Konu: Isaiah_Sarkisyan - OOC Ticaret şüphesi.  (Okunma sayısı 945 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.07.2022 21:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaiah_Sarkisyan @sekergibiyersinmermi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Ticaret

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yapacak bir rol yokken aklıma legal car jack geldi. Etrafta içi dolu olan araçları aradım, Isaiah adlı şahısı gördüm. Kişiye maskesiz şekilde yaklaşıp sonra maske takıp ona saldıracaktım. Seviyesini merak ettim. 6 Seviye idi. Aracı çaldı sanarak bende çaldığı aracı ondan çalmak istedim. Kapı durumu sonucu açık yanıtı aldığımda /dene ve emote ile araçtan kişiyi attım. Araca bindiğimde kişi silah çekme emotesi attı. Dedim farmlayıp yapmıştır Deagleyi araca bindiğimde aracın Isaiah'a ait olduğunu gördüm. OOC Ticaret yaptığını düşünüyorum. 6 Seviye karakter o kadar varlığa sahip olamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İncelemeye alınmasını istiyorum.

#1 - 30.07.2022 21:50
Merhaba, aracı hurdalayamadın diye bu kadar böyle yapmanı anlayamadım. Yetersiz kanıtın var. Ayrıca bana carjack atıyorsun, sana o yüzden şikayet açacaktım açmadım. Silahımın olması OOC ticaret olduğu anlamına gelmiyor, arkadaşımın silahını kullanıyordum. Mal varlığı olarak 1 adet sultanım var. Başka da bir şeyim yok. Kasparov da Enforcer rütbesine sahibim. Her silahı olana sen şikayet mi açıyorsun? :D Silahımın olması hiçbir şeyi kanıtlamaz. Bu kadar kasmana gerek yoktu, savunma yapmayacaktım ama yaptım. İyi günler.

#2 - 30.07.2022 21:59
Rolde Kasparov birliğinin r19'u olan Timur Sarkisyan'ın kardeşiyim, bunu o da doğrulayacaktır. Rollerle gelişme yapıp Timur Sarkisayan karakteri kardeşi olan benim karakterime hediyeler sundu. Legal cjyi ilk defa senden duydum, para kasmak için ihlallere başvurmayın.

#3 - 31.07.2022 02:59
Merhaba, aracı hurdalayamadın diye bu kadar böyle yapmanı anlayamadım. Yetersiz kanıtın var. Ayrıca bana carjack atıyorsun, sana o yüzden şikayet açacaktım açmadım. Silahımın olması OOC ticaret olduğu anlamına gelmiyor, arkadaşımın silahını kullanıyordum. Mal varlığı olarak 1 adet sultanım var. Başka da bir şeyim yok. Kasparov da Enforcer rütbesine sahibim. Her silahı olana sen şikayet mi açıyorsun? :D Silahımın olması hiçbir şeyi kanıtlamaz. Bu kadar kasmana gerek yoktu, savunma yapmayacaktım ama yaptım. İyi günler.
Kanka açıkcası aracını hurdalayamadığım için kudurdum bilgisayarı yumrukladım diyebilirim.. Şikayet açmak **Şüphelenmek** doğaldır. OOC Ticaret şüphesi adı altında olan bir konu açtım farkındaysan. Sadece savunmanı yap ve git. Eleştiri yap diye açmadım konuyu. @oceanlimited alakanız yok ileti yollamayın.

#4 - 31.07.2022 03:04
Legal CarJack dediğim emote ve /dene fonksiyonu ile atılan carjacktir. Başarısız olsa seni indirmeyecektim ve beni vurabilecektin. Bu kadar basit. /soru ile iki supportan doğru emote ve dene ile carjack atabileceğim söylendi. Bir kanıtım yok yetkililer doğrulayacaktır.

#5 - 31.07.2022 18:40
Kanka açıkcası aracını hurdalayamadığım için kudurdum bilgisayarı yumrukladım diyebilirim.. Şikayet açmak **Şüphelenmek** doğaldır. OOC Ticaret şüphesi adı altında olan bir konu açtım farkındaysan. Sadece savunmanı yap ve git. Eleştiri yap diye açmadım konuyu. @oceanlimited alakanız yok ileti yollamayın.
bilgisayari yedıysen sikinti yok o zaman KANKAM... her neyse, boş yere acmışsın bu şikayeti. Yetersiz kanıt olarak düşecek, şikayet aktif.
« Son Düzenleme: 31.07.2022 18:42 sekergibiyersinmermi »

#6 - 31.07.2022 19:13
Öncelikle kişi 8 level boyunca trucker kassa o sultandan 3 tane çeker. Konu ile alakam yok ama açılmak için açılmış kine vurulmuş bir şikayet olarak açılmış bu.

Kendi sınıf arkadaşımı oyuna başlattığımda 2 günde kendine deagle alıp araba ve ev alıcak kadar para kastı 2 gün aralıksız para kasıp. Bu kadar kasma Sidelya Viscenti :D
OOC kinim bu oyunda kimseye yok, yan hesap açıp ileti atıyorsun gibi geldi. Rolümü yapıp uzadım. Kişiyle bir sorun yaşamadım.  "Öncelikle kişi 8 level boyunca trucker kassa o sultandan 3 tane çeker. Konu ile alakam yok ama açılmak için açılmış kine vurulmuş bir şikayet olarak açılmış bu." 6 Seviye olarak düzeltelim, 6 seviyenin 6sını farmlayarak geçirdiyse normal. Rolplay sunucusunda bu kadar farmlamak bi tuhaf.

#7 - 31.07.2022 19:15
Sanırım kardeşin sana AK-47'de hediye etmiş, böyle kardeşim olsaydı keşke.

#8 - 31.07.2022 19:47
Sanırım kardeşin sana AK-47'de hediye etmiş, böyle kardeşim olsaydı keşke.
Orada hasarlar bugluydu, benim AK'm falan yok. Ben sana savunma yapıyorum, sen kuduruyorsun?  :D Lütfen ellerini yağlı klavyenden çekip şikayetin sonuçlanmasını bekle.

#9 - 31.07.2022 23:54
Öncelikle kişi 8 level boyunca trucker kassa o sultandan 3 tane çeker. Konu ile alakam yok ama açılmak için açılmış kine vurulmuş bir şikayet olarak açılmış bu.

Kendi sınıf arkadaşımı oyuna başlattığımda 2 günde kendine deagle alıp araba ve ev alıcak kadar para kastı 2 gün aralıksız para kasıp. Bu kadar kasma Sidelya Viscenti :D
OOC kinim bu oyunda kimseye yok, yan hesap açıp ileti atıyorsun gibi geldi. Rolümü yapıp uzadım. Kişiyle bir sorun yaşamadım.  "Öncelikle kişi 8 level boyunca trucker kassa o sultandan 3 tane çeker. Konu ile alakam yok ama açılmak için açılmış kine vurulmuş bir şikayet olarak açılmış bu." 6 Seviye olarak düzeltelim, 6 seviyenin 6sını farmlayarak geçirdiyse normal. Rolplay sunucusunda bu kadar farmlamak bi tuhaf.
yok dostum. Ana hesabım banlı lia yeni hesap aç dedi. Kimseden korkumuz yok   :-\ Her neyse Garip yerlere çekmeyin olayı.