Konu: Dimitri Cambridge - Edgar Weitzmann DM - 15 dakika geçmeden Q - BKİ  (Okunma sayısı 293 defa)

#0 - 07.08.2022 16:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Wroxy Edgar_Weitzmann @LogaN Dimitri_Cambridge
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Owen Brown @Rawzedna Rowen_Sasilvia @CabbarGergedan
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  07.08.2022 15:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 15 dakika geçmeden /Q - DM - BKİ (Onaylı hood ihlali.)

Alıntı
15 dakika geçmeden /Q - DM  Onaylı Hood bölgesinde

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar sokağımızda agresif yaptıkları için aynasını kırdık ve gönderdik, sonrasında gelip hoodumuzdan paramı vericeksiniz dediler. Vermedik, shotgun alıp gelip sıktılar. Kanıtları bırakıyorum. Ve şehirde bir ateşkes bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/ooor2y2.png https://www.hizliresim.com/eipezb9  https://www.hizliresim.com/bhfiin0

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını istiyorum, silahı olan gelip sıkıyor.
Kişi bir birliğin R19'u kişinin böyle şeyler yapması saçma bir durum.
« Son Düzenleme: 07.08.2022 16:43 Zyatra »

#1 - 07.08.2022 16:22
Şahitliğimi onaylıyorum. Edgar bir birliğin R19'u böyle yapması garip, umarım bir daha yapmazlar. Gereken cezayı alırlar.   O:-)
« Son Düzenleme: 07.08.2022 16:27 Rawzedna »

#2 - 07.08.2022 16:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 07.08.2022 16:33
''Umarım biraz rol öğrenirler'' Haddini bil ona göre konuş. Edepsizliğin lüzumu yok. Yoldan geçen arabaya küfür ediyorsunuz aynasını camını kırıyorsunuz. Ben sizin gibilerin şikayetleriyle uğraşmaktan sıkıldım.

MÜSAİT ZAMANDA YAZDIKLARIMA EKLEME YAPACAĞIM
« Son Düzenleme: 08.08.2022 13:51 Scealten »

#4 - 07.08.2022 16:42
Merhabalar, öncelikle iyi forumlar dilerim. Sokağımızdan araçlara çarparak geçiyorsunuz, hatta bir kaç kişiyide ezerek geçiyorsunuz. Biz bunun üstüne bir şey diyince ters cevap verip bizim hoodumuzda ters konuşuyorsunuz. Bizde karşılığında aynanızı kırıp gitmenizi öneriyoruz. Ordan gidip birlik üyelerimizi peşliyorsunuz, paranızı vermeyince gidip silahlarınızı alıp 2 kişi bize sıkıyorsunuz. Ayrıyetten ise 15 dakika geçmeden quit atıyorsunuz.

Müsait zamanımda savunmalarınıza karşılık vereceğim.

#5 - 07.08.2022 17:09
Şu an pek müsait değilim, müsait olduğum vakit dilimi içerisinde yaparız savunmamızı.  :-\

#6 - 08.08.2022 14:37
Savunmalarınızı tam 12 saat içerisinde gerçekleştirin. @LogaN @Wroxy

#7 - 08.08.2022 20:00
GİRİŞ

Sokaklarından geçerken alakasız laf atmaları ile başlıyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Devamında alttan almamıza rağmen mantığa aykırı agresif cümleleri ve eylemleri (Bıçak çıkarma, ayna kırma, cam kırma.)

GELİŞME

Buraya kadar hala onlara ateş açma kararı almamıştık. Ta ki bu görüntülerdekiler yaşanana kadar. Yolda denk geliyoruz ve bize paramızı sakin bir köşede vereceğini söylüyor.

SONUÇ

EK AÇIKLAMA

Tüm yazışmaları okuduğunuzda anlayacaksınız ki biz ne kadar alttan alsak da maraz çıkarmak için elinizden geldiği kadar çaba sarf ettiniz. Biz size saldırmadan önce bize ateş etmeye çalıştınız. Ki ateş etseydiniz yani deneseydiniz biz kimseye şikayet açmazdık-açmayız.  ''GELİN HESAPLAŞALIM'' dediniz. Aracımızı parçaladınız ve bize hakaretler savurdunuz. Vurulunca DM sebebiyle şikayet açıyorsunuz. Hesaplaşmak isterken, bıçak çekerken, silahınızla lastiğimize mi yoksa vücudumuza mı sıkacağınızı tartışırken aklınız neredeydi? Yaşananlar hakkında duyduğumuz tek pişmanlık sizi daha çok vurmamak oldu. Rollerinize bu şekilde devam ederseniz pişmanlık duymamıza gerek kalmayacak.

Oyundan çıkma konumuza gelirsek;

''Şunları vuralım, sonra onlar bizi yakalamadan önce hemen q atalım'' düşüncesiyle oynamadığımız için sizi vurduktan sonra şehirde dolaşan polis-swat araçları riskli olduğundan kasabaya sürdük ve birkaç dakika afk bırakıp oyundan çıktık. On beş dakika falan bizim için kesinlikel ve kesinlikle sorun değil. Keşke discorddan yazsaydın, zevkle oyuna girerdik sorun olmazdı. İhlal yaptığımızı düşünmüyorum.

@Scealten kullandığım kelimeler belki bir tık sert olmuş olabilir ancak arkadaşların kendilerini masum gösterip olayın perde arkasını şikayete eklememeleri beni fazlasıyla kızdırdı. Anlayışlı olacağınızı umuyorum. Bu arkadaşlarım ve kendim adıma yaptığım savunmamız. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 08.08.2022 20:06 LogaN »

#8 - 08.08.2022 20:25
Merhabalar şikayet savunmasında benim yazdığım kısımlarda eklenmiş, Ekran görüntülerini kırpmadan paylaşmanızı isteyeceğim bu tarz içerikler geçersizdir.

#9 - 08.08.2022 20:26
Ek olarak onları ben dediysem bana sıkabilirsiniz, bir çocuğa ve size agresiflik göstermeyen birine ateş edemessiniz.