Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 343 defa)

#0 - 03.08.2022 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jakari_Fraser @FlameRain --  Tarreion_Harrington @hayattankadraja

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Scarlett_Acklers ve ekibi. @WulqueN @Fregeor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
METAGAMİNG ŞÜPHESİ (PM) - RK İHLALİ - KIŞKIRTICI ROL - HİLE ŞÜPHESİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rollin 60's birliği ile atışmalar sonucu çatışmalar yaşıyoruz. Öncelikli olarak ben ve yanımda düşen Sophia karakteri rakibe gözükmemiş ve en düşük rütbe iken bile Bertuzzi'ye ait bir mekana girdikleri gibi bizi düşürüyorlar. Hatta düşüren kişi ne hikmetse uzi gibi seken bir silahı full kafa tutturuyor. Bundan sonra bir kaç arkadaşımız rakip tarafından düşürülüyor. Düşürüldükten sonra polis mi bizim taraf mı düşürüyor bilmiyorum fakat Jakari karakteri düşüp bağlantı koparıyor ve bunu da polis ekibi görüp /b den + atıyor. Bu olaydan sonra da Tarreion karakteri sahiplendiğimiz rol bölgesine gelip dört illegal üyenin karşısında bize "eşek" "hepinizi düşürdük" falan diyor. Biz de RK'lı olduğumuz için agresif cevap vermemeye çalışıyoruz hatta ben dahil diğer arkadaşlar uyarıyor agresif tutum sergileyenleri. Ve yeniden ne hikmetse hiçbir mesajlaşma vesaire olmadan savaştaki diğer Rollin gurubu (Bağlantı koparıp kaçan Jakari dahil.) bölgeye toplanıyor. Atışmalar devam ederken kanıtta gözüktüğü gibi RK'lı olduğun bilen, hatta bana az önce sizi düşürdük diye PM atan grup grubu tekrar düşürüyor. Düşürünce de tekrar kışkırtıcı roller devam ediyor. "Eşekler sizi." "Bunlar gibi olma tamam mı?" "Köleler sizi." gibi şeyler söyleniyor. Sonrasında da bağlantı koparıp silah safeleyen Jakari karakteri bizi evlerine götürüp telefon alma rolü falan döndürüp salıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

(Rol bölgemizde kışkırtıcı rol + RK'lı kişilere sıkıyorlar.
https://streamable.com/q6boj6

(Tanımadıkları iki kişiye Bertuzzi mekanındalar diye sıkıyorlar.)
https://cdn.discordapp.com/attachments/1002374690976825455/1004399609868726303/unknown.png

(Jakari bağlantı koparıyor.)
https://media.discordapp.net/attachments/1002374690976825455/1004398964927369307/sa-mp-121.png?width=1202&height=676

(Jakari bağlantı koparıp kaçtıktan sonra polis ile role devam etmediği belli bir şekilde uzisi RK'lı bir şekilde bizi kaçırıyor)
https://cdn.discordapp.com/attachments/1002374690976825455/1004399007310823524/sa-mp-122.png

Ayrıca kişiler kinlerini kendi tanıtımımıza da bulaştırmışlar.
https://cdn.discordapp.com/attachments/948637816332636205/1004454080757899314/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/948637816332636205/1004454285888729158/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Sigara yakıp bir karşılık vermememe rağmen kişiler kinine yenik düşüp kışkırtıcı role devam ediyor. Adminlerin kararına bırakıyorum tamamen.

« Son Düzenleme: 04.08.2022 08:51 hellionn »

#1 - 03.08.2022 18:15

Ayrıca bu karakter daha 1 level. 145k kasıp silah alması zaten imkansız. Hadi illegal üyelerin gözüne girip bedavaya aldı diyelim silahı, 3-4 saatte nasıl yapabildi bunu?

#2 - 03.08.2022 18:20
Şahitliğimi onaylıyorum. Kural ihlali baariz belli, AKTİF Rol ortamında f12 basıp uçak modunu açıyor, bağlantı koparıp PD ler gidince geri oyuna giriyor. :colt: :vice:

#3 - 03.08.2022 18:21

Şikayetleri görünce karakteri silip kurtulmaya çalışıyor galiba arkadaş.  :D Kayıt olduktan sonraki ilk yaptığı şey forumdan Lowrider rol-ss ile dalga geçmek olmuş. Sonra da bir anda bir birliğe katılıp anında iki farklı birlik ile savaşa girmiş . MA ile OOC arkadaşlarına destek olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 03.08.2022 18:32 hellionn »

#4 - 03.08.2022 18:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#5 - 03.08.2022 19:22
Savunma gelecek.

