Konu: Jack Giampapa ve Liam vilardi İhlaller yuvası.  (Okunma sayısı 506 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2022 01:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack Giampapa @end of the mobster era Liam vilardi @LeMans

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joaquin Aguinaldo @marcus61

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSde gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Nonrp, refuse rol, rol bölme, ic chatte ooc konuşma, emote kullanım ihlali, Türkçe terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile kaza yapıyoruz, arabadan inip para isteme rolüne girişiyoruz, birden Liam vilardi gelip küfür edip gereksiz agresif yapıyor, ardından brawl rolüne giriyoruz kişiler düşünce ic chatten "aynen kanka aynen, vicerol" tarzında konuşup rolü baltalıyorlar. Ardından hiç bir şey olmamış gibi kalkıp arabaya biniyorlar kahkaha spamı atıp gidiyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Türkçe terim

Ek açıklamalar(varsa): Jack Giampapa birde Lemmi ailesi birliğinin r20si, rol desteği görmesi gerekiyor.

« Son Düzenleme: 29.06.2022 01:21 BallıSüt »

#1 - 29.06.2022 01:19
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=132476.0

Ek olarak arkadaş bir tane daha şikayet açılmış, bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor.

#2 - 29.06.2022 01:31
Taraflara ilgili şikâyetimi karşı olarak açtıktan sonra savunma yapacağım.  O:-) :garip: ::)

#3 - 29.06.2022 01:32
Şahitliği onaylıyorum

#4 - 29.06.2022 01:32

O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)

#5 - 29.06.2022 01:33

O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)

Anlam veremedim, tek ileti halinde savunma yapar mısınız? Teşekkürler

#6 - 29.06.2022 01:36
Kesinlikle iğlenemek gibi bir derdim yok. Kolombiya ve Amerikan asıllı karakterlerin Sureno rolü yapmasını destekliyorum. @end of the mobster era  Belki de zenci surenolardan rol desteği almalısın dosdum. :garip: yea, zencim.

amerika da geçim kolay diyenlere gelsin, ön tampon düştü tık 1k
« Son Düzenleme: 29.06.2022 01:41 Sberia »

#7 - 29.06.2022 01:53
 ;)

#8 - 29.06.2022 01:56
Birlik üyelerim ben oyundan düştüğüm için araçla beraber seyahate devam etmişlerdi. Ben oyuna girince ise araç eski yerine, benim oyundan çıktığım yere geldi. /f'ten irtibata geçip nerede olduklarını öğrenmeye çalışıyorum çünkü role kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor. O esnada o zaggiri zugguru spor aracın ile kaydırarak bana çarpıyorsun. Kaza rolünde herhangi bir agresifliğin yasak olduğunu bu platformda oynuyorsan bilmen gerekiyordu. "oğlum, sikeyim, sikerim." gibi terimler kullandıkça kendi karşılığını aldın. Paranı istiyorsan polis çağırmanı, böylelikle tutanak aracılığıyla paranı alabileceğinden rolden bahsederken kavgaya gelir gibi araçtan inip beni ve birlik üyemi darlıyorsunuz. Karşı kışkırtmalarınızın başarılı sonuçlanmasıyla Liam'ın enseye osmanlı gazileri gibi patlatıp hâlâ anlaşmaya çalışıyor gibi bir hava veriyorsunuz. B*ktan kazanın iki tarafın da sadece zamanını çaldığını düşündüğümden (rolde haklı durumda olmama rağmen, şeritin benim olmasına rağmen) istediğinizi vermemek adına geçiştirerek binip gidebileceğinizi söylüyorum. Tüm bu iyi niyetli davranışlarımın ardından kavga başlatıyorsunuz ve o son seviye kas gücünüzle bizi düşürüyorsunuz. Şimdi bu şikâyete bakan tüm platform ile birlikte düşünelim. Bu kaza rolünde haksız olmasına rağmen kendini haklı gibi göstermeye çalışan arkadaşlar, chati yukarıya, kendi işlerine gelecek şekilde ayarlayan bu arkadaşlar sizleri kandırabildi mi? Aşağıya bırakacağım ekran görüntülerinde kavgayı başlatmanızı, agresif tutumunuzu sürdürmenizi ve haksız olduğunuzu anlamanız dileğiyle.
Kahkaha spamı içinse attığım raporla ilgilendiklerini düşündüm ve ikinizin de sırasıyla oyundan çıkış yapmanıza karşı yaptım. Kendimce gayet de haklıyım ve oradaki rolü hiçbir şekilde spamlamadım. Biraz sonra karşı şikâyetinde görüşürüz.  :garip: :garip: :garip: :garip: :garip: :garip:

Rapor gönderdiğim nokta tam olarak burası. Sonra da iki kendince rolde birilerini dövüp egolarını tatmin eden arkadaşlar saçma rol yaptıkları için kickleniyorlar. (düşüncem bu şekilde. ilgili yetkili varsa ulaşabilir)

#9 - 29.06.2022 01:58
şu yaptığınız rolden utanın biraz gerçekten. ne heves ne de başka bir şey bırakan iki toksik oyuncu.  girip bir ara profilimi ziyaret et.