Konu: John McFarland god hilesi  (Okunma sayısı 385 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.07.2022 13:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John McFarland @withpistachio
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @fowy the most hated  @Osfk  @R4VEN
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.07.2022 12:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: god mod
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Banlanmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 30.07.2022 13:20 Gl4dio »

#1 - 30.07.2022 13:29
Merhaba, oyunun kendi bugu. daha önce defalarca aynı olaydan dolayı şikayetler açıldı, hepsinin sonucu belli. bisiklette mermi işlemiyor, o mesafeden deagle işlemiyor zaten, bisikletten indiğimde ise mermi yiyorum. iki gündür lag problemi yaşıyorum, raporlarıma bakılabilir. savunmam bu kadar, meclis gibi millet sahitim falan yazmasın, gerek yoktur.

#2 - 30.07.2022 13:30
Kaliteli video olarak tekrar atıyorum https://streamable.com/xxdd4g

#3 - 30.07.2022 13:30
Merhaba, oyunun kendi bugu. daha önce defalarca aynı olaydan dolayı şikayetler açıldı, hepsinin sonucu belli. bisiklette mermi işlemiyor, o mesafeden deagle işlemiyor zaten, bisikletten indiğimde ise mermi yiyorum. iki gündür lag problemi yaşıyorum, raporlarıma bakılabilir. savunmam bu kadar, meclis gibi millet sahitim falan yazmasın, gerek yoktur.

Aynen

#4 - 30.07.2022 13:32

Aynen

sıkan videosunu atsın, kaç tane mermi tutturmuş bakalım. adminler biliyor, bugun olduğu belli.

#5 - 30.07.2022 13:34
Boş yorum yazıp şikayeti uzatma god mod ile oynuyorsun elinde düzgün bir kanıt varsa at yoksa sessiz ol adminler gereğini yapar.

#6 - 30.07.2022 13:37
emir verme, bir loser ekibini daha ezdim. sonuclanabilir, kimsenin yazmasına gerek yok :)

#7 - 30.07.2022 13:38
@Lia videonun tam halini isteyebilirsin, arkadas devamında pd geldiğini görünce q atıyor. yeni şikayete gerek yoktur, bu videodan değerlendirilebilir.

#8 - 30.07.2022 13:39
@Lia videonun tam halini isteyebilirsin, arkadas devamında pd geldiğini görünce q atıyor. yeni şikayete gerek yoktur, bu videodan değerlendirilebilir.

Tam hali bu zaten bağlantım kopuyor oyuna giriyorum beni görüp bir daha sıkıyorsun rk yapıyorsun ssleri atıyorum.

#9 - 30.07.2022 13:41
sonuclanabilir yazma daha fazla