Savunmayı birlik üyeleri adına yapıyorum, sonuçta konu ismi "Rollin 60's üyeleri"
İlk olarak gelelim, "Rol bölgemizde kışkırtıcı rol + RK'lı kişilere sıkıyorlar". Bu kelime tuhaf geldi, kendinizle çakışıyorsunuz. Bu cümlede RK'lı olduğunuzu kabul ediyorsunuz ama yine de size karşı yapılan küfürleşmelere karşılık verip türkçe terim bile kullanıyorsunuz. FEAR RP'e uymuyorsunuz.
Burada bizlik RK ihlali yok, attığınız sslerde bile yok çünkü o karakteler düşmedi. RK ihlaline siz Fear RP yapmayıp uymuyorsunuz. Size sıkmaları çok doğal, onlarda bilincinde RK'lı olduğunuzun, çünkü bizzat kendileri düşürdü. Fakat siz RK'a uymuyorsunuz, daha ne kadar bu kelimeyi bastırabilirim bilmiyorum. Her neyse, diğerine geçelim.
İkinci olarak, "Tanımadıkları iki kişiye Bertuzzi mekanındalar diye sıkıyorlar." Buna gelecek olursak bu meta gaming değil, crenshaw'a yaptığınız baskın sırasında çoğu karakterlerinizi görüyoruz ve baskın olmadan, sizinle tartışma rolü veya çatışma rolü olmanda bölgenize geldiğimizde birlikte takılıp sohbet ettiğinizi o oluşumdan olduğunu rolde belli ediyorsun. Buna meta gaming diyemezsin, yetersiz kanıt.
VE hile şüphesinide buradan aklınızdan kaldıralım, karakterin orada afk. Hepsini kafadan vurması çok doğal değil mi?
Hile şüphesinin videosu burada.Ve bitmeyen bir savunmaya daha gelelim bağlantı koparmak, pd'den kaçmak vs.
Jakari Fraser karakteri burada bağlantısı kopuyor, doğru crash yiyor. Burada bilmeden "bağlantı kopardı, bağlantısını kesti, crash attırdı vs. demek hoş değil. Bilip bilmeden kesin konuşmayın. Jakari buga düşüyor ve oyuna girdiğinde üniversitede canlanıyor. PD geldiğini görmemiş bile, çünkü yaralı ekranında aşağı baktığı için dışarıyı görmesi imkansız.
(Şua nda karşıya bakabilmesinin sebebi ise crash yiyip tekrar girdiğinde etrafına bakabiliyorsun.) Ve + olarak Jakari karakterini siz deği, çatışma sırasında karışıklık nedeniyle kendi arkadaşı düşürüyor.
Son olarak kendinin sigara içip karşılık vermediğini söylemişsin iyi, güzel. Fakat kendi birlik üyelerine sahip çıkamıyorsan senin orda rolüne uyman kurtarmıyor. Birlik üyelerini uyarabilirsin fear yapmaları konusunda.
Şimdi ise kendi savunmamı yaptım, asıl savunma yapma sırası size geçiyor. Kendi açtığınız şikayette bile 4 tane ihlal bulunuyor. Açmak istemezdim ama bazı şeylerin karşılıklı olması lazım, haksız mıyım?