Konu: [20.06.2022 - Angelina Kestlin] Yasaklı Mod Kullanımı [Flaşör] ve Non-RP Driving  (Okunma sayısı 594 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelina Kestlin - @Aivory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2002 - 18:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yasaklı Mod Kullanımı. (Flaşör)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belediye görevlisi olarak rol yapan arkadaş dünden beri Flaşör modu açık bir şekilde ve iş başı yapmış şekilde sokaklarda araba ile geziyor. Kendisini polis sanarak şehirdeki suçluları yakalamaya çalışıyor. Arabayla peşlerinden kovalıyor. Sonunda bugün video açıkken denk gelebildim. Videoda da görebilceğiniz gibi yine flaşörler açık random bir şekilde araba sürüyor. Zaten gözden kaybolmadan yaptığı Non-RP driving sebebiyle kaçınılmaz son geliyor ve kaza yapıyor. Kaza olmamış gibi arabasını sürmeye devam edip gidiyor. Videonun sonunda bunu görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar: Dün gece de bana açtığı bir şikayet var ve kendi attığı kanıtlar doğrultusunda tüm kural ihlallerini yapanın da kendisi olduğunu kanıtlıyordu. Bu arkadaşın hiçbir şekilde rol yapma amacı olduğunu düşünmüyorum. Tek amacı kendisini tek taraflı olarak eğlendirmek.

#1 - 20.06.2022 19:30
  :D Kaza nerede? Ayrıca yasaklı değil. Ben kullanabiliyorum. Boş yere de değil. El Corona bölgesine Direktör'e desteğe gidiyorum. Ek olarak PD ile /d telsizinden de iletişim halindeydik. Gerekirse polis memurunu da etiketlerim. Hatta Direktör de etiket atacağım. Konuyu kendisi de biliyor. NON RP demişsin... herhangi bir direği devirmiyorum. Bir kaldırımdan geçişimde söz konusu değil. Birine de çarpmıyorum. Hızlı bir şekilde bana yöneltilen çağrıyı yanıtlıyorum.

@Ömercan

PD ekibi;
@AhmetWR
@Anomaly
@KayraKorkmaz
@Montraa
daha birçok memur vardı. Aklımda kalan bu. Ekran görüntüsü olarakta bu var elimde. Saatte ortada. 18:01'de yanından geçiyorum. Daha sonra 18:17'ye kadar mühürleme ve GOV >> VCPD çağrısı sürüyor. Onlarla beraber işlem yapılıyor. Daha sonra CGH yolu üsründen devriyeye çıkılıyor. Ve görülüyor ki normal saha devriyesindeyken flaşör açmıyorum. Görüntü de kapalı.  :sampanya:

#2 - 20.06.2022 19:37

#3 - 20.06.2022 19:43
 Şikayet konusu bence trolle döndü. Bir bakmanızı öneririm.  Bunlara mı uğraşmak zorundayız? Arkadaşın yaptığı üslupsuzluk bir değil iki değil. Canımıza yetti. Artık üst yönetim baksın şuna. @dixsept @Turancan
« Son Düzenleme: 20.06.2022 19:51 Aivory »

#4 - 20.06.2022 19:56
Arkadaşlar, ben orada öyle bir şey yazmadım incele  yapmış.

#5 - 20.06.2022 19:58
Videoda kaza yaptığın çok net bir şekilde belli. Bak bir takla atmadığın kalmış :) Hala oyun dışında yalan atmaya devam ediyorsun. Oyun içerisiyle oyun dışını karıştırma artık. Kendini savunacaksın diye yalan söylemeyi bırak.

Polis olmak istiyorsan akademiye başvur, belediyeye değil. Kendini polis ile bir tutmayı bırak ve polisçilik oynama.

Hangi belediye görevlisinin flaşör açıp son sürat caddelerde sağ sol yapmaya hakkı var ya da suçlu insanların peşinden flaşörle araba sürmeye hakkı var ?

Alıntı
NON RP demişsin... herhangi bir direği devirmiyorum. Bir kaldırımdan geçişimde söz konusu değil. Birine de çarpmıyorum. Hızlı bir şekilde bana yöneltilen çağrıyı yanıtlıyorum.
  ??? ???  :'( :'(

Arkadaş sürekli olarak yalan söyleyerek, olmayan şeyleri olmuş, yaptığı şeyleri yapmamış ve buna benzer şekilde birçok şey söyleyerek oyuna ve şikayetlerin güvenilirliğine yakışmayan hareketler yapıyor.

Ben sadece dün gece ve sabah bu arkadaşla karşılaştım ve oyun zevki bırakmadı. İllegale çok karışmadığım için denk gelmediğimizi düşünüyorum. İllegal rol yapan arkadaşlara bol şans diliyorum. Keşke birçok kişi bu adam için şikayet açsa da sunucudan yasaklansa eminim tek değilimdir...

#6 - 20.06.2022 19:58
Arkadaşlar, ben orada öyle bir şey yazmadım incele  yapmış.
Adminler bunu beğendi.  :garip:

#7 - 20.06.2022 19:58
sanarsın ki direktör ağır yaralı bu arkadaş olayı yanlış anlamış, onun yerine ben özür dilerim biraz hırs yapmışşş. :-\

#8 - 20.06.2022 19:59
Videoda kaza yaptığın çok net bir şekilde belli. Bak bir takla atmadığın kalmış :) Hala oyun dışında yalan atmaya devam ediyorsun. Oyun içerisiyle oyun dışını karıştırma artık. Kendini savunacaksın diye yalan söylemeyi bırak.

Polis olmak istiyorsan akademiye başvur, belediyeye değil. Kendini polis ile bir tutmayı bırak ve polisçilik oynama.

Hangi belediye görevlisinin flaşör açıp son sürat caddelerde sağ sol yapmaya hakkı var ya da suçlu insanların peşinden flaşörle araba sürmeye hakkı var ?

Alıntı
NON RP demişsin... herhangi bir direği devirmiyorum. Bir kaldırımdan geçişimde söz konusu değil. Birine de çarpmıyorum. Hızlı bir şekilde bana yöneltilen çağrıyı yanıtlıyorum.
  ??? ???  :'( :'(

Arkadaş sürekli olarak yalan söyleyerek, olmayan şeyleri olmuş, yaptığı şeyleri yapmamış ve buna benzer şekilde birçok şey söyleyerek oyuna ve şikayetlerin güvenilirliğine yakışmayan hareketler yapıyor.

Ben sadece dün gece ve sabah bu arkadaşla karşılaştım ve oyun zevki bırakmadı. İllegale çok karışmadığım için denk gelmediğimizi düşünüyorum. İllegal rol yapan arkadaşlara bol şans diliyorum. Keşke birçok kişi bu adam için şikayet açsa da sunucudan yasaklansa eminim tek değilimdir...
Doktora gitmeni tavsiye ederim. Gözlerine baksınlar. Araba sapa sağlam. Hani nerede kaza anı? Salla salla tuttur. Komiksin.

#9 - 20.06.2022 20:01