| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaylon Skinner @Jorleion Levis Bennett @Johnathan_JamesOlaya dahil olan şahit karakter adı: Alfanzo Montana Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:10 23:07:2022 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Ortak Nezaket
PowerGaming
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çekiciyi çalmaya geldi fakat o an bir bug olduğu için relog attı tamirci sonrasında bunun kural ihlali olup olmayacağını bilmediğim için pmden söyledim sonrasında insafına bıraktım eğer yasaksa o yicek jaili çünkü firma çekicisi. Sonrasında durmadan durduk yere kışkırtma uygulamaya başladılar küfürler vesaire savurdular bu yaptıklarını durduk yere yapıyorlar birde hiç bir şey dememe rağmen sonrasında gidip zaten klasik zenci diyip çünkü serverda zencilerin yarısı kendini ilah zannedercesine böyle durduk yere küfürleşme başlatıp saldırıyor onlardan birileride bunlar herneyse sonrasında tamirci arkadaşımla garaja gittik sonrasında oraya gelene kadar bir kaç kez bilerek vurup araçları ile sonrasında ceza alcağını anlayınca 4 vuruşunda emote atıp vurmaya çalıştı burda birşey dediğim yok ama ondan öncesinde motordan düşürmek için bir kaç denedi ve Levi Bennett arkama atlayıp hızla giden motordan bir çok kez atladı sanki ninja arkadaş 60 la giden motordan atlayıp normal devam ediyor. Bunlar garajda da saçma sapan gelip Alfanzo'yu darlamaya başladılar ve yumruk atıp bayılttılar ben uzaktan izledim
Pmden hakaretler savurdular.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ortak Nezaket:
https://resimyukle.io/r/xNwnxJ4gXO (Bunlar ile sorun yaşayan seslide bir adam ile görüşmüştüm. Aşağılamak için değil bana birader dememesi gerekir iken abi demesi lazımken gelip sanal mafyalık yapması beni kışkırttı.
https://resimyukle.io/r/ZM7C6SOMrL60 km/h veya daha fazla ile giden motordan atlayıp normal devam etme: PowerGaming bunu iki kez yaptı.
https://streamable.com/ltiex0Motoru çalışan aracı hurdalığa çalmaya çalışıp hurdalığa satmaya çalışıyorlar. Kendisi de diyor "motoru neden kapattın amına koyduğum " diye. (Jevonne Howell)
Ek açıklamalar(varsa): Şahıs pmden kışkırtma aşayalayıcı tavırlar sergileyip belli canları sıkılıp gelip sırf 4 kişiler diye tek takılan adamları rahatsız ediyorlar.
Bu durumdan epey sıkıldık gerekli cezayı almalarını istiyorum. Ve motoru çalışan aracı gelip hurdalığa satmaya çalışıyorlar.
---------------------------------
Kendisi buga girdiği için relog atıp gelen şirket çekicisinin motoru açık olan arkadaşımın çekicisini kapattım diye gelip saçma sapan rol yapmalarına başladıkları chatlog kayıtı.
[20:02:23] Jevonne Howell: Motoru neden kapattın amına koyduğum?
[20:02:29] Cillian Russel: Canım istedi.
[20:02:30] Jaylon Skinner: Orospu oğlu işte, laftan anlamaz ki.
[20:02:32] Levis Bennett: Canını sikerim senin.
[20:02:35] Jevonne Howell: Canını sikerim bak senin.
[20:02:37] Cillian Russel: Düzgün konuş.
[20:02:44] Cillian Russel: Klasik zenci.
[20:02:45] * Jevonne Howell el frenini çeker araçtan iner.
[20:02:46] Jaylon Skinner: Yaşlı bunak, bindiğin motora bakta utan.
[20:02:48] Levis Bennett: Sür sür.
[20:02:48] Jevonne Howell: Gel gel.
[20:02:58] Cillian Russel: Bu agresiflik?
[20:02:59] Levis Bennett: İnsene.
-----------------------------------
Şahısların küfürden ve durduk yere olay çıkarmaktan başka bir şey yaptığı yok. Kendilerini kural ihlali yapmasınnlar diye engelledğim halde hala üstüme gelmeleri gerçekten komik. Düzkontaklamadıkları aracı gelip motoru açık diye çalıp hurdalığa satmaya çalışıyorlardı. Soru sorduğumda da aynı yanıtı almıştım engellediğim halde böyle hala suclarını kabul etmemeleri yanlış.