Konu: İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 448 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2022 03:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Draco_LaQuinn @Eswiper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Damir_Padovan @HYPER Marcel_Gregor @mustafa2064 Jimmy_Guiliano @GodFather7 Kryemir_Bajrami @Lakoip Dejan_Kuzmanovic @Nightmare ve KLAN KALINIC oyuncuları.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, geçen günlerde arkadaş sadece trafik kazası sebebi ile bize sıkmıştı ve sadece kavga ediyorduk, yaptığı saçmalıklar yetmezmiş gibi dün sabah da arkadaşların birlik bölgesine gelip maske taktı ve bilerek DM çıksın diye ortalıkta gezip araç çalmaya kalkıştı, en sonda vurulup polisi aradığımda da bağlantısını koparttı. Ek olarak rol ortasında /b kullanımı da mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sunucudan tamamen, her şekilde yasaklanması gerekiyor.

#1 - 03.07.2022 03:10
Şahitliğimi onaylıyorum bu Damir_Padovan adlı arkadaş sunucuda troll yapmak için oynuyor anladığım kadarı ile bu karakter şikayetçiyim.

#2 - 03.07.2022 03:24
Yarın savunmamı yapacağım, beklemede kal aslan  ;)

#3 - 03.07.2022 11:19
Şahitliğimi onaylıyorum, + olarak kişinin sivil olduğunu belirtmek isterim, silah kullanıyor(sste görülebileceği üzere silahı ilk ateşleyen Draco karakteri)
« Son Düzenleme: 03.07.2022 11:23 Nightmare »

#4 - 03.07.2022 11:21
Şahitliğimi onaylıyorum bu Damir_Padovan adlı arkadaş sunucuda troll yapmak için oynuyor anladığım kadarı ile bu karakter şikayetçiyim.
Bir kere bile trollden ceza almadım kaç defa benimle role girdin de bunu söylüyorsun?   

#5 - 03.07.2022 11:21
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 03.07.2022 13:35
Şahitliğimi onaylıyorum

#7 - 03.07.2022 13:39
Öncelikle merhaba, iyi forumlar. Birinci ve ikinci ss hakkında söyleyeceğim şeyler şunlardır; Önce bana küfür et, aracınla önümü kes, inip camdan yumruk atın, sonra aracıma yumruklarla saldırın sonra beni aşağı indirip darp etmeye çalışın. Sonra vuruldum diye "aaa, kanka dm ya kesin dmci knk :garip:" diyip durun güzel kanka ne diyebilirim ki.

Diğer ssler hakkında, kişi illegal ama nasıl oluyorsa polisi arayabiliyor ve bana ben legalim, ben legalim diyip durabiliyor. Kanka ama doğru ya sen araba satma rolü yapıyordun :D :D :D öyle bir rol birimi falan mı var? İllegal araba satma rolüsünü yapamaz mı? İllegal birlikte olduğunun farkında olmayan adam :D :D  Olaf_Filipek adlı karakterin Polise Sığınma'dan jail yemesini talep ediyorum.

Damir_Padovan hakkında şunları söyleyeceğim, cengaver kendisi mermiye kafa atacak neredeyse olmayan hood ile beni korkutuyor, ha birde arkadaşlarını dumanla çağırma yeteneklerine sahip kendisi :D :D Güzel mixing yaptınız ama helal olsun size aslanlar :D Damir_Padovan'ın Fear RP ihlalinden ceza yemesini talep ediyorum.

Biri yaralıya düşünce gidip üstüne oturmalar falan biraz gelişin ya lütfen :D

Bilerek birşey yapmaya çalıştığım yok maskemi takıp araç çalmaya çalıştım, daha sonra arkadaşın gelip beni araçtan çıkarttı ve gitmemi söyledi, geri döndüğümde bana bir yumruk attı şimdi s---- git dedi, bende tabancamı gösterdim ve kendimi korumaya çalıştım. Arkadaşlarına ne yoldan yazdıysa birden toplandılar interiordan çıkıp :D Olaf karakteri de illegal, legal falan değil *ARABA SATMA ROLÜ* bağlantımı da bilerek koparmadım öyle birşeyi yapmayı da bilmiyorum, internetim geri geldiğinde oyuna girdim. Yaralı rolümü de yaptım etrafta kimse olmadığından dolayı oradan uzaklaştım. Deathmatch söz konusu değil sslerle olayı açıkladım. Damir_Padovan adlı karakterin Fear RP ihlalinden jail almasını talep ediyorum, Olaf_Filipek adlı karakterin ise İllegal kural ihlali ya da Polise Sığınma'dan jail almasını talep ediyorum. Şikayet açarken iki kere düşünmelisin dost  ;)

#8 - 03.07.2022 13:40
Ha kanka birde böyle şahit şeyi olmaz ya bütün East Side'ı yazsaydın duymuşlardır onlarda belki, olup olmayan herkesi yazmışsın arkadaşlarına yalancı şahitlik yaptırma. Olaylarla ilgili tek şahidim @vlone  Rowan_Prendergast

#9 - 03.07.2022 13:42
 Bu olaylar olurken Idlewood Mafia Brims birliğindeydim, gece vakti birliğimden ayrıldım. Sebebi ise NC atıp birlik açacaktım. Çarpıtmaya çalışmayın.