Konu: 20:10 23:07:2022 | Jaylon Skinner - Johnathan_James -kurallar ihlali  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2022 21:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Jaylon Skinner @Jorleion   Levis Bennett @Johnathan_James

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alfanzo Montana

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:10 23:07:2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Ortak Nezaket
PowerGaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çekiciyi çalmaya geldi fakat o an bir bug olduğu için relog attı tamirci sonrasında bunun kural ihlali olup olmayacağını bilmediğim  için  pmden söyledim sonrasında insafına bıraktım eğer yasaksa o yicek jaili çünkü firma çekicisi. Sonrasında  durmadan durduk yere kışkırtma uygulamaya başladılar küfürler vesaire savurdular bu yaptıklarını durduk yere yapıyorlar  birde hiç bir şey dememe rağmen sonrasında gidip zaten klasik zenci diyip çünkü serverda zencilerin yarısı kendini ilah zannedercesine böyle durduk yere küfürleşme başlatıp saldırıyor onlardan birileride  bunlar herneyse sonrasında tamirci arkadaşımla garaja gittik sonrasında  oraya gelene kadar bir kaç kez bilerek vurup araçları ile sonrasında ceza alcağını anlayınca 4 vuruşunda emote atıp vurmaya çalıştı burda birşey dediğim yok ama ondan öncesinde motordan düşürmek için bir kaç denedi ve Levi Bennett arkama atlayıp hızla giden motordan bir çok kez atladı  sanki ninja arkadaş 60 la giden motordan atlayıp normal devam ediyor. Bunlar garajda da saçma sapan gelip Alfanzo'yu darlamaya başladılar ve yumruk atıp bayılttılar ben uzaktan izledim
Pmden hakaretler savurdular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ortak Nezaket:
https://resimyukle.io/r/xNwnxJ4gXO (Bunlar ile sorun yaşayan seslide bir adam ile görüşmüştüm. Aşağılamak için değil bana birader dememesi  gerekir iken abi demesi lazımken gelip sanal mafyalık yapması beni kışkırttı.
https://resimyukle.io/r/ZM7C6SOMrL

60 km/h  veya daha fazla  ile giden motordan atlayıp normal devam etme: PowerGaming bunu iki kez yaptı.
https://streamable.com/ltiex0

Motoru çalışan aracı hurdalığa çalmaya çalışıp hurdalığa satmaya çalışıyorlar. Kendisi de diyor "motoru neden kapattın amına koyduğum " diye.  (Jevonne Howell)

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs pmden kışkırtma aşayalayıcı tavırlar sergileyip belli canları sıkılıp gelip sırf 4 kişiler diye tek takılan adamları rahatsız ediyorlar.
Bu durumdan epey sıkıldık gerekli cezayı almalarını istiyorum. Ve motoru çalışan aracı gelip hurdalığa satmaya çalışıyorlar.
---------------------------------
Kendisi buga girdiği için  relog atıp gelen şirket çekicisinin motoru açık olan arkadaşımın çekicisini kapattım diye gelip saçma sapan rol yapmalarına başladıkları chatlog kayıtı.
[20:02:23] Jevonne Howell: Motoru neden kapattın amına koyduğum?
[20:02:29] Cillian Russel: Canım istedi.
[20:02:30] Jaylon Skinner: Orospu oğlu işte, laftan anlamaz ki.
[20:02:32] Levis Bennett: Canını sikerim senin.
[20:02:35] Jevonne Howell: Canını sikerim bak senin.
[20:02:37] Cillian Russel: Düzgün konuş.
[20:02:44] Cillian Russel: Klasik zenci.
[20:02:45] * Jevonne Howell el frenini çeker araçtan iner.
[20:02:46] Jaylon Skinner: Yaşlı bunak, bindiğin motora bakta utan.
[20:02:48] Levis Bennett: Sür sür.
[20:02:48] Jevonne Howell: Gel gel.
[20:02:58] Cillian Russel: Bu agresiflik?
[20:02:59] Levis Bennett: İnsene.
-----------------------------------
Şahısların küfürden ve durduk yere olay çıkarmaktan başka bir şey yaptığı yok. Kendilerini kural ihlali yapmasınnlar diye engelledğim halde hala üstüme gelmeleri gerçekten komik. Düzkontaklamadıkları aracı  gelip motoru açık diye çalıp hurdalığa satmaya çalışıyorlardı. Soru sorduğumda da aynı yanıtı almıştım engellediğim halde böyle hala suclarını kabul etmemeleri yanlış.
« Son Düzenleme: 26.07.2022 16:55 Ertan »

