Fear RP demişsin, o mekânda ben ve arkadaşlarım da gayet kalabalıktık ve hoodunuz onaylı bir hood değil; Powergaming konusuna gelecek olursak ikisinin kas seviyesini toplayınca benim kas gücüm etmiyordu, o yüzden yaptığım şey gayet normal. Sonrasında ben mekândan kendi isteğim ile ayrılıyorum, dışarıda Matthias karakteri bana saldırmaya başlayınca ben de ona saldırıyorum (altını çizeyim, yumruk ile) onu takip ediyorum ve gizli geçide kaçıyor. IC olarak bilmemem mümkün değil, gözümün önünde kaçıyor o karakter. Ben de oraya girip sadece iki saniye durup çıkıyorum, silah ile sıkıyorsun. Senin sıktığın yüzde yüz belli, bunu inkâr edemezsin. İstenirse hasar loglarından da bakılabilir. Hem sözlü tartışma yüzünden silah çekiyorsun, o kadar kalabalık bir yerde ünlü karakterin ile, bu saçma bir şey. Hem de yumruk ile birbirine giren insanlara sıkıyorsun, bu da brawl kural ihlaline giriyor zaten. Eowyn Eich adlı karakterin en kısa sürede en ağır cezayı almasını arz ederim, benim de yazacaklarım bu kadardı. Kimseyle rol için OOC tartışacak değilim zaten.