Konu: [13.07.2022 - Zdravko_Spajic] Revenge Kill, DM  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 23:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zdravko_Spajic @judge1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Caine_Blackhand @lencarst Tiffany_Quinn @Lulynn Henry_Turner @Jamal_Logan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch, Revenge Kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 23.10'da hooda gelip beni vurdu. Ardından on dakika sonra tekrar gelip ben dahil olmak üzere birkaç arkadaşı daha düşürdü. Henry_Turner karakteri bizim birlikte fakat daha dün girdiler ve hoodda/dışarıda rolümüz olmadı. Kendisini IC tanıma ihtimali yok. Sırf hoodda gördüğü için vurup düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Birliklerimiz savaşta olabilir ama dakika başı hooda gelip gördüğünü vurup kaçması mantıklı değil. Ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 13.07.2022 23:52 zebercet »

#1 - 13.07.2022 23:40
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş sürekli gelip gelip sıkıyor, iyice dm sunucusu sandı galiba.

#2 - 13.07.2022 23:54
dostum surenoların yanında racon kesiyodunuz savaşa girdik geldim ve vurdum. onaylı hoodunuz yok gelip sürekli vuruyoruz sizi vallahı sıkıldık diyebilirim. Bugün Caine 3 kere vuruldu savunma bu kadar. Altından kalmayacağınız savaşlara girmeyin rol rolde kalsın. Maxence Leroy'u 23.10'da vurmadım, 23.10'da oyuna yeni girmiştim muhtemelen ID kaymış olabilir, hasarlarda böyle olabiliyor. Başka kanıtın varsa bekliyorum. Ama 23.20'de gelip indirdim sizi saygılar iyi forumlar.

yani kusura bakmayın bizimle savaşa girdiğiniz için ve hoodunuza gelip kim var kim yok sürekli vurduğumuz için, afedersin dostum.

#3 - 13.07.2022 23:56
ayrıca hoodda gelip vurucam tabi nerde vurucam? SS atın, rol yapında hood onayı alın. Konserle falan vermiyorlar hood onayı dosdum.

#4 - 13.07.2022 23:58
Bugün 15.30 - 16.23 arası 11 Ronin, 2 Castucci, 1 Sureno, 2 Dyakonov üyesi vurdum. Hiç biri şikayet açmadı neden siz açtınız?

#5 - 13.07.2022 23:59
Toksisiteden gözlerim yaşardı yemin ederim. İki defasında da sen vurdun hasar kayması falan yok. Başka ileti yazmayacağım, yönetici kararı.

#6 - 14.07.2022 00:01
Rol yapmak eline Deagle alıp herkese sıkıp Kurtlar Vadisi raconlarıyla insanların oyun keyfini zehir edip yapılan işten nefret ettirmektense değil bir yıl on yıl daha Hood Onayı istemiyorum kardeşim benim senin için rahat olsun. Yazık diyorum sadece başka da bir şey demek gelmiyor. Siz Hood Onayı aldığınızda "Aha Deagle çektik şimdi onlar düşünsün." dersiniz biz aldığımızda "Herkesin emeğine sağlık deriz." çok boş insanlarsınız cidden Allah yardımcınız olsun.

Şahitliğimi onaylıyorum dört kere yaralı statüsüne düşürdüler rol yapmaya çalışırken insanlarla.

#7 - 14.07.2022 00:01
Toksisiteden gözlerim yaşardı yemin ederim. İki defasında da sen vurdun hasar kayması falan yok. Başka ileti yazmayacağım, yönetici kararı.

8 saat sonra görüşürüz dostum.

#8 - 14.07.2022 00:01

Selamlar aynı şekilde bende şikayetçiyim kanıtımı şöyle sunayım hoodda role geldim birliğe daha dün katıldım beni tanıyıp etmiyorlar bir anda sebepsiz yere bende düşürüldüm orada ne olduğunu anlamadım tamamen zevkim kaçırıldı rolüm baltalandı gerekli işlemi görmesini istiyorum kişinin.

#9 - 14.07.2022 00:02
Rol yapmak eline Deagle alıp herkese sıkıp Kurtlar Vadisi raconlarıyla insanların oyun keyfini zehir edip yapılan işten nefret ettirmektense değil bir yıl on yıl daha Hood Onayı istemiyorum kardeşim benim senin için rahat olsun. Yazık diyorum sadece başka da bir şey demek gelmiyor. Siz Hood Onayı aldığınızda "Aha Deagle çektik şimdi onlar düşünsün." dersiniz biz aldığımızda "Herkesin emeğine sağlık deriz." çok boş insanlarsınız cidden Allah yardımcınız olsun.

Şahitliğimi onaylıyorum dört kere yaralı statüsüne düşürdüler rol yapmaya çalışırken insanlarla.

Ortak nezaketten jail verir misiniz? Boş adam diyor. @lencarst