Konu: 20:10 23:07:2022 | Jaylon Skinner - Johnathan_James -kurallar ihlali  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.07.2022 16:53
Kendine yediremeyip şikayet açmana çok güldüm. Öncelikle 60 ile giden motora bindi diyorsun, yanımdan 20 ile geçip şikayet kısmında boş boş atıp tutuyorsun. Ben pm'den falan küfür etmedim, karakterlerin çalacağı aracın motorunu kapatıyorsun ve neden kapattığını sorunca dalga geçer gibi "canım istedi." diyorsun, bu durumda sana agresif yapmamız bence gayet normal. Sonrasında chat kısmında sürekli "12 yaş, 12 yaş" diyip duruyordun, motorla ezip duruyordun. Şu 12 yaş yazmana ne kadar güldüğümü anlatamam, orada sayıca üstünüz ve fear yapmıyorsun. Bu durumda biz jail yesek bile kendi açtığın şikayetten sende jail yiyeceksin. Şimdi bu savunmamı yanıtlayıp "12 yaş demedim, motorla ezmedim" yazmaya başla ve millete pmden "12 yAs RAcOn" yazıp kendini komik sanmaya devam et, iyi forumlar.

Canım istedi demek  senin bana küfür ve olay çıkarabilceğin bir şey değil aynı zamanda gelip aracınızla gelip de vurdunuz bir çok kez motorla nasıl car dm atabilirim? Hala daha saçma sapan konuşmaların ile toxicliğini belli ediyorsun bro . Çekicinin motoru açık ve yanında bekliyorum çekicinin size de  dedim arkadaşımın gelicek birazdan diye gelip olayı başlatan da sizsiniz hala saçma sapan konuşmaya devam ediyon. Kendimi komik mi sanıyorum? İlk önce insanlar ile konuşma  tavrınızı düzeltin realde  yapamayacağınız şeyleri sanal alemde yapıcanız diye bir şey yok. Düzkontaklamadığın aracı gidipde hurdalığa satamazsın bunu ben soru olarak da sorduğımda aynı yanıtı aldım. Sizi kural ihlali yapmanızı engellediğim halde  gelipde hala  benimle konuşma üslübünüz ve küfürleriniz gerçekten yazık size. Sayıca üstünsün diye beni rahatsız etmeye hakkın yok asosyelliğini gidipte bir birlikte bulduğun üç beş kişi ile gelip burada beni baltalayamazsın chat konuşmalarında herhangi bir şey de demediğim halde hala saçma sapan konuşup olayı uzatan ve mekanikte de beni rahatsız eden sizlersiniz.  Her önüne gelene böyle yapıyorsunuz demek ki  3 4 kişisiniz diye gelip milleti kovalayın sonrasında brawl adı altında  mekanik basın adamları dövün afferim size cidden.

Ve her ikinize de Retarted RP'den açmış  bulunmaktayım.
Zaten belli girdiğiniz birlikteki insanlar ile yaptığınız roller klasik zenci rolleri yapıp işte yok ona sıkarım buna sıkarım kafasındasınız yanıma alayım 3 kişi de tarayım millet bana efendim diye gezsin kafasındasınız başka bir şey yaptığınız yok önüne gelene posta koyup kendi kurallarınızın uygulanmasını beklersiniz fakat böyle bir şey yok gerekli cezalarını almalarını istiyorum.

tm knk motorla dm atmiyon  :-\ O:-) :garip:

Beni kovalayıp yürüyerek yumruk atmaya çalışıp , gidipte ben arkama bakarken gelip önüme atlayıp aa beni motorla eziyor demen gerçekten komik. . Motorun önünüe atlamak kendi suçun olduğu halde bu tavırların hoş değil.  Hızla giden bir  motorun önüne atlayıp da beni  ezdi  demen çaresizliğinin sözlerine bulaşmış halinin göstergesi.
« Son Düzenleme: 26.07.2022 17:51 Ertan »

#11 - 26.07.2022 16:56
Şahitliğimi onaylıyorum rolümüzü rezedelidiler bu şahıslar herkese atar gider yapıyor durduk yere gerekli cezai işlemi uygulanmasını isterim.
benide gidip bayılttılar mekanikde durduk yere

#12 - 26.07.2022 16:58
Şahitliğimi onaylıyorum rolümüzü rezedelidiler bu şahıslar herkese atar gider yapıyor durduk yere gerekli cezai işlemi uygulanmasını isterim. Benide gidip bayılttılar mekanikde durduk yere.

#13 - 27.07.2022 10:14
Merhabalar, yapılan rolün detayları kanıtlar olarak anlaşılmamakta. Levis karakteri PG, Jaylon karakteri ise Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.