Konu: [08.07.2022] Kieran Rodwell - OOC Ticaret şüphesi, İllegal K. İhlali ve dahası  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2022 23:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran Rodwell - @Jamaikan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal Karakter Kural İhlali, IC chatten OOC konuşma, OOC Ticaret şüphesi.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:   Aşağıya bırakacağım sste göreceksiniz ki Kieran karakterinde hem Desert Eagle marka silah, hem de sol üstte araçta IC chatten OOC bir konuşma geçiyor. Desert Eagle konusuna gelirsek karakter sivil ve öyle rollere girişmesi yasak. Bu İllegal Kural İhlali'ne giriyor.
Ayrıca eklemek isteyeceğim bir şey var, karakterin leveli 18. Desert Eagle model silahı ve 235k para + mülkleri ne kadar kısa sürede elde etti? OOC Ticaret şüphem var ve yetkililerden titiz bir şekilde şahsın karakterinin incelenmeye alınmasını istiyorum. Sunucuda hakkımızı vererek oynuyoruz ve bunun gibi şahısların P2W dahilinde diğer oyuncuların önüne geçip hak yemelerine göz yumacak kadar düşük bir profile sahip değiliz. İnceleyen yetkiliden bunun bilincinde olarak yaklaşmasını istiyorum, iyi forumlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): herkes hakettiğini yaşar

#1 - 09.07.2022 00:57
Sunucuda 2020 senesinden beri oynuyorum, v2 oyuncusuyum. 2020 de oyuna basladıgımızda 3 kisiydik ve alım satım yapıyorduk. Sonrasında yollarımız ayrıldı, ben kendime işyeri satın aldım (Legal night club, profilimden işyeri satın alınış tarihine bakılabilir) sonrasında iyi paralar elde ettim işyerini 300.000$ gibi bir rakama almıştım, fazla hatırlamıyorum hem 1-2 ay boyunca işten gelince geceleri full açtım ve satarken 450.000$-500.000$ olarak sattım, akabinde Raskolnikov isimli birlikte yüksek mevkilere ulaştım ve taxları ben topladım. Birlikte çok fazla DM atıldığı için kurucu banlandı, birlik kapandı ve toplanan TAX paraları bana kaldı. 2020 sonunda askerlik kağıdım eve geldi ve askere gittim. Dönüşümde aynı şekil oyuna devam ettim, yani demek istediğim aralıklı oynadığım, çalıştığım ve 2020 sonlarında askere gittiğim için sunucuda pek level kasamadım. Ancak profilimden kayıt tarihime bakılabilir. Ve sana şunu söylemek istiyorum, sana yaptığın ihlal yüzünden şikayet açtım, kin beslemene gerek yok. Açık ve eğri ol, ooc ticaret için savunmam bu kadar, diğerleri için diyecek bir şey yok. Şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.07.2022 01:13 Jamaikan »

#2 - 09.07.2022 01:01
Bu arada yeni farkediyorum, illegal rollere giriştiğim yok, sicilim tertemiz. Sadece DM attın.

#3 - 09.07.2022 01:51
Bu arada yeni farkediyorum, illegal rollere giriştiğim yok, sicilim tertemiz. Sadece DM attın.

Deagle silahın var ve illegal rollere girişmiyorsun, pekala.

#4 - 11.07.2022 14:09
Sonuçlanmayı bekliyor.

#5 - 15.07.2022 03:01
Ceza verilecek. OOC ticaret için ise inceleme altında.