Konu: Dimitri Cambridge - Edgar Weitzmann DM - 15 dakika geçmeden Q - BKİ  (Okunma sayısı 354 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.08.2022 20:35
GİRİŞ

Sokaklarından geçerken alakasız laf atmaları ile başlıyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Devamında alttan almamıza rağmen mantığa aykırı agresif cümleleri ve eylemleri (Bıçak çıkarma, ayna kırma, cam kırma.)

GELİŞME

Buraya kadar hala onlara ateş açma kararı almamıştık. Ta ki bu görüntülerdekiler yaşanana kadar. Yolda denk geliyoruz ve bize paramızı sakin bir köşede vereceğini söylüyor.

SONUÇ

EK AÇIKLAMA

Tüm yazışmaları okuduğunuzda anlayacaksınız ki biz ne kadar alttan alsak da maraz çıkarmak için elinizden geldiği kadar çaba sarf ettiniz. Biz size saldırmadan önce bize ateş etmeye çalıştınız. Ki ateş etseydiniz yani deneseydiniz biz kimseye şikayet açmazdık-açmayız.  ''GELİN HESAPLAŞALIM'' dediniz. Aracımızı parçaladınız ve bize hakaretler savurdunuz. Vurulunca DM sebebiyle şikayet açıyorsunuz. Hesaplaşmak isterken, bıçak çekerken, silahınızla lastiğimize mi yoksa vücudumuza mı sıkacağınızı tartışırken aklınız neredeydi? Yaşananlar hakkında duyduğumuz tek pişmanlık sizi daha çok vurmamak oldu. Rollerinize bu şekilde devam ederseniz pişmanlık duymamıza gerek kalmayacak.

Oyundan çıkma konumuza gelirsek;

''Şunları vuralım, sonra onlar bizi yakalamadan önce hemen q atalım'' düşüncesiyle oynamadığımız için sizi vurduktan sonra şehirde dolaşan polis-swat araçları riskli olduğundan kasabaya sürdük ve birkaç dakika afk bırakıp oyundan çıktık. On beş dakika falan bizim için kesinlikel ve kesinlikle sorun değil. Keşke discorddan yazsaydın, zevkle oyuna girerdik sorun olmazdı. İhlal yaptığımızı düşünmüyorum.

@Scealten kullandığım kelimeler belki bir tık sert olmuş olabilir ancak arkadaşların kendilerini masum gösterip olayın perde arkasını şikayete eklememeleri beni fazlasıyla kızdırdı. Anlayışlı olacağınızı umuyorum. Bu arkadaşlarım ve kendim adıma yaptığım savunmamız. Sonuçlanabilir.

Selamlar, şikayeti açan arkadaş müsait olmadığı için savunmanıza ben cevap vereceğim.

Öncelike şu konuya değinmek istiyorum, hesaplaşma konusuna;

Hesaplaşıcaz diye söylenen sizdiniz, bizde karşılık olarak gelin hesaplaşalım dedik. Sokaktan gittikten sonra arkadaşımızı peşleyip para istiyorsunuz, parayı vermiyoruz. Sokağa tekrar geldiğinizde sizi ben kovuyorum Owen Brown. Pub'a giriyorum ve 10 dakika geçmeden gelip silahlarla sokağa ateş açıyorsunuz. Sokağımızda Buddy karakteri eşşek diye bağırıyor, siz üstünüze alınıp geri geliyorsunuz. Sonrasında şu hergeleye bakın diyip kışkırtıyorsunuz, ah keşke sizin yazdıklarınızı ss alsaydım. Alttan aldığınızı görmedim, git dedikçe gitmediniz. Aynanızı kırdık, anca öyle gittiniz. Aynanızı kırdığımız için mi sıktınız? Küfür ettiğimiz için mi? Yoksa bıçak çektiğimiz için mi? Hangisinden sıktığınızı merak ediyorum.Sizin olayınız Antoine_Chavez karakteridir. Buddy karakterinin bir suçu olmadığı ss'lerde gözüküyor. AYRICA iki kişiyle hood basıp shotgunlarla vuruyorsunuz. BKİ ihlali

Q atma olayına geliyorum;

Vurduktan sonra kasabaya gidiyordunuz evet, bu sizin hakkınız. Ama q atamazsınız, ben senin discordunu nerden bulayım yazayım? Oyunda kalmamak senin sorunun ve bu şikayette belirtiliyor. Q atamazsınız, oyuna geri dönmediğiniz için burda bir ihlal bulunuyor @Scealten beni anlayacaktır.

Ek açıklama;

Tek pişmanlığının bizi daha çok vurmamak olduğunu söylemişsin. Buna çok güldüm, emin olabilirsin. Daha çok vurabilseydin gidip bir yerde q atmazdın, gerekli cezayı alacağını düşünüyorum. Onaylı bir hood bölgesindesin ve rahatlıkla gelip shotgunla adam vurabiliyorsun  O:-) Beni tehdit ediyorsun vurmak ile, deneyebilirsin emin ol zevk alırım. Rolüme böyle devam edersem vuracağını söylüyorsun, gülüyorum cidden. Vurabilirsin, ama gidip 3-4 dakika sonra /q atma.

Bu kadardır, tarafımızca daha fazla ileti gelmeyecek. Şikayet sonuçlanabilir. @Scealten
« Son Düzenleme: 10.08.2022 19:15 Rawzedna »

#11 - 10.08.2022 18:48
Yetkili bekleniyor @Scealten

#12 - 17.08.2022 10:44
Merhabalar, aranızdaki olayda haklı ya da haksız tarafın kim olduğunun pek bir önemi kalmamış çünkü GLM birliği Hood Onaylı bir birlik, kafanıza göre basamazsınız. Karakterleriniz ceza alacak.