Konu: [14.06.2022 - Peter Martini]  (Okunma sayısı 58 defa)

#0 - 25.06.2022 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Martini @Jerusalem N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2022 22:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık 11 gün önce silah ticareti yapmak için iki arkadaşla anlaştık, Bunlardan biri Peter Martini'ydi. Kapora parası olarak 15 bin dolar istediler, bizde verdik. Aradan bir süre geçti biz silah işine iptal dedik, Peter'da "Tamam o zaman maden kasmıyorum." dedi. Parayı geri almak için çok acele etmedim müsait bir zamanda verir diye. Kişiyle iletişime de geçtim. Hem kendi hesabıma nick change attığım için hemde @Jerusalem hesabına nick change attığı için isimler farklı gözüküyor. Ama sonuç olarak kişi parayı vermeyi kabul etmedi bu yüzden paramı geri talep ediyorum.   

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İki tarafta hesabına nick change attı bu yüzden isimler farklı.

« Son Düzenleme: 25.06.2022 22:07 Fahz »

#1 - 26.06.2022 00:47
Kanka cidden bu şikayeti açmış olamazsın ya, öncelikle herkese iyi forumlar, ilk önce seninle anlaşıyoruz senden $15.000 kapora ücreti alıyorum, ham maddeler almak için ve maden kasıyorum, bunların hepsi IC bir olaydı. Ardından silah sistemi değişeceği için silah işini iptal ediyoruz, sen zaten anlaşmayı yaptıktan sonra "NİCKCHANGE" atıyorsun, IC olarak gelip benden paranı istemedin, discord üzerinden istedin, dolandırıcılık sınırı da farkında mısın bilmiyorum ama $25.000, ortada zaten ne bir OOC dolandırıcılık ne de IC dolandırıcılık kalıyor, NC atıyorsun ardından bende bir süre daha oyun içi rollerimi yapıyorum ve karakterimi şehirden rolsel yollayıp NC atıyorum, bu şikayeti açman oldukça mantıksızdı kankam, bugün gelip benden parayı versene diye discorddan mesaj atıyorsun, bende sana karakterimin senin karakterin veya bir önceki karakterimle bağlantısının olmadığını söylüyorum, sana paranı geri veremeyeceğimi bunun mixinge gireceğini söylüyorum. İncelenebilir iyi forumlar, iyi oyunlar.

#2 - 26.06.2022 01:39
Şikayetimi geri çekiyorum, iyi forumlar  :vice:

#3 - 29.06.2022 11:54
K&A.