Konu: Spor yapmaya üşeniyorum  (Okunma sayısı 3300 defa)

#50 - 20.08.2022 18:31
Nyarko'u gymde görmek mi?

Beni kaç defa gördün ki?
Mükemmel
1
Haha
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Gaki,
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Gaki,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 20.08.2022 21:26
onu bunu bırakın da @Allen @Nyarko ve @Democrituss üçlüsü en kısa sürede bir araya gelip bazı kararlar almalı.

Gitme boş ver. @sukutt yıllardır gidiyor bir b*k olamadı. Hala benden şişman.
benim gibi fit adama şişman demişsin ya ne diyeyim sana, seninde o göbeğini eriticez @Allen
Soruya gelirsekte kardeşim olay en başta motivasyona sahip olmak, bir ay gittikten sonra düzen kazanıyorsun. Bu motivasyon herkeste farklı olabilir neden spora gitmek istemene bağlı. Sonrasında spora başlarken büyük hedefler koyma bu iş düzenlilik istiyor ve sonuçları çabuk göremeyebiliyosun. Gidecek arkadaş bulursan daha iyi olur ve daha rahat salona gidersin. Spora ilk başta arkadaşlarla gitmek iyi bir motivasyon oluyor. İlk haftalar spor ağrıları çekmek ve bu işin yorucu olması nedeniyle(eğer bir işte çalışıyorsan bu dahada can sıkıcı oluyor) insanın gidesi olamayabiliyor ama bunları bir şekilde aşarsan spor düzenlilik kazanıyor. Kesinlikte gitmelisin.
Sokrates demiş ki; Bir erkeğin, vücudunun potansiyel güzelliği ve gücünü görmeden yaşlanması bir utançtır.'

Sokrates üzerinden demogoloji yapmanı bir insan hakları savunucusu olarak kınıyorum.

Peki @Allen, bu sunucuda haksızlık denince niye herkesin aklına ilk senin adın geliyor???

Bunun fitness konumuz da ne alakası var @Nyarko? Şükür kimsenin hakkına girmedik. Sayılı kişiler haricinde de sızlanan yok  ;)

Kafes dövüşünün yeri ve zamanı gibi.

sekreterim @Democrituss dan randevu alabilirsin ama boğmacısına
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 21.08.2022 01:51
Pre workout bir ölçek gömüyorsun, ardından Tevvez açıyorsun ve ağırlıkları karın yapıyorsun
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 23.08.2022 15:41
benim gibi fit adama şişman demişsin ya ne diyeyim sana, seninde o göbeğini eriticez @Allen
Soruya gelirsekte kardeşim olay en başta motivasyona sahip olmak, bir ay gittikten sonra düzen kazanıyorsun. Bu motivasyon herkeste farklı olabilir neden spora gitmek istemene bağlı. Sonrasında spora başlarken büyük hedefler koyma bu iş düzenlilik istiyor ve sonuçları çabuk göremeyebiliyosun. Gidecek arkadaş bulursan daha iyi olur ve daha rahat salona gidersin. Spora ilk başta arkadaşlarla gitmek iyi bir motivasyon oluyor. İlk haftalar spor ağrıları çekmek ve bu işin yorucu olması nedeniyle(eğer bir işte çalışıyorsan bu dahada can sıkıcı oluyor) insanın gidesi olamayabiliyor ama bunları bir şekilde aşarsan spor düzenlilik kazanıyor. Kesinlikte gitmelisin.
Sokrates demiş ki; Bir erkeğin, vücudunun potansiyel güzelliği ve gücünü görmeden yaşlanması bir utançtır.'

Sen ne anlarsın spordan burakbicak17 allen? Instagram reels videoları izleyip gaza gelip, 1 senelik fitness üyeliği yapıp,sonra da sosyalleştim diye gaz
 gelip bu ortamları bırakan tiplerdensin sen. Bir de starbucksta gloriada kahve içip üstüne kitap storysi atanlardansın. Bir iki aylık gazla/motivasyonla başlanan spora, sonrasında disipline devam etmek ne demek bilmezsin. İnsanlara çamur atma.

onu bunu bırakın da @Allen @Nyarko ve @Democrituss üçlüsü en kısa sürede bir araya gelip bazı kararlar almalı.

Peki @Allen, bu sunucuda haksızlık denince niye herkesin aklına ilk senin adın geliyor???

Bunun fitness konumuz da ne alakası var @Nyarko? Şükür kimsenin hakkına girmedik. Sayılı kişiler haricinde de sızlanan yok  ;)

Seni antrenman öncesi pre workout olarak kullanırım Allen. Bu iş eşcinsel bir çavuş karakteri açıp pd yönetmeye benzemez.

@Manifesto @Nyarko @Allen manif'n dediği konferansı bir ara yapmalıyız. Allen oyuncular üstünde çok haksızlıklar yapmaya başladı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 23.08.2022 18:17
alleni kimseye yedirtmem 2v2 kafes dövüşü benle burak aynı takımda olucaz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 23.08.2022 18:21
@Democrituss @et yiyen çiçek challange accepted
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 23.08.2022 23:49
Hayatının sonuna kadar pişman olmak yerine git ve şimdi acı çek. Acı seni büyütür. Oturarak kimse bir yere gelemez.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 24.08.2022 14:35
Pre workout bir ölçek gömüyorsun, ardından Tevvez açıyorsun ve ağırlıkları karın yapıyorsun

Sen ne anlarsın spordan burakbicak17 allen? Instagram reels videoları izleyip gaza gelip, 1 senelik fitness üyeliği yapıp,sonra da sosyalleştim diye gaz
 gelip bu ortamları bırakan tiplerdensin sen. Bir de starbucksta gloriada kahve içip üstüne kitap storysi atanlardansın. Bir iki aylık gazla/motivasyonla başlanan spora, sonrasında disipline devam etmek ne demek bilmezsin. İnsanlara çamur atma.

spordan anlarım da fitnessden anlamam doğru diyorsun ama senin gibi kilolarından utanıp bol bol kıyafetler giyip cool olduğumu düşünmüyorum  ;)  Hiç de kahve storysi attığımı hatırlamıyorum yoksa idolünü yani beni instagramdan takip etmiyor musun? (burakbicak0) gönder bakalım belki gt atıp seni şereflendiririm   :( 10 kere geri dönüş atıp sonrasında istikrar sağlamayan adamlar bana disiplinden, gaza gelmeden bahsetmesin ya  :garip:

Alıntı
Seni antrenman öncesi pre workout olarak kullanırım Allen. Bu iş eşcinsel bir çavuş karakteri açıp pd yönetmeye benzemez.

@Manifesto @Nyarko @Allen manif'n dediği konferansı bir ara yapmalıyız. Allen oyuncular üstünde çok haksızlıklar yapmaya başladı.

En azından yaratıcı olup bir şeyleri yönetmeyi becerebilmişim, yoksa ergen karakter açıp herkesle alay etmeyi rol olarak mı kabul etseydim?   :-\ konferans falan yok haksızlık yapıldığını düşünen varsa da çarpışırım. Günümüz adalet bakanlığından daha adil davrandığımı düşünüyorum

alleni kimseye yedirtmem 2v2 kafes dövüşü benle burak aynı takımda olucaz

kafes dövüşü @Democrituss a sert gelir. O vur kaçları daha çok sever. 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 25.08.2022 01:53
Sporunda suyunu çıkardılar sosyal medyanın eline düştü salonlar tıklım tıklım ayrıca yüzde doksanı spor yapmak için gelmiyor
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
RECOLT, itsbard,
Tepki yok
Tepki yok