geçitler olan Elysium'da geçitlere sadece rol ve kod ile giriliyor siz rolsüz bir şekilde girip çıkıyorsunuz ve bu da illegal bir birliğin güvenliğini ihlal ediyor. Benim için bu şikayette Eowyn karakteri haklı.
Madem öyle gizli geçite giren adamınız da rol yapacak, sadece bana özel olmayacak o. Lütfen alakası olmayan insanlar şikayete dahil olmasın. Sana göre kimin haklı olup olmadığı kimseyi ilgilendirmiyor. Yetkililer kararını verecek, ayrıca haklı da değil. Çok kalabalık bir yerde sözlü tartışma için silah çıkartıyor, ünlü bir karakter hem de. Dediğim gibi, gerisine yetkililer karar verir.
« Son Düzenleme: 11.08.2022 19:32 classyrk »

#8 - 11.08.2022 19:36
şikayetle alakası olmayan? Şikayetteki tüm savunma kanıtları neredeyse bana ve Min'e ait biraz incele de öğren şunu. PG yaptığını kabullenemiyorsan ve geçerli bir şikayet arıyorsan ben de açayım yavaştan.

#9 - 12.08.2022 10:28
Ek olarak, bu olaylar gerçekleştiğinde herhangi bir birlik üyesi bile değildiniz. Şimdi illegal birliğe girmişsiniz, loglardan buna da bakılabilir.