#1 - 23.07.2022 23:07
Bu şikayete çok güldüm, arkadaşlar ile beraberde çok güldük. Orada zaten senin önceden yazmış olduğun 12 yaş rac10 falan lafına karşılık öyle bir söylemde bulunuyorum. Ben ceza yersem zaten seninde yemen gerekiyor, bu yönetime kalan bir şey. Hakkımda başka bir şikayet daha göremiyorum, başka bir şikayetin varsa bana yanıt olarak ilet  :D Artı olarak ben hiç bir zaman rolde olan olayı ooc taşıyıpta sese girmedim, o herifi bana tanıtırsan sevinirim. Kendin atıp tutuyorsun başka bir vasfın yok, yaşlı rolü yapıp brawl atmaktan kaçınıp fakat hiç korku rolü sergilemeden yanımızdan gelip geçmen tam yrb davranışları. Bu dediğimin her zaman arkasındayım, hakkımda yazdığın şeylere birazcık olsada yine güldüm. Eğer seslide cidden benimle görüşmek istiyorsan jord4n$#3227 beklerim seni  O:-) :-\

#2 - 23.07.2022 23:27
Bu şikayete çok güldüm, arkadaşlar ile beraberde çok güldük. Orada zaten senin önceden yazmış olduğun 12 yaş rac10 falan lafına karşılık öyle bir söylemde bulunuyorum. Ben ceza yersem zaten seninde yemen gerekiyor, bu yönetime kalan bir şey. Hakkımda başka bir şikayet daha göremiyorum, başka bir şikayetin varsa bana yanıt olarak ilet  :D

Ben tepkimi belli edebilirim 12 yaşında çocuk gibi sanal mafya demem gayet normal bunda bir hakaret unsuru yok hala labali davranışların devam ediyor. Biraz ciddi ol., yaptığınız saçma sapan rolleri ve trolleri bir çok kişi kalıyor 4 kişi bir sultanda gidipte insanların huzurunuzu bozmaya lüzmünüz yok. Hala da toxic  davranışların var  Ve aynı zamanda  boş agresif rp sergiliyorsunuz her önüne gelene realde yapamadığın hareketleri gelipte rp de yapamazsın  bu  her  insana gelip saldırıcı tavırların olumlu değil. Kendinie gelmeni rice ediyorum sucunu da kabullenmelisin. Ve kışkırtma ve küfürlerin ile benimki sence bir mi? bunu da bir düşün istersen. Serveri trollemeye geldiğinizde açıkca belli daha yeni trollden yemişsin hala da devam ediyorsun ne yazık ki.
« Son Düzenleme: 23.07.2022 23:33 Ertan »

#3 - 23.07.2022 23:35
Bu şikayete çok güldüm, arkadaşlar ile beraberde çok güldük. Orada zaten senin önceden yazmış olduğun 12 yaş rac10 falan lafına karşılık öyle bir söylemde bulunuyorum. Ben ceza yersem zaten seninde yemen gerekiyor, bu yönetime kalan bir şey. Hakkımda başka bir şikayet daha göremiyorum, başka bir şikayetin varsa bana yanıt olarak ilet  :D
Farkında isen sennin bana kurmuş olduğun  uygunsuz cümleler ardından 12 yaş sanal mafya rac10 demişim. Anlamadığım da bir kerecik hatanı kabul etmeyi öğren klasik zenci skini alıp önüne gelene bir iki arkadaşın ile agresif rp sergileyip onları kışkırtmaktan başka bir şey yaptığın yok üstüne üslük küfür de ettiğin belli kışkırtmadan daha çok
gelip daha mekanikte bile gelip sıkıştırmaya çalışıyorsun gerçekten yazık.

#4 - 24.07.2022 11:15
Chat konuşmalarımda hiç bir şekilde  agresif veya fear rp ihlali yaptığım görülmemekle beraber benim yaşlı rolü de yaptığım yok kendi kafandan kurduğun şeyler dışına çıkmanı öneririm ve artı olarak da   brawl dediğin şeyin belirli konulardan çıkartırsın arkadaşımın aracı motoru açık olduğunu görüp ve düzkontaklamadan hurdalığa çıkartmaya çalışıyorsun çekiciyi üstelik, motoru kapattığım için söylemediğin laf kalmadığından böyle kişilerle rol yapmayı tercih etmeyebilirim çünkü herkes kendi rol ortamını yaratır üstelik de saçma sapan konular ve rollerine ayırcak vaktim yok hala daha kışkırtmaya devam ediyorsun  konuşmalarda çaresizliğin sözlerine vurduğu buradan belli.

