Konu: John McFarland god hilesi  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.07.2022 13:47
https://streamable.com/c04jbv crash yedikten sonra tekrar giriyorum arkadaş fazla içerlenmiş hile ile herkesi eziyor rklı olduğum halde bir daha düşürüyor

#11 - 30.07.2022 13:47

#12 - 30.07.2022 13:50
https://streamable.com/c04jbv crash yedikten sonra tekrar giriyorum arkadaş fazla içerlenmiş hile ile herkesi eziyor rklı olduğum halde bir daha düşürüyor

sana sıktıgımı hatırlamıyorum orada tekrardan, hilem yok alnım ak. iki dakikada bir ileti atma kanka, hadi size gecmis olsun.

#13 - 30.07.2022 13:51

::)

#14 - 30.07.2022 14:00
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişiye drive by'da hit atmama rağmen canı gitmiyor.

#15 - 30.07.2022 14:05
Alıntı
o mesafeden deagle işlemiyor zaten

Ve ekstra olarak şöyle bir şey demişsin karakterinin üstünde yeşil can barın aktifleşiyor sana doğru aim koyduğunda, yeşil can barı cıkıyorsa o mesafeden deagle mermisi işliyordur üstelik video dikkatli izlenirse karakterin anime giriyor fakat canın düşmüyor. Kişinin lag cleosu veya godmode kullandığını düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

#16 - 30.07.2022 14:39
Alıntı

Ve ekstra olarak şöyle bir şey demişsin karakterinin üstünde yeşil can barın aktifleşiyor sana doğru aim koyduğunda, yeşil can barı cıkıyorsa o mesafeden deagle mermisi işliyordur üstelik video dikkatli izlenirse karakterin anime giriyor fakat canın düşmüyor. Kişinin lag cleosu veya godmode kullandığını düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

savunmalarımı okumadın galiba, kullandığın silahı bilmiyorsun. yeşil yandı diye bir şey yoktur, menzil sürekli değişiyor. video bırakıyorum, videodaki 0:13 mesafeden sıkmayı dene sunucuda.
Spoiler: GösterGizle

#17 - 30.07.2022 14:45
Alıntı

savunmalarımı okumadın galiba, kullandığın silahı bilmiyorsun. yeşil yandı diye bir şey yoktur, menzil sürekli değişiyor. video bırakıyorum, videodaki 0:13 mesafeden sıkmayı dene sunucuda.

Yeşil yanıyorsa değmeme ihtimali yok samp kurallarına aykırı. Biraz bilgilen sonra kapışırız, birazdan test atış videosunu atacağım.
« Son Düzenleme: 30.07.2022 15:03 fowy the most hated »

#18 - 30.07.2022 15:02

#19 - 30.07.2022 15:05
Alıntı

Yeşil yanıyorsa değmeme ihtimali yok samp kurallarına aykırı. Biraz bilgilen sonra kapışırız, birazdan test atış videosunu atacağım.

beni forumdan neden oyuna cagırıyorsun, geldigim zaman birlik liderin forumda birligime sıkmayın diye geziniyor. istedigin kadar test yap, aynı yeri tutturamazsın. kurdugun hitmarker yanlıs, bununla kanıtlayamazsın.