#6 - 03.08.2022 20:08
Savunmayı birlik üyeleri adına yapıyorum, sonuçta konu ismi "Rollin 60's üyeleri"

İlk olarak gelelim, "Rol bölgemizde kışkırtıcı rol + RK'lı kişilere sıkıyorlar". Bu kelime tuhaf geldi, kendinizle çakışıyorsunuz. Bu cümlede RK'lı olduğunuzu kabul ediyorsunuz ama yine de size karşı yapılan küfürleşmelere karşılık verip türkçe terim bile kullanıyorsunuz. FEAR RP'e uymuyorsunuz.
Spoiler: GösterGizle

Burada bizlik RK ihlali yok, attığınız sslerde bile yok çünkü o karakteler düşmedi. RK ihlaline siz Fear RP yapmayıp uymuyorsunuz. Size sıkmaları çok doğal, onlarda bilincinde RK'lı olduğunuzun, çünkü bizzat kendileri düşürdü. Fakat siz RK'a uymuyorsunuz, daha ne kadar bu kelimeyi bastırabilirim bilmiyorum. Her neyse, diğerine geçelim.

İkinci olarak, "Tanımadıkları iki kişiye Bertuzzi mekanındalar diye sıkıyorlar." Buna gelecek olursak bu meta gaming değil, crenshaw'a yaptığınız baskın sırasında çoğu karakterlerinizi görüyoruz ve baskın olmadan, sizinle tartışma rolü veya çatışma rolü olmanda bölgenize geldiğimizde birlikte takılıp sohbet ettiğinizi o oluşumdan olduğunu rolde belli ediyorsun. Buna meta gaming diyemezsin, yetersiz kanıt.
VE hile şüphesinide buradan aklınızdan kaldıralım, karakterin orada afk. Hepsini kafadan vurması çok doğal değil mi?

Hile şüphesinin videosu burada.

Ve bitmeyen bir savunmaya daha  gelelim bağlantı koparmak, pd'den kaçmak vs. Jakari Fraser karakteri burada bağlantısı kopuyor, doğru crash yiyor. Burada bilmeden "bağlantı kopardı, bağlantısını kesti, crash attırdı vs. demek hoş değil. Bilip bilmeden kesin konuşmayın.

Jakari buga düşüyor ve oyuna girdiğinde üniversitede canlanıyor. PD geldiğini görmemiş bile, çünkü yaralı ekranında aşağı baktığı için dışarıyı görmesi imkansız.

(Şua nda karşıya bakabilmesinin sebebi ise crash yiyip tekrar girdiğinde etrafına bakabiliyorsun.) Ve + olarak Jakari karakterini siz deği, çatışma sırasında karışıklık nedeniyle kendi arkadaşı düşürüyor.

Son olarak kendinin sigara içip karşılık vermediğini söylemişsin iyi, güzel. Fakat kendi birlik üyelerine sahip çıkamıyorsan senin orda rolüne uyman kurtarmıyor. Birlik üyelerini uyarabilirsin fear yapmaları konusunda.

Şimdi ise kendi savunmamı yaptım, asıl savunma yapma sırası size geçiyor. Kendi açtığınız şikayette bile 4 tane ihlal bulunuyor. Açmak istemezdim ama bazı şeylerin karşılıklı olması lazım, haksız mıyım?

« Son Düzenleme: 03.08.2022 20:12 katwen41 »

#7 - 03.08.2022 20:10
Konuya dahil oldum kusura bakmayın ama, Vincenzo Stefano karakterinin türkçe terim kullandığı sslerde gözükmüş.

#8 - 03.08.2022 20:11
Adamların IC de anlaşmamıza rağmen gelip rk lı herifleri 3. kez vuruyor. Buna da yaparsın savunmanı güzel kardeşim benim.  :)

« Son Düzenleme: 03.08.2022 20:13 hellionn »

#9 - 03.08.2022 20:14
@Katwen

Son attığım görüntülere ve level 1 karakterle alakalı savunmanı yaptıktan sonra kendi savunmamı ileteceğim.