Konu: İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 455 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.07.2022 15:17
IC olarak silahlı olduğunu bildiğim iki birlik üyem var  Onlara güvenerek korku rolü gerçekleştirmedim sayıya bakarsan 3-2 daha üstündük orada. Mix yaptığım yok arkadaşın aracına düzkontak atıyordun zaten kısa bir süreliğie oyundan çıkmıştı geri giriş yaptığında role denk geldi.

#11 - 03.07.2022 15:29
Admin kararına bırakıyorum.

#12 - 03.07.2022 18:50
Boş yere iki sayfa kasılmış, ufak bir savunma ile bitirebilirdin. Trafikte çıkan tartışma sebebi ile kimse kimseye silah sıkamaz ayrı bir komiksin. Şu sıralar nedendir bilmem kim ile karşılaşsam kavga eden insanlara sıkıyor, veya küfür eden insanlara. Bir birlikte olman da Fear-RP uygulamaman gerektiği gerçeğini gizlemiyor arkadaşım. Orada bir birlik bölgesindesin ve kafana estiği gibi milletin aracını çalıp kafa tutuyorsun, silah çekiyorsun. Orada iki kişisiniz, etrafınızda birçok insan var. Her neyse, yaptığın ihlaller zaten ortada ve gayet de belli oluyor. Bu arada tekrar belirtiyorum, illegal değilim. Arkadaşlarım dün çok ısrar etti birliklerine pasif olarak katıldım. Hiç bir illegal rol döndürmüyorum, kontrol edilebilir.

Spoiler: GösterGizle

#13 - 03.07.2022 22:16
Bende yoldan geçenle kavga edipte gelsin bana bir hamle yapsın diye beklemiyorum, bak belli ki savunmamı okumamışsın. Tekrardan ve tekrardan açıklıyorum, önümü aracıyla kesti, aracıma çarparak geçmeye çalıştı izin vermediğim için inip yanıma geldi açık araç camından bana yumruk attı, aracıma vurdular. Beni indirip dövmeye çalıştılar. Bende silahımı kullandım. Anlamıyorsan tekrar anlatabilirim, sende "Şu sıralar nedendir bilmem kim ile karşılaşsam kavga eden insanlara sıkıyor, veya küfür eden insanlara" demişsin. Demek ki rolde sen aranıyorsun birşeyler olsun diye insanlara karışıyorsun. Orada bir birlik bölgesi yok, olmayan bölgeyle kimi korkutuyorsunuz kanka siz anlamıyorum ki. Etrafımda ki adamların silahının olup olmadığını ben nereden bileyim? Kahin falan değilim açıkçası. Karakterin illegal ben nereden bilebilirim şikayet açtıktan sonra seni indirmediğini hem bu sonucu değiştirmez illegal birliktesin kıvırmaya çalışma.

#14 - 03.07.2022 22:18
Olayı yaşayan adam şikayeti açmamış, olayı yaşamayan adam şikayeti açmış. Bu ne kindir arkadaş :D

#15 - 03.07.2022 22:23
Kimseye kinli olduğum yok, buraya da aklına geldikçe yazma şikayeti boş yere sayfa kastırtıyorsun. Önünü kesmedim, sadece kavga ettik ve kafana göre silah çekip sıktın. Savunman bittiyse bekle sonuçlansın.

#16 - 03.07.2022 22:27
Kardeşim zaten sen kestin demiyorum, ilk iki ss'te yaşanan olayı anlatıyorum. Kafama göre silah çekmedim, arkadaşın beni darp ediyordu. Kendimi korumak için adamına tabancamı gösterdim ama kendisi cengaver çıktığından işlemedi.

#17 - 03.07.2022 22:35
Şahitliğimi onaylıyorum kişilerin ceza almasını talep ediyorum.

#18 - 03.07.2022 22:41
Öncelikle birisi size tabanca gösterdiğinde etrafında ordu da olsa o silah sana patlayacağını bildiğin için "korkusuz" olamazsın. Roleplay yaptığını bildiğin için korkmamış gibi davrandın fakat gerçek hayatta öyle bir şey yapamazsın.
Legal olan kişiye ise söyleyeceğim şeyler şunlardır. Roleplay yaptığın için onların çetesine "öylesine sizin çetenize katılabilir miyim hiçbir işlevim olmasın ama sizin silahınız olduğunu bileyim size güven veriyim fakat hiçbir illegal işe karışmıyım" gibi bir sebep sunarak giremezsin. OOC arkadaşın olması kimseyi ilgilendirmiyor RP'ye dökerken bunları göz ardı etmemelisin çünkü IC'de OOC geçmiyor. Karakterlerin silahını olduğunu bilip polise şikayet etmemen seni illegal yapar. Etiketlediğiniz kişilere baktığımda ise bi başka birlik üyelerini etiketlemediğiniz kalmış. Orada sadece 4 kişi vardı fakat onlar harici herkesi etiketlemişsin. Admin kararına bırakıyorum iyi roller.

#19 - 04.07.2022 17:30
Olaf_Filipek karakterinin legal olmadığının kanıtları, illegal roller sergiliyor. Bayağı legalmişsin kanka. Olaf_Filipek karakterinin Polise Sığınmaktan ceza almasını istiyorum.

Araba satma rolü :garip:
« Son Düzenleme: 04.07.2022 17:39 Eswiper »