#5 - 24.07.2022 12:59
NRJSPRKSĞDÖAĞRLWŞLDPAKRPWL senin bahsettiğin trollingden jail yeme olayı alt karakterim ve tam kaç ay önce yemiş hala boş boş konuşmaya devam ediyorsun, ne yapacağını kendinde bilmiyorsun. Anlattığın olayların hepsi bir birinden alakasız. Aynı şu an yazdığın gibi rolde de zenciler böyle falan diyerek bizi kışkırtıyorsun bizde sana saldırmaya çalışıyoruz. Gerçek hayatta bunu bir zenciye denersen kafanı gövdenden ayırıp gölete atar seni 😆 gerçek hayatta yapamadığını rolde millete yapıyorsun, motor üstünde dolaşıp sağda solda millete laf atıyorsun. Brawl atmaya geldiğimizde motorla kaçıp koş hadi falan diyorsun. Orada 4 kişiyiz birimizde silah bile olabilir. Fear rp ihlali desen hat safhada zaten, yrb desen hiç girmiyorum bile motor sürüp millete bulaşmaktan başka vasfını görmedim bu sunucuda.  O:-)

#6 - 24.07.2022 17:13
Kendine yediremeyip şikayet açmana çok güldüm. Öncelikle 60 ile giden motora bindi diyorsun, yanımdan 20 ile geçip şikayet kısmında boş boş atıp tutuyorsun. Ben pm'den falan küfür etmedim, karakterlerin çalacağı aracın motorunu kapatıyorsun ve neden kapattığını sorunca dalga geçer gibi "canım istedi." diyorsun, bu durumda sana agresif yapmamız bence gayet normal. Sonrasında chat kısmında sürekli "12 yaş, 12 yaş" diyip duruyordun, motorla ezip duruyordun. Şu 12 yaş yazmana ne kadar güldüğümü anlatamam, orada sayıca üstünüz ve fear yapmıyorsun. Bu durumda biz jail yesek bile kendi açtığın şikayetten sende jail yiyeceksin. Şimdi bu savunmamı yanıtlayıp "12 yaş demedim, motorla ezmedim" yazmaya başla ve millete pmden "12 yAs RAcOn" yazıp kendini komik sanmaya devam et, iyi forumlar.

#7 - 25.07.2022 15:01
NRJSPRKSĞDÖAĞRLWŞLDPAKRPWL senin bahsettiğin trollingden jail yeme olayı alt karakterim ve tam kaç ay önce yemiş hala boş boş konuşmaya devam ediyorsun, ne yapacağını kendinde bilmiyorsun. Anlattığın olayların hepsi bir birinden alakasız. Aynı şu an yazdığın gibi rolde de zenciler böyle falan diyerek bizi kışkırtıyorsun bizde sana saldırmaya çalışıyoruz. Gerçek hayatta bunu bir zenciye denersen kafanı gövdenden ayırıp gölete atar seni 😆 gerçek hayatta yapamadığını rolde millete yapıyorsun, motor üstünde dolaşıp sağda solda millete laf atıyorsun. Brawl atmaya geldiğimizde motorla kaçıp koş hadi falan diyorsun. Orada 4 kişiyiz birimizde silah bile olabilir. Fear rp ihlali desen hat safhada zaten, yrb desen hiç girmiyorum bile motor sürüp millete bulaşmaktan başka vasfını görmedim bu sunucuda.  O:-)

:D Rollerde konuşmadığım halde küfürler savurup durduk yere milletin yaptığı role ve ettiğiniz küfürlere rağmen gelip bana bunları demen hala komik. Yazışmalarından belli hala ne kadar toxic bir kişilik olduğun  hala daha haklı çıkmaya çalışıyorsun yazık cidden. Akıllı olma çabaların traji komik kazadan ötürü bir şey değil.

#8 - 25.07.2022 15:05
Kendine yediremeyip şikayet açmana çok güldüm. Öncelikle 60 ile giden motora bindi diyorsun, yanımdan 20 ile geçip şikayet kısmında boş boş atıp tutuyorsun. Ben pm'den falan küfür etmedim, karakterlerin çalacağı aracın motorunu kapatıyorsun ve neden kapattığını sorunca dalga geçer gibi "canım istedi." diyorsun, bu durumda sana agresif yapmamız bence gayet normal. Sonrasında chat kısmında sürekli "12 yaş, 12 yaş" diyip duruyordun, motorla ezip duruyordun. Şu 12 yaş yazmana ne kadar güldüğümü anlatamam, orada sayıca üstünüz ve fear yapmıyorsun. Bu durumda biz jail yesek bile kendi açtığın şikayetten sende jail yiyeceksin. Şimdi bu savunmamı yanıtlayıp "12 yaş demedim, motorla ezmedim" yazmaya başla ve millete pmden "12 yAs RAcOn" yazıp kendini komik sanmaya devam et, iyi forumlar.

