Konu: Jack Giampapa ve Liam vilardi İhlaller yuvası.  (Okunma sayısı 502 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.06.2022 02:00
Kesinlikle iğlenemek gibi bir derdim yok. Kolombiya ve Amerikan asıllı karakterlerin Sureno rolü yapmasını destekliyorum. @end of the mobster era  Belki de zenci surenolardan rol desteği almalısın dosdum. :garip: yea, zencim.

Spoiler: GösterGizle
amerika da geçim kolay diyenlere gelsin, ön tampon düştü tık 1k

Sen kimsin kanki, şikayet ile alakan yok. Yaptığım rolü eleştirmeden önce r20 verdiğin elemanın rollerine bakmalısın :garip: Sureno olup İspanyol zenci görürsen haber ver.

#11 - 29.06.2022 02:06
Birlik üyelerim ben oyundan düştüğüm için araçla beraber seyahate devam etmişlerdi. Ben oyuna girince ise araç eski yerine, benim oyundan çıktığım yere geldi. /f'ten irtibata geçip nerede olduklarını öğrenmeye çalışıyorum çünkü role kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor. O esnada o zaggiri zugguru spor aracın ile kaydırarak bana çarpıyorsun. Kaza rolünde herhangi bir agresifliğin yasak olduğunu bu platformda oynuyorsan bilmen gerekiyordu. "oğlum, sikeyim, sikerim." gibi terimler kullandıkça kendi karşılığını aldın. Paranı istiyorsan polis çağırmanı, böylelikle tutanak aracılığıyla paranı alabileceğinden rolden bahsederken kavgaya gelir gibi araçtan inip beni ve birlik üyemi darlıyorsunuz. Karşı kışkırtmalarınızın başarılı sonuçlanmasıyla Liam'ın enseye osmanlı gazileri gibi patlatıp hâlâ anlaşmaya çalışıyor gibi bir hava veriyorsunuz. B*ktan kazanın iki tarafın da sadece zamanını çaldığını düşündüğümden (rolde haklı durumda olmama rağmen, şeritin benim olmasına rağmen) istediğinizi vermemek adına geçiştirerek binip gidebileceğinizi söylüyorum. Tüm bu iyi niyetli davranışlarımın ardından kavga başlatıyorsunuz ve o son seviye kas gücünüzle bizi düşürüyorsunuz. Şimdi bu şikâyete bakan tüm platform ile birlikte düşünelim. Bu kaza rolünde haksız olmasına rağmen kendini haklı gibi göstermeye çalışan arkadaşlar, chati yukarıya, kendi işlerine gelecek şekilde ayarlayan bu arkadaşlar sizleri kandırabildi mi? Aşağıya bırakacağım ekran görüntülerinde kavgayı başlatmanızı, agresif tutumunuzu sürdürmenizi ve haksız olduğunuzu anlamanız dileğiyle.
Kahkaha spamı içinse attığım raporla ilgilendiklerini düşündüm ve ikinizin de sırasıyla oyundan çıkış yapmanıza karşı yaptım. Kendimce gayet de haklıyım ve oradaki rolü hiçbir şekilde spamlamadım. Biraz sonra karşı şikâyetinde görüşürüz.  :garip: :garip: :garip: :garip: :garip: :garip:

Rapor gönderdiğim nokta tam olarak burası. Sonra da iki kendince rolde birilerini dövüp egolarını tatmin eden arkadaşlar saçma rol yaptıkları için kickleniyorlar. (düşüncem bu şekilde. ilgili yetkili varsa ulaşabilir)

Evet evet agresif rol, senin arkadaşının gelip bağırarak küfür edip hiç bir şey olmamış gibi devam etmemi beklediğin gibi. Kaza rolünde agresiflik yasak kuralı nerede yazıyor, onuda atarsan iyi olur. Kaza rolleri sonrası silah çekme rolleri yasak. Rolde senden yalvarıp para istemeyeceğim tabiki, küfür edip paramı istiyorum ve gayet normal bir şey. Arkadan arkadaşın geliyor ve küfürler saydırıyor, haklı olarak arkadaşına saldırıyoruz ve sende kavgaya dahil oluyorsun. Savunman bu kadarsa şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz. Sözüm hala geçerli, rolleri ooc yaşamayıp rol dersi almalısın. :-\

