Konu: Gunther Schwartz - SPREAD  (Okunma sayısı 449 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.07.2022 01:18
dosdum açmışsın spreadı işte, bana da 46 vurmuştun ssini alamadım o an 2 kişiyle çatışıp düşürüyordum keşke aklıma gelseydi.
Az kaldı 4 yıldız olacaksın, keşke sana vurduğum  hasarların ssini alsaydın.

#11 - 14.07.2022 01:21
oğlum nerede tutuştuk psikiyatri terapisi vereyim sana  ::)

#12 - 14.07.2022 01:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Gunther_Schwartz @İsaama
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: video
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rabbim böyle bir oyun için hile açtırıp ben DMciyim, illegal rolde vurdum kırdım dedirtmesin.

ŞEYTANLAR HİLE KULLANMAZ!

#13 - 14.07.2022 01:38
Spread falan kullandığım yok, videoda da bir şey görünmüyor. Arkadaş sunucu kurallarını okuyamamış, gelmiş videoda bir şeyler görmeye çalışıyor. Boş şikayet, bir hatam veya bir şey kullanmadığım için savunmam bu kadar. Yönetici bir şey görüp açıklama isterse savunma yapılır. Temiz oyun, temiz ekip, temiz rol.
Düşüremediğim halde böylesin, düşürseydim sanırım duvarları falan yumruklardın. :'(

#14 - 14.07.2022 02:15

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Ek açıklamalar(varsa): Rabbim böyle bir oyun için hile açtırıp ben DMciyim, illegal rolde vurdum kırdım dedirtmesin.

tmm

#15 - 14.07.2022 02:40

tmm
Garip :garip:

#16 - 28.07.2022 20:23
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.