Videoda kaza yaptığın çok net bir şekilde belli. Bak bir takla atmadığın kalmış

Hala oyun dışında yalan atmaya devam ediyorsun. Oyun içerisiyle oyun dışını karıştırma artık. Kendini savunacaksın diye yalan söylemeyi bırak.
Polis olmak istiyorsan akademiye başvur, belediyeye değil. Kendini polis ile bir tutmayı bırak ve polisçilik oynama.
Hangi belediye görevlisinin flaşör açıp son sürat caddelerde sağ sol yapmaya hakkı var ya da suçlu insanların peşinden flaşörle araba sürmeye hakkı var ?
NON RP demişsin... herhangi bir direği devirmiyorum. Bir kaldırımdan geçişimde söz konusu değil. Birine de çarpmıyorum. Hızlı bir şekilde bana yöneltilen çağrıyı yanıtlıyorum.

Arkadaş sürekli olarak yalan söyleyerek, olmayan şeyleri olmuş, yaptığı şeyleri yapmamış ve buna benzer şekilde birçok şey söyleyerek oyuna ve şikayetlerin güvenilirliğine yakışmayan hareketler yapıyor.
Ben sadece dün gece ve sabah bu arkadaşla karşılaştım ve oyun zevki bırakmadı. İllegale çok karışmadığım için denk gelmediğimizi düşünüyorum. İllegal rol yapan arkadaşlara bol şans diliyorum. Keşke birçok kişi bu adam için şikayet açsa da sunucudan yasaklansa eminim tek değilimdir...