0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dosdum açmışsın spreadı işte, bana da 46 vurmuştun ssini alamadım o an 2 kişiyle çatışıp düşürüyordum keşke aklıma gelseydi.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gunther_Schwartz @İsaamaOlaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoŞikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): Rabbim böyle bir oyun için hile açtırıp ben DMciyim, illegal rolde vurdum kırdım dedirtmesin.
Alıntı yapılan: judge1 - 14.07.2022 00:54Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gunther_Schwartz @İsaamaOlaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoŞikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): Rabbim böyle bir oyun için hile açtırıp ben DMciyim, illegal rolde vurdum kırdım dedirtmesin.ŞEYTANLAR HİLE KULLANMAZ!
Alıntı yapılan: frombendis - 14.07.2022 01:23Alıntı yapılan: judge1 - 14.07.2022 00:54Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gunther_Schwartz @İsaamaOlaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoŞikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): Rabbim böyle bir oyun için hile açtırıp ben DMciyim, illegal rolde vurdum kırdım dedirtmesin.ŞEYTANLAR HİLE KULLANMAZ!tmm