Öncelikle merhaba, iyi forumlar. Birinci ve ikinci ss hakkında söyleyeceğim şeyler şunlardır; Önce bana küfür et, aracınla önümü kes, inip camdan yumruk atın, sonra aracıma yumruklarla saldırın sonra beni aşağı indirip darp etmeye çalışın. Sonra vuruldum diye "aaa, kanka dm ya kesin dmci knk

" diyip durun güzel kanka ne diyebilirim ki.

Diğer ssler hakkında, kişi illegal ama nasıl oluyorsa polisi arayabiliyor ve bana ben legalim, ben legalim diyip durabiliyor. Kanka ama doğru ya sen araba satma rolü yapıyordun

öyle bir rol birimi falan mı var? İllegal araba satma rolüsünü yapamaz mı? İllegal birlikte olduğunun farkında olmayan adam

Olaf_Filipek adlı karakterin Polise Sığınma'dan jail yemesini talep ediyorum.

Damir_Padovan hakkında şunları söyleyeceğim, cengaver kendisi mermiye kafa atacak neredeyse olmayan hood ile beni korkutuyor, ha birde arkadaşlarını dumanla çağırma yeteneklerine sahip kendisi

Güzel mixing yaptınız ama helal olsun size aslanlar

Damir_Padovan'ın Fear RP ihlalinden ceza yemesini talep ediyorum.

Biri yaralıya düşünce gidip üstüne oturmalar falan biraz gelişin ya lütfen

Bilerek birşey yapmaya çalıştığım yok maskemi takıp araç çalmaya çalıştım, daha sonra arkadaşın gelip beni araçtan çıkarttı ve gitmemi söyledi, geri döndüğümde bana bir yumruk attı şimdi s---- git dedi, bende tabancamı gösterdim ve kendimi korumaya çalıştım. Arkadaşlarına ne yoldan yazdıysa birden toplandılar interiordan çıkıp

Olaf karakteri de illegal, legal falan değil *
ARABA SATMA ROLÜ* bağlantımı da bilerek koparmadım öyle birşeyi yapmayı da bilmiyorum, internetim geri geldiğinde oyuna girdim. Yaralı rolümü de yaptım etrafta kimse olmadığından dolayı oradan uzaklaştım. Deathmatch söz konusu değil sslerle olayı açıkladım. Damir_Padovan adlı karakterin Fear RP ihlalinden jail almasını talep ediyorum, Olaf_Filipek adlı karakterin ise İllegal kural ihlali ya da Polise Sığınma'dan jail almasını talep ediyorum. Şikayet açarken iki kere düşünmelisin dost