Konu: Isaiah_Sarkisyan - OOC Ticaret şüphesi.  (Okunma sayısı 951 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.08.2022 01:22
Sanırım kardeşin sana AK-47'de hediye etmiş, böyle kardeşim olsaydı keşke.
Orada hasarlar bugluydu, benim AK'm falan yok. Ben sana savunma yapıyorum, sen kuduruyorsun?  :D Lütfen ellerini yağlı klavyenden çekip şikayetin sonuçlanmasını bekle.
Kendi kendine delirmişsin düşüncelerini benimmiş gibi anlatıyorsun. Ha hakaret algılar dahada sinirlenir yazmadan allaha falan söversin büyük ihtimal. Sende o potansiyeli görüyorum. :D Azıcık kafanı çalıştırda boş yapmanın yeri olmadığını anlayıp temiz bir savunma yap. Arkadaşınada söyle. Tabi arkadaşınsa ileti atıp durmasın sadece şikayeti kirletiyor başka yaptığı bir şey yok, çok sağlam birine benziyor. Her an; "EZİLMEM BÜKÜLMEM YENİLMEM" gibi random atacak. :garip:

#11 - 01.08.2022 01:55
Sanırım kardeşin sana AK-47'de hediye etmiş, böyle kardeşim olsaydı keşke.
Orada hasarlar bugluydu, benim AK'm falan yok. Ben sana savunma yapıyorum, sen kuduruyorsun?  :D Lütfen ellerini yağlı klavyenden çekip şikayetin sonuçlanmasını bekle.
Kendi kendine delirmişsin düşüncelerini benimmiş gibi anlatıyorsun. Ha hakaret algılar dahada sinirlenir yazmadan allaha falan söversin büyük ihtimal. Sende o potansiyeli görüyorum. :D Azıcık kafanı çalıştırda boş yapmanın yeri olmadığını anlayıp temiz bir savunma yap. Arkadaşınada söyle. Tabi arkadaşınsa ileti atıp durmasın sadece şikayeti kirletiyor başka yaptığı bir şey yok, çok sağlam birine benziyor. Her an; "EZİLMEM BÜKÜLMEM YENİLMEM" gibi random atacak. :garip:
uzatmanın alemi yok, sonuçlanmasını bekle

#12 - 11.08.2022 06:25
Şahıs yasaklandı. K&A
Yinede incelenebilir.

#13 - 12.08.2022 01:04
yasaklanmısım genede ıncelenılelılelelebılır dıyor, salak kari
Ya yanımda olsan sana kafayı geçiricem yerden kalkamayacaksın. Ne toxic bi herifsin, laf etmiyorum ama vasıfsızsın.

#14 - 15.08.2022 13:38
haklısın kangal sucuklar.  :manifdog

#15 - 15.08.2022 13:43
yasaklanmısım genede ıncelenılelılelelebılır dıyor, salak kari
Ya yanımda olsan sana kafayı geçiricem yerden kalkamayacaksın. Ne toxic bi herifsin, laf etmiyorum ama vasıfsızsın.

çok iyi anlıyorum seni kanka

#16 - 16.08.2022 01:43
sus tokadi cakarım

#17 - 16.08.2022 23:25
İncelemede.