Konu: [13.07.2022 - Zdravko_Spajic] Revenge Kill, DM  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.07.2022 00:03

Selamlar aynı şekilde bende şikayetçiyim kanıtımı şöyle sunayım hoodda role geldim birliğe daha dün katıldım beni tanıyıp etmiyorlar bir anda sebepsiz yere bende düşürüldüm orada ne olduğunu anlamadım tamamen zevkim kaçırıldı rolüm baltalandı gerekli işlemi görmesini istiyorum kişinin.

Caine'in yanında olman yeterli bir sebep.

#11 - 14.07.2022 00:08

Bu adama jail verir misiniz? Adam IC bir savaşı çok ciddiye alıp neler yazıp silmiş şerefime ve karakterime küfür ediyor ayıp be.

#12 - 14.07.2022 00:11
Rol yapmak eline Deagle alıp herkese sıkıp Kurtlar Vadisi raconlarıyla insanların oyun keyfini zehir edip yapılan işten nefret ettirmektense değil bir yıl on yıl daha Hood Onayı istemiyorum kardeşim benim senin için rahat olsun. Yazık diyorum sadece başka da bir şey demek gelmiyor. Siz Hood Onayı aldığınızda "Aha Deagle çektik şimdi onlar düşünsün." dersiniz biz aldığımızda "Herkesin emeğine sağlık deriz." çok boş insanlarsınız cidden Allah yardımcınız olsun.

Şahitliğimi onaylıyorum dört kere yaralı statüsüne düşürdüler rol yapmaya çalışırken insanlarla.

konuştu "tek başına ordu" abim.
güzel spike arar

#13 - 14.07.2022 00:18
Simon_Kalinic ( vaiselblacksmith ) oyuncu şikayeti kural ihlalinden dolayı oyun içerisinden ceza alacak, ek olarak forumdan da susturulacak. Toxic tavırlarınızdan arının.

Şikayet devamlılığını sürdürüyor. Ortak nezaketi aşmadan, kurallar dahilinde savunma yapın.

#14 - 15.07.2022 03:28
Caine'in yanında olman yeterli bir sebep.

Yeterli bir sebep değil, basit bir sivil karakter dahi olabilirdi. Ceza alacaksınız, toxic tavırlarınızdan vazgeçin. Kimin hood onayı alacağı, kimin almayacağı; kimin nasıl hood onayı alacağı, kimin nasıl rol yapacağına siz karar veremezsiniz. Karar mercii siz değilsiniz, buna son verin.