Sunucuda 2020 senesinden beri oynuyorum, v2 oyuncusuyum. 2020 de oyuna basladıgımızda 3 kisiydik ve alım satım yapıyorduk. Sonrasında yollarımız ayrıldı, ben kendime işyeri satın aldım (Legal night club, profilimden işyeri satın alınış tarihine bakılabilir) sonrasında iyi paralar elde ettim işyerini 300.000$ gibi bir rakama almıştım, fazla hatırlamıyorum hem 1-2 ay boyunca işten gelince geceleri full açtım ve satarken 450.000$-500.000$ olarak sattım, akabinde Raskolnikov isimli birlikte yüksek mevkilere ulaştım ve taxları ben topladım. Birlikte çok fazla DM atıldığı için kurucu banlandı, birlik kapandı ve toplanan TAX paraları bana kaldı. 2020 sonunda askerlik kağıdım eve geldi ve askere gittim. Dönüşümde aynı şekil oyuna devam ettim, yani demek istediğim aralıklı oynadığım, çalıştığım ve 2020 sonlarında askere gittiğim için sunucuda pek level kasamadım. Ancak profilimden kayıt tarihime bakılabilir. Ve sana şunu söylemek istiyorum, sana yaptığın ihlal yüzünden şikayet açtım, kin beslemene gerek yok. Açık ve eğri ol, ooc ticaret için savunmam bu kadar, diğerleri için diyecek bir şey yok. Şikayet sonuçlanabilir.