Sen bu iş ile ilglieniyorsun değil mi? Yapılan proje içerisinde yanlış olan bir objeyi konuşmuyoruz. Oyun içerisinde karakterden karaktere araç geçirmek gibi beş dakika içerisinde çözümlenecek bir olay değil bu. Sen verdiğin emeğe takıldın, ben de bu süreç boyunca yaptığım role takıldım. Sıradan bir map yapımcısı değilsin ki, platform içerisinde onay vasfına ulaşmış birisin. Belki de sırf düşük bütçeye sattığın için uğraştırmak istedin? Kasıtlı ya da değil, bilinmez. Birisi sırf sana map yaptırıyor diye mahkum olacak değil. Sonuç olarak karşılığını alıyorsun, belirtiğin rakamı ya da altını/üstünü. Bu senin problemin. Aldığın paranın bir önemi yok, sen kabul etmiş oluyorsun. Hatalı yapmamış olsaydın şu an yüklenmişti ve konu buralara kadar gelmemişti. Kurduğum, kurmaya çalıştığım düzen-, onca yaptığım rol neden bir başkası yüzünden aksasın? Sana bir map tasarlatsam, bir gün içerisinde. Ödemesini ise bir hafta sonra yapsam hoşuna gider mi? Acele ettirdin, almıyorsun tavırlarına bürünürsün. Burada değinilmesi gereken nokta zaman. Senin zamanın kıymetliyse benim zamanım senden daha kıymetli oluyor. Bir hafta boyunca aralıksız sabah akşam konseptim için oyunda aktifliğimi sürdürdüm. Kendi zamanını çok kıymetli kılıyorsan önce sana tanılan vasfın hakkını vermelisin. Bu zamana kadar aktif interior tasarlatan birisiyim, ticketlarıma göz atılabilir. Map tasarımı yaptırdığım zaman sorunsuz şekilde geciktirmeden yüklettiğim çok. Bu arada, map ile alakalı konuyu foruma taşıdığım ilk kişisin.