#12 - 29.06.2022 02:09

umarım bu toksikliğini bir kenara bırakırsın. umarım bu platformda bu toksikliğini sürdürdüğün süre boyunca barınamazsın. ekleyip bana rol öğret. ::)

#13 - 29.06.2022 02:10
Ki kaza rolünde agresif yasak diyip agresif rol sergiliyorsunuz, sslerinde arkadaşının yaptığı agresif rol gözüküyor. Sana ilk başta arkadaşının aksine agresif rol sergilemiyorum. Daha fazla ileti atmayacağım, savunman bu kadar ise şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#14 - 29.06.2022 02:11

umarım bu toksikliğini bir kenara bırakırsın. umarım bu platformda bu toksikliğini sürdürdüğün süre boyunca barınamazsın. ekleyip bana rol öğret. ::)

Hala anlamak istemiyorsun galiba, brawl rolü kaza yaptık diye veya para vermediniz diye çıkmadı zaten. Arkadaşının gereksiz agresif yapıp, küfürler savurması üstümüze yürümesi sonucu çıktı.

#15 - 29.06.2022 02:12
Ki kaza rolünde agresif yasak diyip agresif rol sergiliyorsunuz, sslerinde arkadaşının yaptığı agresif rol gözüküyor. Sana ilk başta arkadaşının aksine agresif rol sergilemiyorum. Daha fazla ileti atmayacağım, savunman bu kadar ise şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Dostum hâlâ yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun, sslere biraz göz gezdirip kafanı başka şeylere yormasan yaptığınız rolün farkına varacaksınız. Kesinlikle laf sokmak veya hakaret etmek gibi bir amacım yok. Sslere bakılarak her şey net anlaşılabilir, bu konuyu üstelemeye gerek yok.

#16 - 29.06.2022 02:18
bak anlamak istemiyorsun. orada sizin tarafınızdan hakaret, vurma rolü gelmediği sürece size karşı hakaret eden yoktu. gelip olay aradınız ve istediğinizi aldınız. iki tarafta yorum yapmasın, şikâyetin sonuçlanmasını bekleyelim.

unutma, sen veya arkadaşın vurana, küfür edene dek böyle bir tutum sergileyen yoktu. ek olarak ne olursa olsun bu tür bir role girmemen gerekirdi, bu yüzden hakkınızda şikâyet oluşturdum.

#17 - 29.06.2022 02:20
bak anlamak istemiyorsun. orada sizin tarafınızdan hakaret, vurma rolü gelmediği sürece size karşı hakaret eden yoktu. gelip olay aradınız ve istediğinizi aldınız. iki tarafta yorum yapmasın, şikâyetin sonuçlanmasını bekleyelim.

unutma, sen veya arkadaşın vurana, küfür edene dek böyle bir tutum sergileyen yoktu. ek olarak ne olursa olsun bu tür bir role girmemen gerekirdi, bu yüzden hakkınızda şikâyet oluşturdum.
Kişisel olarak sana küfür eden olmadı, sslerinde gözüküyor zaten. Liam karakteri gereksiz küfür edince Joaq onun ensesine vuruyor daha sonrasında küfür edince kavga başlıyor.

#18 - 29.06.2022 02:23

Kişisel olarak sana küfür eden olmadı, sslerinde gözüküyor zaten. Liam karakteri gereksiz küfür edince Joaq onun ensesine vuruyor daha sonrasında küfür edince kavga başlıyor.
yazma artık bir şey. bireysel tartışma başlattığın için iki tarafta ceza alacak. ek olarak bu yüzden kavga çıkartamazsın, yöneticiler benim şikâyetime bakacaktır.

#19 - 29.06.2022 02:23

Toksikliğini kenara bırakıp siyahi sureno karakterini düzelt. Daha sonra da oluşumundaki alakasız birçok uyruğu kontrol et. Sonra da bizim oluşumumuzdaki oyuncular ile kendi oluşumundaki oyuncuların ekran görüntülerine bak. Büyük ihtimal bölgende sosisli tezgahı açmanın ötesine geçemedin. Şu konuda epey ciddiyim, rol destek ekibindekiler seni kurtarmaz direkt bana discord üzerinden ulaş sana temelleri atalım. Eminim ki bulunduğun oluşumda sana en iyi ben rehberlik ederim.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 29.06.2022 03:25 Sberia »