Konu: [25-07-2022] Sebastian Cavalleria Emote İhlali - FearRP  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2022 15:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @berkcankayarr  Sebastian Cavalleria

Olaya dahil olan şahit karakter adı: RONIN Birlik Üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.30 25.07.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emote İhlali
FearRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş on kişi tarafından kaçırılmasına rağmen hala yerde tehdit ve agresif laf sokma oyunları oynamaya çalışıyor. "Ben bunlara tokum, işkence bana sökmez." tarzı konuşarak da PG yapıyor. Ek olarak "gizli kapının yerini öğrenir." tarzı bir emote olmaz, adamın neyi öğrenip neyi öğrenmediğini biz bilmiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Korkusuz roller.
Emote ihlali.

Ek açıklamalar(varsa): Olay ortada gerekenin yapılmasını istiyoruz.

#1 - 26.07.2022 03:23
merhaba ronin ekibi, şikayetinizi yeni gördüm. yedi yirmi dört bilgisayar başında olmadığım için gözümden uyku akıyor, sabah kalktığım zaman yeterli bir savunma yaparız.

ek olarak böyle bir şikayet açılacağını tahmin ettiğim için tüm rolün screenshotunu almıştım, ilerigörüşlülük iyidir

birkaç tanesi;

yine ilerigörüşlülüğüm içimden diyor ki ''kırpılmış ekran görüntüleri kanıt niteliği sayılmaz'' diyeceksiniz. bunları sadece görün diye atıyorum, yarın ekran görüntülerinin tamamıyla birlikte atarım. isterseniz tüm rolün ekran görüntüsünü atarım, problem yok.

keyifli uykular  :-\

#2 - 26.07.2022 16:09
Öncelikle merhaba, tabi iyi niyetle yazdın fakat senin durumun "uykulu" falan olman bizi pek ilgilendirmeyen durumlar. Aynı şekilde kendi ağzınla "SS tam ekran değilse kanıt niteliği taşımıyor diyeceksiniz" demişsin, bunu dememe gerek yok çünkü bunu zaten yöneticiler&ilgilenenler belirtiyor. Şimdi geleyim "kanıt" olmasa bile kanıt diyerek kaale alacağım erkan görüntülerine.

"Dalga geçmiyorum adamım, sizden korkuyorum" demek Fear-RP'yi geç Roleplay kapsamında değil. Roleplay gerçekçilik demektir, etrafın full adam kaplı, görmesen bile çoğunda silah olacağı tahmin edilebilir ve rahatlıkla konuşuyorsun. Ayrıca bizim attığımız ekran görüntüsünde de görüleceği üzere "Sebastian:" dan sonra gelen cümlelere ve kelimelere bakacak olursan "ölümsüzcesine" yaşıyıp konuşuyor gibi.

Fear-RP kuralını geçtim,  attığın emote yanlış bir emote. */me* kanalını böyle kullanmazsın. */me* den sonra görülebilir olan eylemini belirtmen gerek. Sen ise öğrendiğin yani bizim göremeyeceğimiz bir şey belirtiyorsun. Bu hatalı emote kullanımıdır. Senin neyi öğrenip öğrenmediğini biz göremeyiz ve bilemeyiz.

Lütfen birdahaki iletini sadece "savunma" kapsamında atarsan iyi olur. Attığın ileti sadece kendini OOC belirtme iletisidir. Teşekkürler, iyi forumlar, iyi roller.

#3 - 26.07.2022 23:58
emoteta bir problem göremiyorum, 2022 samp'ına imvu skinler bile gelmişken bu emotea takman ooc kin. gerçekten şu sıra çok yorgunum, uğraşacak vaktim yok. eve yeni geldim, ceza atılacaksa atılabilir. iyi geceler

#4 - 27.07.2022 00:01
fear rp konusunda da yukarıda attığım kanıt niteliği sayılırsa kabul edilir. ölüm uykusu var üzerimde, atamayacağım. beklenirse yarın uyandığımda hallederim. son kez iyi gwceler

#5 - 27.07.2022 10:47
Karakter Fear RP kapsamında ceza alacak.