Olayın güvenli bölgede başladığını iddia ediyorsan sende güvenli bölgede bizi dövüp kaçırmaya çalıştın, tren garı güvenli bölge değil diye biliyordum mapimde gözükmedi ayrıca sende illegal yaptın *Kafanıza sıktırtmayın* bu da bizim olayımıza denk değil mi? Oyunum crash vermişti, tekrar girdiğimde Tyler_Brand'ı darp ediyorlardı. Güvenli bölgede beni de dövmeye çalıştılar. Rolün saçmalığına dayanamayıp iki saat işkence rollerinizi çekmek istemediğim ve de zorunlu çıkmam gerektiği için role devam etmedim. Oraya da bir arkadaş gelmiş ben rol eğitmeniyim yok ben şuyum deyip rolü kesiyor, bende dayanamayıp *aynen kanka banlandım* diyip geçtim. Türkçe terime gelirsek sen /dene atmadan aracıma koşup F basıyorsun bende anneni diyecekken refleksten dolayı ananı diye istemeyerekten değiştiriyorum, /dene falan kullan emote atınca olmuyor o işler tavuk çıkarmıyorsun araçtan. Fear RP nerede yapmalıydım göremedim herneyse. Dondurulmuş pizza yiyip kavgaya geliyorsun, birde kavganın nedeni Infernus ile dört yolda şehir içi son hızda gittiğin için aracıma çarptın sinirle *Haklısın ama seni dövmem lazım* dedim. Sayıca az diyorsun 3v2 yani ne bekliyorsun kanka eğilip tapalım mı sana?