Canım istedi demek  senin bana küfür ve olay çıkarabilceğin bir şey değil aynı zamanda gelip aracınızla gelip de vurdunuz bir çok kez motorla nasıl car dm atabilirim? Hala daha saçma sapan konuşmaların ile toxicliğini belli ediyorsun bro . Çekicinin motoru açık ve yanında bekliyorum çekicinin size de  dedim arkadaşımın gelicek birazdan diye gelip olayı başlatan da sizsiniz hala saçma sapan konuşmaya devam ediyon. Kendimi komik mi sanıyorum? İlk önce insanlar ile konuşma  tavrınızı düzeltin realde  yapamayacağınız şeyleri sanal alemde yapıcanız diye bir şey yok. Düzkontaklamadığın aracı gidipde hurdalığa satamazsın bunu ben soru olarak da sorduğımda aynı yanıtı aldım. Sizi kural ihlali yapmanızı engellediğim halde  gelipde hala  benimle konuşma üslübünüz ve küfürleriniz gerçekten yazık size. Sayıca üstünsün diye beni rahatsız etmeye hakkın yok asosyelliğini gidipte bir birlikte bulduğun üç beş kişi ile gelip burada beni baltalayamazsın chat konuşmalarında herhangi bir şey de demediğim halde hala saçma sapan konuşup olayı uzatan ve mekanikte de beni rahatsız eden sizlersiniz.  Her önüne gelene böyle yapıyorsunuz demek ki  3 4 kişisiniz diye gelip milleti kovalayın sonrasında brawl adı altında  mekanik basın adamları dövün afferim size cidden.

Ve her ikinize de Retarted RP'den açmış  bulunmaktayım.
Zaten belli girdiğiniz birlikteki insanlar ile yaptığınız roller klasik zenci rolleri yapıp işte yok ona sıkarım buna sıkarım kafasındasınız yanıma alayım 3 kişi de tarayım millet bana efendim diye gezsin kafasındasınız başka bir şey yaptığınız yok önüne gelene posta koyup kendi kurallarınızın uygulanmasını beklersiniz fakat böyle bir şey yok gerekli cezalarını almalarını istiyorum.
« Son Düzenleme: 26.07.2022 01:11 Ertan »

#9 - 26.07.2022 14:16

Canım istedi demek  senin bana küfür ve olay çıkarabilceğin bir şey değil aynı zamanda gelip aracınızla gelip de vurdunuz bir çok kez motorla nasıl car dm atabilirim? Hala daha saçma sapan konuşmaların ile toxicliğini belli ediyorsun bro . Çekicinin motoru açık ve yanında bekliyorum çekicinin size de  dedim arkadaşımın gelicek birazdan diye gelip olayı başlatan da sizsiniz hala saçma sapan konuşmaya devam ediyon. Kendimi komik mi sanıyorum? İlk önce insanlar ile konuşma  tavrınızı düzeltin realde  yapamayacağınız şeyleri sanal alemde yapıcanız diye bir şey yok. Düzkontaklamadığın aracı gidipde hurdalığa satamazsın bunu ben soru olarak da sorduğımda aynı yanıtı aldım. Sizi kural ihlali yapmanızı engellediğim halde  gelipde hala  benimle konuşma üslübünüz ve küfürleriniz gerçekten yazık size. Sayıca üstünsün diye beni rahatsız etmeye hakkın yok asosyelliğini gidipte bir birlikte bulduğun üç beş kişi ile gelip burada beni baltalayamazsın chat konuşmalarında herhangi bir şey de demediğim halde hala saçma sapan konuşup olayı uzatan ve mekanikte de beni rahatsız eden sizlersiniz.  Her önüne gelene böyle yapıyorsunuz demek ki  3 4 kişisiniz diye gelip milleti kovalayın sonrasında brawl adı altında  mekanik basın adamları dövün afferim size cidden.

Ve her ikinize de Retarted RP'den açmış  bulunmaktayım.
Zaten belli girdiğiniz birlikteki insanlar ile yaptığınız roller klasik zenci rolleri yapıp işte yok ona sıkarım buna sıkarım kafasındasınız yanıma alayım 3 kişi de tarayım millet bana efendim diye gezsin kafasındasınız başka bir şey yaptığınız yok önüne gelene posta koyup kendi kurallarınızın uygulanmasını beklersiniz fakat böyle bir şey yok gerekli cezalarını almalarını istiyorum.

tm knk motorla dm atmiyon  :-\ O:-) :garip: