Kanka cidden bu şikayeti açmış olamazsın ya, öncelikle herkese iyi forumlar, ilk önce seninle anlaşıyoruz senden $15.000 kapora ücreti alıyorum, ham maddeler almak için ve maden kasıyorum, bunların hepsi IC bir olaydı. Ardından silah sistemi değişeceği için silah işini iptal ediyoruz, sen zaten anlaşmayı yaptıktan sonra "NİCKCHANGE" atıyorsun, IC olarak gelip benden paranı istemedin, discord üzerinden istedin, dolandırıcılık sınırı da farkında mısın bilmiyorum ama $25.000, ortada zaten ne bir OOC dolandırıcılık ne de IC dolandırıcılık kalıyor, NC atıyorsun ardından bende bir süre daha oyun içi rollerimi yapıyorum ve karakterimi şehirden rolsel yollayıp NC atıyorum, bu şikayeti açman oldukça mantıksızdı kankam, bugün gelip benden parayı versene diye discorddan mesaj atıyorsun, bende sana karakterimin senin karakterin veya bir önceki karakterimle bağlantısının olmadığını söylüyorum, sana paranı geri veremeyeceğimi bunun mixinge gireceğini söylüyorum. İncelenebilir iyi forumlar, iyi oyunlar.