Öncelikle merhaba, tabi iyi niyetle yazdın fakat senin durumun "uykulu" falan olman bizi pek ilgilendirmeyen durumlar. Aynı şekilde kendi ağzınla "SS tam ekran değilse kanıt niteliği taşımıyor diyeceksiniz" demişsin, bunu dememe gerek yok çünkü bunu zaten yöneticiler&ilgilenenler belirtiyor. Şimdi geleyim "kanıt" olmasa bile kanıt diyerek kaale alacağım erkan görüntülerine.
"Dalga geçmiyorum adamım, sizden korkuyorum" demek Fear-RP'yi geç Roleplay kapsamında değil. Roleplay gerçekçilik demektir, etrafın full adam kaplı, görmesen bile çoğunda silah olacağı tahmin edilebilir ve rahatlıkla konuşuyorsun. Ayrıca bizim attığımız ekran görüntüsünde de görüleceği üzere "Sebastian:" dan sonra gelen cümlelere ve kelimelere bakacak olursan "ölümsüzcesine" yaşıyıp konuşuyor gibi.
Fear-RP kuralını geçtim, attığın emote yanlış bir emote. */me* kanalını böyle kullanmazsın. */me* den sonra görülebilir olan eylemini belirtmen gerek. Sen ise öğrendiğin yani bizim göremeyeceğimiz bir şey belirtiyorsun. Bu hatalı emote kullanımıdır. Senin neyi öğrenip öğrenmediğini biz göremeyiz ve bilemeyiz.
Lütfen birdahaki iletini sadece "savunma" kapsamında atarsan iyi olur. Attığın ileti sadece kendini OOC belirtme iletisidir. Teşekkürler, iyi forumlar, iyi roller.